Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Molton Brown Re-Charge Black Pepper

uitverkocht producten +

De geur +

De wereldreiziger

De geur Molton Brown Re-Charge Black Pepper is kruidig en houtachtig. Het begint met een mannelijke topnoot van sprankelende citroen, zoete mandarijn, verse bergamot en aromatische koriander. Het hart is zeer gevarieerd met pittige kardemom, fijne kaneel, delicate nootmuskaat en zacht violet. Een sensuele basis van koel eikenmos, elegant sandelhout, intense patchouli en kostbare muskus ronden Re-Charge Black Pepper de Molton Brown ervaring af.

De drager kan Re-Charge Black Pepper zijn volledige potentieel activeren met de geurMolton Brown . Het is een sensuele en verleidelijke geur, samengesteld uit kruidige, warme en exquise grondstoffen. Etherische oliën maken ook deel uit van de samenstelling. Hij is aards en vurig, maar ook exotisch en toont zich als globetrotter door de ingrediënten uit verschillende landen. De ingrediënten komen uit Italië, Egypte, Slovenië, Indonesië, Frankrijk en Nigeria. Molton Brown Het is Re-Charge Black Pepper een aromatisch avontuur dat de zintuigen van de drager diep raakt. Het is een geur voor overdag en 's avonds met een zeer langdurig karakter. Hoewel het overdag subtieler is, kan het 's avonds een beetje subtieler zijn. Molton Brown Het Re-Charge Black Pepper is de perfecte geur voor mannen die weten wat ze willen.

Kopnoten:
Zwarte Peper
Gember
Citroen
Hartnoten:
Koriander
Basilicum
Basisnoten:
Vetiver
Eikenmos
Ambra
Parfumeur:
Jacques Chabert
Jaar van uitgave:
2014

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

10 131
toepassen
vandaag tot-26%1