Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De Scandinaviërs zouden het Molton Brown Milk Musk waarschijnlijk omschrijven als "hygge". Omdat de uniseksgeur een gevoel van warmte, geborgenheid en thuis geeft.

Molton Brown Milk Musk kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Molton Brown Milk Musk Pure luxe en veel veiligheid

Soms wil je gewoon jezelf verwennen. Soms wil je je gewoon overgeven aan luxe en er met volle teugen van genieten - en dat zonder een schuldig geweten. Want: Soms wil je gewoon iets voor jezelf doen. Het is heel goed mogelijk dat dergelijke gedachten Molton Brown Milk Musk aan het begin van de ontwikkeling van. De geur bevat beide: luxe en veiligheid. Dit is waarschijnlijk te wijten aan de jeugdmelknoten die zich openen in de geur en elegant versmelten met muskus. Maar de ene na de andere.

De topnoot van de geur opent met een overvloed aan sappige peer, die verrijkt is met een beetje perzik. In de hartnoot opent zich het melkachtige akkoord, begeleid door zachte muskus en ambroxan aan de ene kant, maar ook het vinden van zijn perfectie in vanille aan de andere kant. De basisnoot wordt gedomineerd door witte ceder en tonkaboon. Het resultaat is een geurcompositie die aan de ene kant licht en luchtig is, maar aan de andere kant je ook omhult met een geurmantel die je vult met een gevoel van comfort. Maar bovenal heeft deze creatie een kalmerend en zachtmoedig effect. Het raakt de zintuigen en de ziel - en behoort dus duidelijk Molton Brown Milk Musk tot een heel bijzondere categorie van geuren.

Kopnoten:
Peer
Perzik
Hartnoten:
muskus
ambroxan
vanille
Melk
Basisnoten:
wit cederhout
Tonkaboon
Parfumeur:
Maïa Lernout
Jaar van uitgave:
2020

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

10 131
toepassen
vandaag tot-18%1