Geen resultaten resultaat: resultaten:

Mercedes-Benz The Move

De geur +

Een dynamische mannengeur van de luxeklasse voor mannen

Verslavend, sensueel, dynamisch en modern: zo wordt de aromatische Mercedes-Benz The Move mannengeur gedefinieerd. De frisse, kruidige Fougère-mix van dit buitengewone boeket van citroen-, zee-, bloemen- en balsamico-tonen, dat in 2019 werd gelanceerd, is een boodschapper van de huidige dynamische en individuele tijden.

Mercedes-Benz The Move gemaakt door Dominique Ropion, geopend met zure grapefruit, omgeven door kardemomaccenten en verse appelbloesem. Het fruitige en aromatische hart van de nuances van de zoutmarijn is doordrongen van een iriserende geraniumgeur. Een bedje van verleidelijke tonkaboon, ingelegd met kruidige dennenbalsem, besluit deze onconventionele geur.

Mercedes-Benz werd gecreëerd The Move om te passen bij de nieuwe V-Klasse als onderdeel van de in 2012 gelanceerde dames- en herenparfumcollectie. Deze werd door Mercedes samen met haar samenwerkingspartner INCC gelanceerd op de TFWA 2011 in Cannes ter gelegenheid van het 125-jarig bestaan van de onderneming. Als hoofdsponsor van de internationale Fashion Weeks steunt Mercedes-Benz Beauty and Lifestyle als hoofdsponsor van de internationale Fashion Weeks al lange tijd. Dus wat is er natuurlijker dan auto's en geuren te combineren tot een traditie? Beide zijn het bewijs van stijl, kwaliteit en extravagantie en vertellen verhalen over reizen. Zo is de Mercedes-Benz parfumcollectie ontstaan, waarvan het eerste parfum een bloemenhouten noot kreeg van Olivier Cresp. De eerste partnergeur volgde in 2013. Kenmerkend voor de Mercedes-Benz mannengeurcollectie zijn ingrediënten zoals amber, galbanum, tonkaboon en cederhout. Ze creëren krachtige aromatische boeketten die net zo onmiskenbaar als de auto'Mercedes-Benz s zijn.

Kopnoten
Grapefruit
Kardemom
Apple Blossom
Hartnoten
Rose Geranium
Maritieme notities
Basisnoten
Tonkaboon
Spar balsam

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

vandaag tot-15%