Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Versace Eros is vernoemd naar de Griekse god van de liefde, Versace Eros betovert met zijn mix van klassieke en frisse geurelementen.

In de reclamecampagne belichaamt het Amerikaanse model Brian Schimansky de onsterfelijke god van de liefde, die niet alleen kracht en mannelijkheid uitstraalt, maar vooral passie en sensualiteit. Een geur voor sterke mannen die graag hun sensuele kant benadrukken ondanks alle mannelijkheid.

Versace Eros kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Eros by Versace - een geur vol energie en passie

Herotisch en vol passie: zo presenteert Versace's sterke mannengeur Eros zich. Versace Eros is niet alleen vernoemd naar de Griekse god Eros, die in de mythologie bekend staat om zijn kracht van wil en macht. Klassieke en zeer frisse elementen combineren om een spectaculaire geurbeleving te creëren. Het verleidelijke mengsel is primair gericht op strong mannen, maar ze staan ook aan hun sensualiteit.

De compositie wordt geopend door akkoorden van muntblaadjes, citroenschillen en groene appels. In het hart worden deze frisse noten aangevuld met tonkabonen, geraniumbloesems en vanille. De basis daarentegen biedt het intensieve mannelijke karakter van Versace Eros met vrij houtachtige nuances zoals cederhout, vetiver en eiken mos.

Het parfum straalt door en door een krachtige mannelijkheid uit en is vol sensualiteit. De Versace Eros serie wordt perfect aangevuld met Deodorant, Douchegel en After Shave Lotion. Alle producten worden op elkaar afgestemd en vormen een zeer special care experience.

Kopnoten:
muntblad
citroenschil
Groene Appel
Hartnoten:
Tonkaboon
ambroxan
geraniumbloesem
Basisnoten:
vanille
Vetiver
Eikenmos
Cederhout
Parfumeur:
Aurélien Guichard
Jaar van uitgave:
2012

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Versace Eros met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 3 klant adviezen
Commentaar van Exhavy
Top after shave

De ene after shave is de andere niet. Op mijn huid voelt deze heerlijk aan en ik heb er al heel wat geprobeerd. Prijs is helemaal OK bij jullie.

Commentaar van Neet1978
Perfect!

Alles aan deze geur is perfect: van het design tot de geur. Ik had nog nooit Versace gebruikt maar ik heb zeker geen spijt dat ik deze geur heb gekocht.

Commentaar van Folettelver1975
Heerlijke geurbeleving

Deze geur is simpelweg geniaal. Zal ik zeker aanbevelen. Mijn vriend werd door een onbekende dame aangesproken in de metro met de vraag welke geur hij droeg ;-( ;-). Een absolute must voor elke man.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-37%1