Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Met Mesmerising Oudh Accord & Gold van Molton Brown heeft Philippe Bousseton een echt betoverend parfum gecreëerd. De hout-pittige nuance inspireert met zijn warme kuilvoer.

Honing, kaneel en thee voegen zich bij de gelijknamige oud om een uniseksgeur te creëren die je niet snel zult vergeten.

Molton Brown Mesmerising Oudh Accord & Gold kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Deze luxe inspireert alle en alle zintuigen

De geur- en verzorgingslijn Molton Brown Mesmerising Oudh Accord & Gold ging in 2015 van start. In die tijd werd de eau de toilette gecreëerd, die na verloop van tijd werd gevolgd door een prachtige huidverzorgingslijn. Het Britse label weet immers dat een goed gevoel niet begint en eindigt met een parfum. Het hele lichaam moet zich goed voelen en daarvoor moet ook het grootste orgaan, de huid, worden verwend. Daarom omvat de Molton Brown Mesmerising Oudh Accord & Gold lijn ook lotions voor huid en handen, douchegel, lichaamsolie, badolie, vloeibare handzepen en zelfs geurkaarsen die de aanwezigheid van Molton Brown Mesmerising Oudh Accord & Gold in de kamer overbrengen.

Alle producten in de lijn brengen deze heerlijke, luxueuze houtachtig-kruidige geur, gecreëerd voor zowel mannen als vrouwen. In de topnoten zitten kaneelblad, bergamot en nootmuskaat. Dan naar het hart met elemihars, zwarte thee en mirre. In de basis ontmoet oud vetiver, tabak en veganistische honing.

De creatie werd gemaakt door Phillippe Bousseton. Bovendien is de Molton Brown Mesmerising Oudh Accord & Gold verzorgingslijn gedeeltelijk verrijkt met echte goudvlokken. Daarom heeft deze collectie van Molton Brown, die ook argan- en moringa-olie bevat, niet alleen een vermeende luxe, maar ook een daadwerkelijke.

Kopnoten:
kaneelblad
Muskaat
Bergamot
Hartnoten:
elemihars
Myhrre
zwarte thee
Basisnoten:
Oud
Vetiver
Honing
Tabak
Parfumeur:
Philippe Bousseton, Takasago
Jaar van uitgave:
2015

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

10 131
toepassen
vandaag tot-25%1