Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Het concept

De Dior Addict Lip Glow is een onmisbaar make-uphulpmiddel met vele voordelen. De Dior Addict Lip Glow voorziet de lippen van de gebruikers van voldoende vocht en benadrukt tegelijkertijd de natuurlijke schoonheid van de lippen met een intensere kleur. Deze lippenstift verandert de mond in een betoverende zone die gekenmerkt wordt door zachte lippen en een aantrekkelijke, intense lippenkleur. De Lip Glow kan naar eigen smaak en persoonlijke wensen worden gebruikt. In combinatie met een lippenstift of lippenmaximaler fungeert de Lip Glow als functionele make-upvoet en zorgt hij voor een stralend eindresultaat.

Als u een hydraterende balsem wilt die uw lippen een frisse uitstraling en een intensere natuurlijke kleur geeft, kan Lip Glow als enige product op uw lippen worden aangebracht. Anderzijds kan de Dior Addict Lip Glow ook gebruikt worden in combinatie met andere make-up producten als onderdeel van een adembenemend mooie en intensieve make-up look die de aandacht trekt op modeshows, fotoshoots of andere evenementen.

De Dior Addict Lip Glow is een perfecte combinatie van make-up en verzorgingsproduct en reageert direct op de pH-waarde van de lippen. De Color Reviver-technologie van Lip Glow zorgt voor een vrijkomen van de werkzame stof en daarmee voor een intensievere verschijning van de natuurlijke lippenkleur. Een mango boter optimaliseert de formule van de Dior Addict Lip Glow en zorgt voor een continue toevoer van vocht gedurende 24 uur.

Het design

De Dior Addict Lip Glow met zijn natuurlijke kleur en zijn hydraterende eigenschappen is een echt topproduct en wordt gebruikt door diverse make-up kunstenaars in de backstage gebied. Maar degenen die denken dat alleen hun functionaliteit overtuigend is, hebben het mis. Ook het succesvolle verpakkingsontwerp van de Dior Addict Lip Glow springt meteen in het oog. Het motto "buiten hui - binnen hui" beschrijft het best de ultieme Dior Addict Lip Glow en drukt tegelijkertijd zijn uitgesproken extravagantie, schoonheid en hoge functionaliteit uit.

De Dior Addict Lip Glow ligt comfortabel in de hand en kan precies en zonder moeite worden aangebracht. De zilveren pen overtuigt met een elegant design en is zeker een hoogtepunt in elke cosmetische tas. De sluiting in roze geeft vooraf aan wat de gebruiker in de stok kan verwachten en beschermt de Lip Glow Stick tegelijkertijd optimaal tegen invloeden van buitenaf. Tot slot moeten klanten nog lang genieten van de Dior Addict Lip Glow om te kunnen genieten van de hoge kwaliteit.

Het assortiment

Dior Addict Lip Glow is verkrijgbaar in een breed scala aan frisse, aantrekkelijke kleuren en in twee verschillende afwerkingen, mat en holografisch. Lip Glow Matt, de baanbrekende innovatie van Dior, verfraait de lippen subtiel. De roze kleur op de lippen is een ideale combinatie met de fluweelzachte, matte afwerking. De holografische Lip Glow met zijn duizelingwekkende balsamico textuur zorgt voor een stralende afwerking met een holografische en duizelingwekkende noot. Het subtiele accent is uniek te noemen met een vleugje parelmoer.

Het kleurenpalet van Dior Addict Lip Glow bestaat uit prachtige roze tinten, die perfect passen bij alle lippenkleuren. De originele briljante afwerking is verkrijgbaar in talloze nieuwe tinten. De twee nieuwe afwerkingen Mat Glow als een matte balsem en Holo Glow met de trendy, oogverblindende textuur vervolledigen perfect het aantrekkelijke productassortiment van de Dior Addict Lip Glow. De Lip Glow is ideaal om de individuele schoonheid van de modellen op de catwalk te benadrukken en om de chocolade kant van de dames in beeld te brengen. De professionals van Dior hebben hun waardevolle kennis ingebracht in de productie van Dior Beauty producten, door eindproducten van hoge kwaliteit op de markt te brengen die in een mum van tijd de schoonheid van vrouwen kunnen maximaliseren.

De Dior Addict Lip Glow maakt het gemakkelijk om je te concentreren op de natuurlijke schoonheid van de lippen en zorgt voor de perfecte make-up van het gezicht. Afhankelijk van de gelegenheid en de individuele smaak kan de Dior Addict Lip Glow in verschillende tinten worden gebruikt. Terwijl de Holo Glow een duizelingwekkende textuur geeft, is de Mat Glow een matte balsem. Met de Matte Glow kunnen gebruikers de natuurlijkheid van hun lippen behouden en zorgen voor een visueel aantrekkelijk eindresultaat dat ook in het dagelijks leven uitstekend kan worden gedragen.