Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Een reis naar onverkende werelden via Londen naar Kaap York. Onder dit motto presenteert het Britse tradtionsbedrijf Molton Brown de kruidige houten Coastal Cypress & Sea Fennel, een kruidige Kust.

Cape York is een schiereiland in het noorden van Australië. Dit nog grotendeels onontgonnen deel van het vijfde continent was niet alleen de inspiratie voor deze maritieme geur, maar ook het ingrediënt blauwe cipres.

Molton Brown Coastal Cypress & Sea Fennel kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Molton Bruine Kust Cyprus en Zee Venkel: Scheepvaart Abenteuer vor Kaap York

Het in 2017 gelanceerde uniseks Molton Brown Coastal Cypress & Sea Fennel parfum is een aromatische, frisse maritieme geursamenstelling van een bijzondere soort. Onder het motto "London via Cape York" nodigt het traditionele Molton Brown Britse label u uit voor een geurbeleving aan de oceaan voor de Australische kust en vervolledigt zo zijn collectie van zogenaamde "reisgeuren".

Het parfum opent met een frisse bries die aromatische geuren uit het land brengt. Dauwvijgenblad, pittige bergamot en kardemom bepalen de topnoot. Maritieme noten wapperen rond de essences van violet blad en delicate jasmijnbloesem in de hartnoot. Cape Yorkse cipressen, bevochtigd met oceaanzout, domineren de basisnoot van de geur. De Australische kustcipres is de enige boom waaruit blauwgeurende olie kan worden gewonnen. Daarbij komen nog de aromatische houtachtige tonen van cederhout. Zachte muskus zorgt voor sensuele elegantie en de diepte van de geur.

Molton Brown Coastal Cypress & Sea Fennel is een fascinerend verfrissend parfum. Het weerspiegelt de samensmelting van maritieme geuren met de aroma's op het land, alsof de Australische zeevenkel de zoutblauwe cipressen van Kaapstad ontmoet. Een ontmoeting die betoverd wordt door geuren van subtiele taartjasmijn en pittige kardemom.

Kopnoten:
Vijgenblad
Bergamot
Kardemom
Zeevenkel
Hartnoten:
maritieme geuren
Jasmijn
Viooltjesblad
Cypress Leaf
Wierook
Basisnoten:
blauwe cipres
Cederhout
Vetiver
muskus
Parfumeur:
Carla Chabert
Jaar van uitgave:
2017

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

10 131
toepassen
vandaag tot-23%1