Geen resultaten Resultaat: Resultaten:

Tom Ford Black Orchid is oosterse bloemig en overtuigt al in de topnoot met akkoorden van zwarte truffel en zwarte bes. De gelijknamige zwarte orchidee komt tot leven in het hart. Wierook, balsem, patchoeli en vetiver geven de geur in de basis zijn oosterse flair.

Tom Ford Black Orchid kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Tom Ford Zwarte Orchidee, de oosterse bloemengeur van vrouwen.

Tom Ford Black Orchid met zijn bloemige geur en oosterse karakter, is een bijzonder sensueel en vrouwelijk eau de parfum. De geuren, die variëren van fruitig, verfrissend, bloemig en zacht tot weelderig en kruidig, zorgen voor een gevarieerde en verleidelijke geur met de kracht van exotische orchideeënbloesem.

Het opent Tom Ford Black Orchid met een buitengewone topnoot van verfrissende bergamot, de rijpe zoetheid van zwarte bessen, een zachte hint van ylang-ylang en een kruidig truffelaroma. In het hart van het eau de parfum van verschillende vruchten Tom Ford Black Orchid spelen rond een centrum van aromatisch lotushout en de exotische vrouwelijke geur van orchideeën.

Tom Ford Black Orchid Een romige basis van pure chocolade en vanille rondt de kruidige basis van patchoeli-, vetiver-, sandelhout-, vetiver- en rookaroma's af. De basis is een romige basis van pure chocolade en vanille. Deze geurmix heeft ongetwijfeld wat nodig is om een internationale klassieker te worden. Hij heeft de harten van veel vrouwen al veroverd.

Kopnoten:
Bergamot
citrus
Gardenia
Jasmijn
Mandarijn
Zware Aalbessen
Ylang Ylang
Hartnoten:
Vruchten
Kruiden
Lotus
Orchidee
Basisnoten:
Amber
Donkere Chocolade
Patchoeli
Sandelhout
vanille
Vetiver
Wierook

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
toepassen
vandaag tot-31%1