Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Het concept

De cosmetische serie Clinique Chubby Stick is bijna de kwadratuur van de cosmetische cirkel. Verzorging en uitstekende dekking, alles wat nodig is voor een perfecte lippenstift en toch zo moeilijk te verkrijgen is, worden gecombineerd in deze buitengewone lipsticks. Ze zijn daarom ook een uitstekende keuze voor broze lippen.

Voorbij zijn de dagen dat de kleurpigmenten zich hebben gevestigd in kleine huidrimpels. De verzorgende stoffen uit de Clinique Chubby Stick serie compenseren gemakkelijk kleine oneffenheden. Hun natuurlijke ingrediënten zijn de beste hulp voor een perfecte look. De vochtinbrengende Shea Butter wordt niet alleen gelaten, want het wordt aangevuld met avocado en jojoba-olie. Deze drie stoffen zijn een onverslaanbaar trio dat zorgt voor een zachte en egale huid. Zeker wanneer, zoals bij de Clinique Chubby Stick serie, een ander natuurlijk middel voor meer schoonheid aan dit trio wordt toegevoegd.

Mangoboter heeft ook hydraterende eigenschappen en geeft met zijn stevige consistentie de lippenstift meer stevigheid. Dit elimineert de noodzaak van te veel stabilisatoren. Mango- en sheaboter staan bekend om hun vermogen om een stevige vorm aan te nemen, maar hebben nog steeds de positieve eigenschappen van de hoogste kwaliteit oliën.

Maar met al deze hoogwaardige zorg worden de kleuren van de Clinique Chubby Stick serie niet verwaarloosd. Integendeel: van sterke kleuren, die bijna een neonkarakter hebben, tot zachte pasteltinten, alles is hier vertegenwoordigd. Daarnaast is er nog een ander voordeel dat in geen geval mag worden onderschat. De individuele nuances kunnen uitstekend met elkaar worden gecombineerd, zodat u ook uw eigen nuances kunt creëren. Dit maakt de Clinique Chubby Sticks een uitstekende keuze voor alle vrouwen die verzorging en kleur altijd als een mooie en onafscheidelijke eenheid willen zien.

Het design

Ook al zijn de Clinique Chubby Stick series lippenstiften in potloodvorm, de slijper kan toch in de lade blijven liggen. Slijpen is niet langer nodig, want als er meer lood nodig is, draait u gewoon het elegante zilverkleurige uiteinde van de stok en kunt u verder gaan met het beautyprogramma.

De zilverkleurige kap, die de Clinique Chubby Stick betrouwbaar afsluit, zorgt voor de nodige symmetrie in de optiek. Dit maakt deze geweldige lippenstift een betrouwbare metgezel, zelfs in uw handtas. En omdat de kleur prachtig zichtbaar is op het lichaam van de pen, is de juiste nuance altijd op het eerste gezicht te vatten.

Het assortiment

De kleuren van het Clinique Chubby Stick assortiment vormen het centrum waar deze lippenstiften om lijken te draaien. Geen wonder, want voor elke smaak is de juiste kleur beschikbaar. Het begint met de zachte tonen. Intense hydraterende lippenbalsem 01 krokantste karamel en hydraterende lippenbalsem 09 Hazelnoot die het populaire naakt een aantrekkingskracht geeft die alleen de charme van hydraterende lippenbalsem 02 Hele Lottahoningnuance kan evenaren.

Clinique Chubby Stick Vochtinbrengende Lip Kleur Balsem 04 Mega Meloen en Vochtinbrengende Lip Kleur Balsem 07 Super Aardbei zijn verkrijgbaar voor een warm en zacht rood. Deze fruitige kleuren trekken magische aandacht. En voor degenen die ook een zacht maar expressief effect willen bereiken met roze, is Moisturizing Lip Colour Balm 14 Curvy Candy waarschijnlijk de beste keuze.

Maar er zit ook veel warmte in het donkere kleurenspectrum. Dit is bewezen door Intense hydraterende lippenbalsem 06 Ruimste roos en Intense hydraterende lippenbalsem 08 Grootste druif erg mooi. De zacht glanzende look van de Clinique Chubby Stick cosmetica serie kan echter nog meer sensatie veroorzaken. Als je in de extreme richting wilt gaan, dan zijn Intense hydraterende lippenbalsem 03 lichtste marasquinobalsem en Intense hydraterende lippenbalsem 05 Plusste peloton de beste metgezellen. Ze plaatsen de lippen onmiskenbaar in het midden.

Intense hydraterende lippenbalsem 04 Heftiest Hibiscus en hydraterende lippenbalsem 05 Kruimelige kers zijn licht en intens. Maar ook Moisturizing Lip Colour Balm 11 Tweeton Tomato en Moisturizing Lip Colour Balm 12 Oversized Orange spelen in deze competitie van onvergetelijke kleuren. En omdat de individuele kleuren van de Clinique Chubby Stick serie perfect met elkaar vermengd zijn, zijn deze looks nog maar het begin van een kleurenserie die geen einde lijkt te nemen.