Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Lancôme Soleil Bronzer is een zorgzame en beschermende serie voor alle zonaanbidders. Luxueuze texturen verwennen de huid en beschermen haar tegen schadelijke UV-straling. Après soleil producten verzachten na het zonnebaden en helpen bij het opbouwen van een gezonde en gelijkmatige bruining. De zonwering bestaat uit een breed UVA- en UVB-filtersysteem, dat als lichtbescherming met SPF 15 of als intensieve bescherming met SPF 30 en 50 verkrijgbaar is. Op deze manier kan de huid betrouwbaar worden beschermd in het dagelijks leven en in fel zonlicht, maar ook in sterk zonlicht of op vakantie. De formules zijn ook waterdicht en daarom ideaal voor activiteiten of zwemmen in het zwembad en de zee. Ze zijn ook verrijkt met een anti-oxidant actieve ingrediënt dat helpt tekenen van veroudering te voorkomen. Diverse waardevolle oliën helpen om de huid glad en soepel te houden.
Naast de klassieke zonnebrand is er namelijk ook keuze uit zonneolie en een spuitlotion. Daarnaast is er een crème met een bijzonder aangename textuur voor het gezicht of de veelzijdige Sun BB Cream met extreem hoge bescherming tegen de zon en verzorgende componenten. Om de huid weer in balans te brengen en intensief te verzorgen is er de After-Sun-Lotion, die een aangenaam verkoelend effect heeft. Lancôme Soleil Bronzer is een ideaal zonverzorgingsassortiment voor vrouwen die niet alleen hun huid willen beschermen, maar ook willen verwennen. De rijpe huid profiteert ook van de rijke formules en anti-aging actieve ingrediënten. Deze combinatie van hoge kwaliteit en uitgebreide zorg heeft Lancôme onder andere tot een van de toonaangevende leveranciers in de sector luxecosmetica in Duitsland en wereldwijd gemaakt. Het Franse bedrijf staat al decennialang voor parfum, verzorging en make-up van topkwaliteit met het rozenlogo en exclusieve formuleringen en actieve complexen, zoals de breedbandige zonweringfilter in de Lancôme Soleil Bronzer.

Het design

De Lancôme Soleil Bronzer serie is ontworpen voor eenvoudige bediening en robuuste verpakking. Dit betekent dat de zonbeschermingsproducten en de nazonverzorging gemakkelijk mee te nemen zijn op reis, naar het zwembad en overal. Naast de klassieke crèmebuizen is er ook een olie en een bodylotionspray die bijzonder gemakkelijk kan worden bespoten. De zonbeschermingsproducten zijn te herkennen aan hun goudgele kleur, terwijl de après-soleil lotion een turquoise blauwe verpakking heeft.

Het assortiment

Onder het trefwoord Lancôme Soleil Bronzer vindt u de zonbeschermingsproducten van het Franse cosmeticabedrijf. Ze bieden een uitgebreide bescherming tegen UVA- en UVB-straling en bevatten tegelijkertijd voedende antiverouderingscomponenten. Een speciaal actief ingrediënt wordt anti-oxidatief, terwijl geselecteerde oliën de huid gladstrijken en zo een gelijkmatige bruining ondersteunen. Lancôme Soleil Bronzer Crème Visage SPF 30 is speciaal voor het gezicht ontwikkeld. Het is niet alleen geschikt voor de zomervakantie, maar bijvoorbeeld ook voor skiën, om het gevoelige gezichtsgebied te beschermen tegen zonneschade. Sun BB Cream SPF 50 bevat nog meer beschermende en voedende elementen, terwijl Lancôme Soleil Bronzer Huile SPF 15 olie beschikbaar is voor de carrosserie. De Lait-En-Brume SPF 30 met hogere bescherming en waterdichte formule kan ook worden gesproeid en vervolgens gedistribueerd. Dit vergemakkelijkt bijvoorbeeld ook het aanbrengen op moeilijk bereikbare plaatsen in het lichaam. Om de huid na het zonnebaden te verzachten, is er de Lait après soleil met argan, muskusroos en monoisolie.