Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Met de houtachtige en kruidige samenstelling Fiery Pink Pepper heeft Molton Brown een uniseksgeur gecreëerd die het allemaal heeft. De gepeperde nuance werd door Carla Chabert gemixt.

Het in 2014 uitgebrachte eau de toilette werd in 2019 aangevuld met een eau de parfum met een iets langere formule en een nog intenser effect.

Molton Brown Fiery Pink Pepper kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Molton Brown Fiery Pink Pepper - avant-gardistisch en luxueus tegelijk

Het succesvolle en vorstelijk bekroonde Britse merk Molton Brown staat bekend om zijn creatieve, kruidige geuren. Na het lang aanhoudende succes van Black Pepper wordt het geurenassortiment nu aangevuld met de Molton Brown Fiery Pink Pepper reeks. Deze uniseks geur, die duidelijk naar de vrouwelijke kant neigt, wordt gekenmerkt door zijn kruidig-houtige indruk, die wordt afgerond door een bloemige frisheid.

De topnoot opent met de frisheid van kostbare elemihars en de zoete maar krachtige rijkdom van fresia, aangevuld met de zoete frisheid van mandarijn. Subtiel maar onmiskenbaar doet de gelijknamige roze peper mee en geeft de kop van het parfum zijn onmiskenbare kruidigheid. Het hart wordt gevormd door gember, jasmijn, nootmuskaat en roos. De hartnoten zijn kruidig, bloemig en strelen de neus met de kracht van gember en de elegantie van jasmijn en roos. De basisnoten worden gevormd door de rokerige mannelijke noot van het eikenmos absolu, de kracht van het cederhout en de zware houtige, wrange finish van patchoeli. De basis vormt de mannelijke basis van deze prachtig uitgebalanceerde uniseks geur.

Kopnoten:
elemihars
Freesia
Mandarijn
Roze Peper
Hartnoten:
Gember
Jasmijn
Muskaat
Roos
Basisnoten:
eikmos-absolue
Patchoeli
Cederhout
Parfumeur:
Carla Chabert
Jaar van uitgave:
2014

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

10 131
toepassen
vandaag tot-26%1