Toegevoegde producten
verder winkelen naar kassa

Tom Ford Black Orchid kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Tom Ford Zwarte Orchidee, de oosterse bloemengeur van vrouwen.

Tom Ford Black Orchid is een bijzonder sensuele en vrouwelijke eau de parfum met een bloemige geur en oriental karakter. De geuren, die variëren van fruitig, verfrissend, bloemig en zacht tot weelderig en kruidig, zorgen voor een afwisselende en verleidelijke geur met de kracht van exotische orchideeënbloesems.

Tom Ford Black Orchidee opent met een buitengewone topnoot van verfrissende bergamot, de rijpe zoetheid van zwarte bessen, een zachtjes hint van ylang ylang ylang ylang ylang en een kruidig truffelaroma. In het hart van Tom Ford Balck Orchidee's Eau de Parfum omringen diverse vruchten een centrum van aromatisch lotushout en de vrouwelijke exotische geur van orchideeën.

Tom Ford Black Orchidee wordt afgerond met een creamy gourmand base van donkere chocolade en vanille, die het kader vormt voor de kruidige basis van patchouli, vetiver, sandelhout en rookaroma' s. Deze parfummix heeft ongetwijfeld alles wat er nodig is om een internationale klassieke tune te worden. Nu al kon hij het hart van vele vrouwen winnen.

Kopnoten
Bergamot
Citrus
Gardenia
Jasmijn
Mandarijn
Zware Aalbessen
Ylang Ylang
Hartnoten
Vruchtaccenten
Kruiden
Lotus
Orchidee
Basisnoten
Amber
Donkere Chocolade
Patchoeli
Sandelhout
vanille
Vetiver
Wierook

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

vandaag tot-31%