Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971

Met Ever Bloom presenteert Shiseido de meest delicate geur van het jaar

In 2015 zijn er talloze bloemrijke en verse vrouwengeuren op de markt gebracht. Maar vrijwel niemand heeft vrouwen zo geïnspireerd als Shiseido Ever Bloom. De felbegeerde Nieuwkomer scoort punten met een briljante elegantie die ongeëvenaard is. Zijn karakter: ongelofelijk delicaat, vrouwelijk en intens tegelijk. In de topnoot, de creatie van sterparfumeur Aurélien Guichard, met bloemige akkoorden van violet, lotus en rozenextract, verwent ons met vreugde.
Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:
Het hartnootje is echter woody en fruity. Hier, essences van oranjebloesem sinaasappelbloesem ontmoeten tuinmannen en hinoki hout. Shiseido Ever Bloom met muskus klinkt op de basis aangenaam warm. Met zijn aura lijkt perfume op een bloem, die een hele kamer met haar geur op zichzelf kan vullen.

Ster parfumeur Aurélien Guichard gemaakt Ever Bloom door Shiseido

Shiseido Ever Bloom is gemaakt door de sterparfumeur Aurélien Guichard. De zoon van parfumgoeroe Jean Guichard groeide op in Grasse, beschouwd als de parfumhoofdstad van Frankrijk en vormde de jeugdige Guichard. Zijn grootouders produceerden jarenlang ook bloemoliën voor de aromaproductie.
Maar hij leerde de kunst van het geurontwerp van zijn vader, die hem de trucs en trucs van het vak van de grond af leerde. Na zijn afstuderen aan de Givaudan Parfumery School, vond hij zijn eerste baan bij Givaudan Fragrance House. Daar creëerde hij succesvolle essences zoals John Galliano's kenmerkende geur John Galliano, Ricci Ricci van Nina Ricci en Le Male Terrible van Jean Paul Gaultier. Ondertussen wordt Aurelien Guichard gerekend tot de meest succesvolle in zijn sector.
De grootouders van Aurélien Guichard produceerden rozen en jasmijn voor de parfumindustrie. Maar zelf wilde hij nooit de parfumerie in en besloot daarom Frankrijk te verlaten en economie te gaan studeren in Engeland.
Op 20-jarige leeftijd kreeg hij echter een baan aangeboden als parfumverkoper. Om in de verkoop te kunnen werken, moest hij bijscholing volgen in Givaudan, waarschijnlijk de meest gerenommeerde parfumschool. Daar wist hij vanaf de eerste dag van de training dat hij parfumeur wilde worden en nam zijn training zeer serieus. Hij werd vooral beïnvloed door zijn leermeester Bernard Escano.

Elke Bloom flacon brandt van binnenuit met energie

Niet alleen de geur van Shiseido Ever Bloom schijnt sensuele vrouwelijkheid. De fles van de vrouwengeur is ook een Highlight of feminine design. Het silhouet wordt gedefinieerd door zachte, golfgevormde vormen, die de glazen fles tot kunstobject maken. Alsof er geen geometrie is, lijken ze de wens om de fles aan te raken te willen wekken.
So smooth and feminine hij schijnt, lijkt het licht zich in hem te verspreiden als een symbool van innerlijke schoonheid die zijn innerlijke wezen doet schitteren. En zo sluit de cirkel dicht bij de magie van de geur. Star parfumeur Aurelia Guichard over het proces van het maken van zijn werk:"Toen ik aan Shiseido Ever Bloom werkte, wilde ik een nieuwe vorm van frisse sensualiteit creëren, een nieuwe bloemrijke creatie die een onvergetelijke indruk achterlaat. "Met zijn schepping is hij er zeker in geslaagd om dit doel te bereiken.
Met zijn bloemige uitstraling is de geur al op weg naar een internationale klassieker te worden. Ingrediënten zijn o. a. Oranjebloesem Absolue en Gardenia.

Berlijnse model Tess Hellfeuer is het advertentie gezicht voor Shiseido Ever Bloom

Deze prachtige Berliner is de ster van de Shiseido Ever Bloom campagne: Model Tess Hellfeuer werd nog maar een paar jaar geleden ontdekt in Hamburg en meteen gehuurd door een modellenbureau. Zijn internationale carrière had niet lang op zich laten wachten. Vanaf de herfst/winter seizoen 2013/14, de jonge Duitse model liep op alle van de grote mode-weken van de wereld. In totaal werden 25 voorstellingen versierd met de grote brunettes.
Zelfs de laatste look van Marc Jacobs en de eerste outfit van Jonathan Saunders - de belangrijkste ontwerpen van een collectie - werden getoond. Vogue vertelde Tess hoe ze haar lichaam fit hield voor de vele shows. Het model: "Ik had geen tijd om te sporten tijdens de shows. "Ik probeerde gewoon de trap te nemen in plaats van de lift of te lopen in plaats van de metro te nemen. De Berlijnse inboorling vertelde ook over haar plannen voor de toekomst: "Over een paar jaar wil ik studeren. Ik hoop dat ik tegen die tijd een van mijn vele ideeën heb uitgedacht.
Met haar prachtige gezicht promoot Tess Hellfeuer een geur die niet vrouwelijker kan zijn. Ever Bloom heeft een bloemig aroma dat de zintuigen prikkelt en de essentie onmiskenbaar maakt. Een geur die al miljoenen vrouwenharten heeft veroverd.