Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-45%1
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Alberto Morillas, de Spaanse neus achter meer dan 100 parfums, heeft Versace Bright Crystal gecreëerd, een bloemige en fruitige geur voor vrouwen vol mysterieuze vrouwelijkheid.

De glinsterende lichtroze flacon verbergt een bloemig en fris parfum met ijsakkoorden, magnolia, lotus en pioenroos. De basis onthult de mysterieuze en sensuele aard van het parfum met noten van amber, acaihout en muskus.

Versace Bright Crystal goedkoop kopen

De geur +

Versace Bright Crystal, de bloemig-frisse geur voor vrouwen

De naam van dit parfum zegt het eigenlijk al: het schittert en fonkelt als een kristal. Bright Crystal van Versace staat voor pure vrouwelijkheid en is in alle opzichten uiterst vrouwelijk. De geur is bloemig, inderdaad heel delicaat, maar heeft ook een vleugje mysterie over zich. Dit begint met de topnoot, die opent met een breed ijsakkoord voordat hints van granaatappel en citrusachtige yuzu worden onthuld.

Deze laatste domineert uiteindelijk de eerste indrukken van dit parfum. De hartnoot ontvouwt vervolgens op zeer onopvallende wijze een ware bloemenzee, die vooral wordt gekenmerkt door magnolia, lotus en pioenroos. De basisnoot tenslotte rondt het parfum af op een elegante, zachte en ietwat mystieke manier. Het onthult een maximum aan sensualiteit.

De basisnoot wordt gekenmerkt door amber, acaihout en vooral muskus. Het spreekt bijna voor zich dat de individuele geurcomponenten van Versace Bright Crystal perfect op elkaar zijn afgestemd en een coherente, bijna organisch harmonieuze en verleidelijke compositie vormen. Het is dan ook geen wonder dat dit parfum een blijvende favoriet is geworden sinds de marktintroductie in 2006 en wereldwijd succes kent.

Kopnoten:
Granaatappel
Yuzu
Hartnoten:
Pinksterroos
Magnolia
Lotus
Basisnoten:
Amber
muskus
Parfümeur:
Alberto Morillas
Jaar van uitgave:
2006

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Versace Bright Crystal met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 5 klant adviezen
Commentaar van Meens1983
Heerlijke, langhoudende geur

De geur is heerlijk en zeer vrouwelijk. De deo is goed bestand tegen stresssituaties. Bedankt voor de snelle levering! Top!

Commentaar van Safters74
TOP

Ik ben gewoon gek op deze geur! Hij verspreit een lichte, schone zachtheid en doet aan de zomer denken. Een van mijn lievelingsgeuren.

Commentaar van Whoeve
Versace Bright Crystal Set met Body Lotion

Tegen het einde van de dag ruik ik de geur nog steeds als ik hem 's morgens op heb gedaan. Ik voel me de hele dag in een heerlijke geurwolk. Ben er erg bklij mee.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Versace Bright Crystal in vergelijking met de SRP