Geen resultaten resultaat: resultaten:

Mercedes-Benz Woman

De geur +

Vers en bloemig. Mercedes-Benz Woman - de ideale geur voor vrouwen

Mercedes-Benz Woman werd uitgebracht in 2017 en is een lichte, sensuele geur voor vrouwen. Het parfum betovert met zijn fruitige, pittige noot, die tegelijkertijd iets bloemigs en elegant heeft. Een ideale geur voor alle dynamische, moderne vrouwen.

De eerste geur die ons omhult als we het parfum sprayen is de zeer fruitige topnoot van peer, zwarte bessenblad en Braziliaanse gardenia. Even later komt het bloemige aspect aan het licht, met een hartnootje dat zich openbaart in de vorm van oranjebloesem en jasmijn. De aroma's, die zich pas na een bepaalde tijd op de huid ontwikkelen, heel individueel en van vrouw tot vrouw verschillend, ook wel de zogenaamde basisnoten genoemd, gaan van kasjmier en sandelhout over muskus tot vanille.

Een absoluut vrouwelijk boeket dat niet alleen Mercedes chauffeurs verleidt. Zelfs degenen die de voorkeur geven aan de fiets zullen al snel verliefd worden op deze expressieve vrouwengeur. Omdat de bitterzoete basisnoten Mercedes-Benz het Woman de expressieve toets geven die het nodig heeft om zich te onderscheiden van andere populaire vrouwengeuren. Het verfijnde samenspel van frisheid en verfijnde elegantie maakt van deze geur een absolute must-have op het vrouwelijke parfumschap. Mercedes-Benz Het Woman is zeker een geur voor vrouwen met karakter, stijl en moderne elegantie.

Kopnoten:
Peer
Zwarte bessen blad
Braziliaanse gardenia
Hartnoten:
Jasmijn
Sinaasappelbloesem
Basisnoten:
Kasjmir hout
Sandelhout
muskus
vanille

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-55%1