Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Rochas Femme

De geur +

Tijdloze elegantie gaat tientallen jaren mee

Rochas Femme werd geherinterpreteerd in 2014, maar is zeer dicht bij het origineel gebleven. Het originele parfum dateert eigenlijk uit 1945. De eerste nieuwe editie volgde in 1989 en is nu geperfectioneerd met de 2014 versie.

Een topnoot van rozenhout, pruimen, perzik, bergamot en komijn wordt gemengd voor de edele geur. In de hartnoot komen meirozen, kruidnagel, iris en jasmijn samen. Deze aroma's worden aangevuld met benzoë, patchoeli, vanille en eikenmos in de basis. De sterke, vrouwelijke aanwezigheid van Rochas Femme wordt geaccentueerd door de enorme duurzaamheid en sillage die vele uren duurt.

Rochas Femme is zeer vrouwelijk, maar niet speels, vol sensualiteit en elegantie. Het is geen geur voor elke gelegenheid of voor elke dag. Rochas Femme is de speciale geur, een kenmerkende geur die zich met een ongelooflijke diepte presenteert. Misschien is Rochas Femme niet geschikt voor heel jonge vrouwen die elkaar nog niet gevonden hebben. Maar de dames die hun vrouwelijkheid en sensualiteit op prijs stellen en het aankunnen zullen deze weelderige eau de toilette geweldig vinden. Tot slot presenteert Femme Rochas de vele facetten van de vrouw met een inspirerende en opzwepende elegantie. Het is gemakkelijk te begrijpen waarom deze geur zo overtuigend is.

Kopnoten:
Abrikoos
Bergamot
Perzik
Pruim
Rozenhout
Kaneel
Citroen
Hartnoten:
Kruidnagel
Iris
Jasmijn
Anjer
Roos
Rozemarijn
Ylang Ylang
Basisnoten:
Amber
Benzoë
Eikenmos
leder
muskus
Patchoeli
vanille
Parfumeur:
Olivier Cresp
Jaar van uitgave:
1989

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easyCOSMETIC. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easyCOSMETIC gestuurd worden.

vandaag tot-59%1