Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Productsoort +

prijs +

2 20
toepassen
Weleda

Weleda – Naturkosmetik seit über 100 Jahren

Seit der Gründung im Jahr 1921 ist Weleda nachhaltiger Pionier in Sachen Naturkosmetik und bleibt bis heute führend in der Branche. Die Grundwerte des Unternehmens sind ganzheitliches Denken und Handeln, Verantwortung für Mensch und Natur, Vertrauen in die Kraft der Pflanzen, wirtschaftliche Nachhaltigkeit, Offenheit für neue Ideen und Begeisterung für die Schönheit der Natur.
Weleda

Nachhaltigkeit in jedem Schritt

Wie wichtig es dem Unternehmen ist, nachhaltig zu arbeiten, zeigt sich in jedem Produktionsschritt und auch auf dem Logistik-Campus in Schwäbisch Gmünd.
Weleda

Pflegerituale, die rundum verwöhnen

Die Produkte sind auf die verschiedenen Haut- und Haartypen abgestimmt und berücksichtigen auch die besonderen Bedürfnisse der Kleinsten.
Weleda

Ganzheitliche Pflege für ganzheitliche Ergebnisse

Weleda Pflegeprodukte sollen Köper und Geist durch ihre wohltuende Wirkung in Einklang bringen und Balance schaffen, die langfristig positive Auswirkung hat.
Weleda

Natürliche Pflege nach anthroposophischen Prinzipien

So sind auch die Prinzipien der Gründer Rudolf Steiner, Ita Wegmann und Oskar Schmiedel nicht in Vergessenheit geraten und die Grundlage der Weleda Pflege.
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Sinds 1921 ontwikkelt Weleda verzorgingsproducten die bedoeld zijn om in harmonie te zijn met mens en natuur. Daarmee is het een van de oudste bedrijven voor natuurlijke cosmetica.

Meer info

Weleda Natuurlijke cosmetica goedkoop kope

Meer info +

Weleda Producten - Natuurlijke cosmetica voor gezicht, lichaam en haar

Weleda is een van 's werelds toonaangevende merken voor uitstekende, gecertificeerde natuurlijke cosmetica en een van de bekendste fabrikanten van antroposofische geneesmiddelen. De producten van het traditionele Zwitserse bedrijf volgen een holistisch verzorgingsconcept en worden gekenmerkt door zorgvuldige samenstellingen van hoogwaardige natuurlijke grondstoffen die de zelfregulerende krachten van lichaam, ziel en geest aanspreken, stimuleren en ondersteunen.

Weleda biedt een uitgebreid assortiment verzorgingsproducten voor het gezicht, het lichaam en het haar op het gebied van natuurlijke cosmetica voor dames, heren en kinderen. In de huidverzorging zijn de producten niet alleen gericht op schoonheid, maar vooral op het behoud van de gezondheid en de centrale behoeften van de huid. Met behulp van de gebundelde vermogens en krachten van de natuur biedt Weleda producten die de vitaliteit van de huid bevorderen, de huideigen processen activeren en de huideigen krachten versterken.

Weleda vermijdt in al zijn producten bewust synthetische parfums, kleurstoffen en conserveringsmiddelen, alsook dierproeven. Vrouwen, mannen, kinderen of baby's - er zijn geschikte Weleda producten online voor iedereen.

Weleda - de geschiedenis en de bijzondere kenmerken van het traditionele merk

De huidige naamloze vennootschap en het merk Weleda zijn in 1921 ontstaan uit een Zwitsers en een Duits bedrijf. De drie oprichters van het bedrijf, de Nederlandse arts dr. Maria Ita Wegman, de Oostenrijkse filosoof en antroposoof dr. phil. Rudolf Steiner en de Duits-Oostenrijkse apotheker, chemicus, antroposoof en therapeut Dr. Oskar Schmiedel zijn de vroegere pioniers die vorm hebben gegeven aan antroposofische geneesmiddelen, natuurcosmetica en de filosofie van Weleda.

De geschiedenis van Weleda begint met een ziekenhuis en een farmaceutisch laboratorium. In 1921 opende de arts Dr. Wegman het Klinisch Therapeutisch Instituut (nu de Arlesheim Kliniek) in Arlesheim, Zwitserland, als een ziekenhuis dat de antroposofische geneeskunde toepaste. Een jaar eerder, in 1920, richtte zij samen met Dr. Steiner in Arlesheim de Futurum AG op, die vanaf 1921 ook eigenaar was van het laboratorium aan het Goetheanum en farmaceutische producten vervaardigde. In Stuttgart richtte Dr. Steiner de naamloze vennootschap Der kommende Tag AG op voor de bevordering van economische en geestelijke waarden. Beide bedrijven hebben chemische en farmaceutische afdelingen die worden geleid door scheikundigen, artsen en apothekers.

Samen met Dr. Wegmann ontwikkelt Dr. Schmiedel het eerste maretakpreparaat voor de behandeling van kanker, dat vandaag nog steeds wordt gebruikt. In 1922 fuseren de bedrijven. Dr. Oskar Schmiedel leidt de hele onderneming als directeur van 1924 tot aan zijn dood in 1959. Nadat de remedies al vanaf 1924 met succes onder de merknaam Weleda op de markt waren gebracht, kreeg het bedrijf in 1928 ook de bedrijfsnaam Weleda AG. Sindsdien ligt de nadruk van Weleda op de ontwikkeling en vervaardiging van farmaceutische producten en natuurlijke cosmetica met een holistische visie op mens, natuur en maatschappij.

Weleda Producten kopen - het productassortiment

Het productconcept van Weleda is gebaseerd op de tot op heden gevolgde filosofie dat de geneeskunde de beslissende impuls moet geven aan de eigen genezende krachten van het lichaam. Dit ooit revolutionaire idee ging vooraf aan het huidige onderzoek naar complementaire geneeskunde, met als resultaat: genezing kan wel degelijk plaatsvinden door middel van holistisch samengestelde farmaceutische producten die het lichaam stimuleren om zichzelf te genezen.

Voor zijn producten vertrouwt Weleda op natuurlijke actieve bestanddelen die doeltreffend inspelen op de verschillende verzorgingsbehoeften en levenssituaties en die de lichaamseigen krachten stimuleren.

Weleda biedt natuurlijke cosmeticaproducten op de volgende gebieden:

-faciale zorg

-Mond- en tandverzorging

-lichaamsverzorging

-Haarverzorging

-Gentleman's Care

-Childcare

-Mother and Baby Care

Of het nu gaat om huid, haar of lichaam, de verschillende verzorgingsseries van Weleda zijn heel vaak genoemd naar de hoofdplanten en de belangrijkste actieve bestanddelen. De bekendste verzorgingsreeksen volgens de loodplanten zijn:

-Amandel: voor de gevoelige huid

-Iris: Voor de droge huid

-Wilde Roos - Voor de jonge huid

-Pomaatappel: Voor de oudere huid vanaf 40 jaar.

-Nachtteunisbloem: Voor de rijpere huid van 50 jaar en ouder

-Citrus: Verfrissende en sensueel verkwikkende huid- en lichaamsverzorging.

-Witte dotterbloem: Voor de tere huid van baby's

-Lavendel: Voor ontspanning en verzachting van huid, lichaam, geest en ziel.

-Duindoorn: ter versteviging van de huid

-Calendula: ter bescherming van de huid, vooral die van kinderen.

-Arnica: Voor de regeneratie van de huid, gekwetste weefsels en het lichaam.

-Rosemarijn: Om de circulatie, vitaliteit en warmtebalans te stimuleren.

-Berk: Om de huid te verstevigen, glad te strijken en te verfijnen.

-Haver: Voor beschadigd haar.

-Millet: Om het haar te voeden, te versterken, te verzorgen en te beschermen.

-Wit: Voor een gezonde hoofdhuid en mooi haar

-Ratanhia: Voor mond- en tandverzorging

Sommige natuurlijke cosmetica van Weleda zijn echte klassiekers die al in de beginjaren of vele decennia geleden door het Zwitserse merk werden ontwikkeld. Bewezen producten die ook vandaag nog zeer gewaardeerd worden. Hiertoe behoren de Weleda Rosemary Hair Oil (uit 1922), de Weleda Arnica Massage Oil (uit 1926), de huidcrème Weleda Skin Food (uit 1927), het Weleda Lavendel Ontspanningsbad (uit 1961), de Weleda Voetbalsem (uit 1962) of de Weleda Calendula Verzorgende Olie voor Baby's (uit 1960).

Interessante feiten over Weleda en zijn producten

Als het aan Weleda ligt, is gezondheid veel meer dan alleen de afwezigheid van symptomen, maar het harmonische evenwicht tussen lichaam, geest en ziel. Het merk Weleda ontwerpt zijn producten volgens het principe van de salutogenese, een model van de oorsprong van de gezondheid.

De basis van alle productsamenstellingen en de keuze van de grondstoffen op Weleda is de kennis van de relatie tussen de natuur en het menselijk organisme. De Weleda producten zijn voorzien van zorgvuldig geselecteerde planten, mineralen, plantaardige metalen en andere natuurlijke ingrediënten die het zelfgenezend vermogen van het lichaam stimuleren. Ook de herkomst van de grondstoffen speelt een doorslaggevende rol.

Weleda heeft zijn eigen medicinale plantentuinen en bevordert ecologische medicinale plantenteeltprojecten alsmede habitats voor duurzame en gecertificeerde wilde collecties. Alle grondstoffen worden gecontroleerd op de vereiste hoge normen. Op die manier ontstaan producten met een uitgebreide, diepe en gerichte doeltreffendheid. Hoewel de natuurlijke Weleda producten goedkoop zijn in aankoop, hebben ze een zeer hoge en uitstekende kwaliteit die merkbaar en doeltreffend is.

Weleda Koop producten online en zie er van top tot teen gezond en mooi uit

Weleda biedt de juiste gezichtsverzorging voor elke behoefte in het kader van natuurlijke cosmetica, uitgebreide lichaamsverzorging, ook voor speciale lichaamszones, geest en ziel, alsmede uitstekende natuurlijke verzorging voor hoofdhuid en haar. Vrouwen van alle leeftijden en ook mannen vinden hier online in de winkel de juiste Weleda producten voor hun behoeften. Ouders kunnen hier ook de speciaal voor hun kinderen en baby's ontwikkelde Weleda producten tegen lage prijzen samenstellen. De kleintjes zullen heel blij zijn met deze natuurlijke, zachte en vooral zeer aangename verzorging.

In onze online shop kunt u de natuurlijk verzorgende Weleda producten ontdekken: voor de gezondheid, schoonheid en ontspanning van lichaam, geest en ziel, geheel in harmonie met de natuur!

Gezichtsverzorging +

Natuurlijke ingrediënten zijn kenmerkend voor Weleda gezichtsverzorging. Afhankelijk van leeftijd, huidtype en individuele behoeften kan de juiste verzorgingsroutine worden samengesteld.

Weleda Gezichtsverzorging - gezondheid en stralende schoonheid

Het ideaalbeeld van het gezicht is een zachte, gladde en egale huid die er vitaal en stralend mooi uitziet. De gezichtsverzorging van Weleda zorgt echter niet alleen voor de uiterlijke schoonheid, maar ook voor de gezondheid van de huid. Het doel van Weleda gezichtsverzorging is om je echt goed te voelen in je huid en om het innerlijke met het uiterlijke te harmoniseren. Op die manier straalt schoonheid van binnenuit en veel intenser.

Weleda biedt zijn natuurlijke gezichtsverzorgingsproducten aan volgens de behoeften, rekening houdend met de verschillende huidtypes en levensfasen. Van huidreiniging tot dag-, nacht- en intensieve verzorging tot lip-, mond-, tand- en scheerverzorging, Weleda heeft voor iedereen de gewenste verzorging.

De bijzondere kenmerken van de gezichtsverzorging van Weleda

Weleda biedt de juiste gezichtsverzorgingsproducten voor elk huidtype en voor de meest uiteenlopende huidbehoeften. Mensen besteden speciale aandacht aan hun gezicht als het gaat om huidverzorging. Bij de verzorging van Weleda wordt niet alleen rekening gehouden met de aard van de verschillende huidtypes, maar ook met de levensfasen. De huid verandert in de loop van het leven en wordt ook beïnvloed door externe factoren zoals voeding, klimaat, UV-licht, levensstijl en stress. Terwijl de huid een sterk en snel regenererend vermogen heeft wanneer zij jong is, vermindert dit vermogen meer en meer naarmate men ouder wordt. De huid verandert ook wat betreft stofwisselingsprocessen, herstelmechanismen, de hoeveelheid vetophopingen, elasticiteit en teint. De oudere en rijpere gezichtshuid vertoont haar karakteristieke sporen die getuigen van een enerverend leven, maar ziet er ook droger, dunner, gevoeliger en vatbaarder uit voor allerlei prikkels.

De gezichtsverzorging van Weleda richt zich specifiek op de respectieve behoeften van de huid in elke leeftijdsfase en geeft haar wat ze nodig heeft. Zo blijven het gezicht en de gezichtshuid altijd goed verzorgd en stralend mooi, ongeacht de leeftijd.

Weleda biedt een holistisch zorgconcept gebaseerd op drie pijlers:

1. de beschouwing van de fasen van het leven: Elke levensfase heeft zijn behoeften. Het verzorgingsconcept is ontworpen om de huid precies dat te geven wat zij op haar leeftijd en naargelang haar conditie nodig heeft.

2. in harmonie met lichaam, geest en ziel: de verzorgingsproducten hebben met hun eigenschappen altijd betrekking op het menselijk organisme en versterken zowel het innerlijk als het uiterlijk evenwicht.

3. salutogenese: het model van het ontstaan van de gezondheid en de verbinding tussen natuur en mens vormen de basis voor de samenstelling van de verzorgingsproducten.

Weleda Gezichtsverzorging kopen - series en producten

Weleda verenigt de krachtige en specifieke eigenschappen van natuurlijke actieve ingrediënten in zijn gezichtsverzorging en producten. Elk van de hoofdplanten heeft zijn eigen unieke krachten die voldoen aan specifieke behoeften op het gebied van gezichtsverzorging. Zo hydrateert iris; wilde rozen hebben een harmoniserende werking en behouden de vitaliteit van een jeugdige huid; granaatappels hebben een dynamiserende en antioxiderende werking; teunisbloem revitaliseert de huid.

Weleda biedt natuurlijke cosmetica van de volgende soorten in gezichtsverzorging:

-schoonmaak

-Dagopvang

-Night Care

-oogverzorging

-Intensive Care

-Lipverzorging

-Gentleman's Care

-Mond- en tandverzorging

Iedereen kan gemakkelijk en goedkoop zijn eigen Weleda gezichtsverzorging samenstellen. Het merk van natuurlijke cosmetica biedt doeltreffende verzorging voor bijna elk huidtype en elke huidbehoefte. De productreeksen in gelaatsverzorging omvatten onder meer:

- Gezichtsreiniging voor alle huidtypes: Weleda biedt een complete gezichtsreinigingslijn die is afgestemd op de verschillende huidtypes. Deze reinigende verzorging voor de gezichtshuid bevat waardevolle plantenextracten als een combinatie van actieve bestanddelen, zoals toverhazelaarextract. De huid wordt op milde en zachte wijze tot in de poriën gereinigd, verfrist en voorbereid op de volgende verzorging. De huidtextuur is verfijnd.

- Amandelgelaatsverzorging: Deze ongeparfumeerde verzorging met amandelolie en pruimenpitolie is speciaal voor de gevoelige, ruwe, schilferige en droge huid. Het hydrateert, versterkt de huidbarrière en stimuleert de huideigen beschermende functies. De gezichtsolie van deze amandelserie verzacht en vermindert huidirritaties en is ook geschikt voor het verwijderen van oogmake-up.

- Iris gezichtsverzorging: Iris gezichtsverzorging reguleert de vochtbalans van de huid met een dagverzorging, een nachtverzorging en een vochtinbrengende crème en brengt de huid weer in balans. Bovendien zorgt de verzorging met een extract van de iriswortelstok ervoor dat de huideigen beschermende functies in stand worden gehouden en dat de huid soepel, fris en natuurlijk mooi blijft.

- Gezichtsverzorging met wilde roos: De gezichtsverzorgingsserie met wilde roos is optimaal geschikt voor de huid vanaf 30 jaar en geeft haar alles wat ze nodig heeft om haar jeugdige uitstraling en elasticiteit te behouden. De gezichtsverzorging Wild Rose, verrijkt met de essentiële olie van Damastroos en andere kostbare ingrediënten, omvat een dagverzorging, een nachtverzorging, een oogverzorging, een hydraterende verzorging en een schoonheidsbehandeling voor zeven dagen die de huid gladstrijkt en ook kan worden gebruikt voor gezichtsmassage.

- Granaatappel gelaatsverzorging: Voor de meer veeleisende huid boven de 40 jaar bevat de Granaatappel gelaatsverzorging waardevolle en regenererende bestanddelen, met name granaatappelpitolie. Terwijl de verzorgingsproducten de huid overdag beschermen tegen stressfactoren en schadelijke milieu-invloeden, zorgt de nachtverzorging met arganolie, macadamianootolie en granaatappelpitolie ervoor dat de beschermende mantel van de huid wordt opgebouwd.

-Teunisbloem gezichtsverzorging: De Teunisbloem gezichtsverzorgingslijn verstevigt en verzorgt de rijpere huid. Met de kostbare teunisbloemolie en andere ingrediënten zorgen de verzorgingsformules ervoor dat de gezichtscontouren er gedefinieerder uitzien en dat de weerstand en de veerkracht van de huid toenemen. Teunisbloemolie als belangrijkste plant stimuleert de stofwisseling van de huid en versterkt de huideigen beschermingsfunctie.

- Gezichtsverzorging voor mannen: Weleda heeft voor mannen een voedende en verfrissende moisturizer met een combinatie van beschermende bijenwas en carnaubawas, voedende sesam- en jojobaolie en een verzachtend marshmallowwortelextract. Voor het scheren biedt Weleda een heerlijke scheercrème met viooltjesextract, geitenmelk en amandelmelk, alsook een beschermende en voedende aftershavelotion en aftershavebalsem.

Weleda Koop gezichtsverzorging tegen een lage prijs - natuurlijke kwaliteitsproducten volgens de hoogste normen

De gezichtsverzorging en natuurlijke cosmetica van Weleda voldoen aan de hoogste eisen en normen op het gebied van kwaliteit. De gezichtsverzorgingsproducten en andere natuurlijke cosmetica van Weleda zijn onderscheiden en voorzien van het NaTrue-certificaat en zijn per productgroep getest op onder andere de natuurlijke oorsprong van de ingrediënten, de procedures van respectvolle en zachte verwerking en de hoeveelheid ingrediënten van gecontroleerde biologische teelt.

De natuurlijke cosmetica van Weleda worden gekenmerkt door de volgende eigenschappen:

- Gebruik van natuurlijke en biologische ingrediënten

- Verwerking in zachte, zachte en speciale fabricageprocédés

- Toepassing van milieuvriendelijke praktijken

- Geen synthetische geur- en kleurstoffen

- Geen siliconenoliën en ingrediënten uit petroleumchemie

- Afzien van dierproeven

- Geen doorstraling van eindproducten en plantaardige ingrediënten

Weleda Koop gezichtsverzorging online en geniet van de kracht van de natuur

De gezichtsverzorgingsproducten van Weleda bevatten hoogwaardige extracten en oliën van beproefde planten zoals geneeskrachtige planten of kruiden, mineralen en andere natuurlijke stoffen, die in combinatie hun geheel eigen krachten en werkingsmechanismen ontplooien. De natuurlijke gezichtsverzorging van Weleda voedt, verzorgt en beschermt de huid naar behoefte.

Sommige gezichtsverzorgingsproducten zijn ook verrijkt met een natuurlijke geur die de zintuigen verwent, de krachten wekt, de geest verkwikt en de ziel streelt. Het resultaat is een gezond en verzorgd gezicht. Het resultaat is een heerlijk gevoel van welzijn, een mooi uiterlijk en een vitale uitstraling op elke leeftijd.

Zowel vrouwen als mannen kunnen de juiste Weleda gezichtsverzorging voor zichzelf, maar ook voor hun kinderen en baby's online vinden en samenstellen in onze shop!

Lichaamsverzorging +

Weleda Lichaamsverzorging is ook bedoeld om lichaam en geest in harmonie te brengen. Geselecteerde kruideningrediënten verzorgen niet alleen het lichaam, maar hebben ook een positief effect op de geest en de ziel

Weleda Lichaamsverzorging - gezondheid, schoonheid en vitaliteit van top tot teen

Voor jong en oud heeft Weleda verfrissende, verzorgende en uiterst heilzame natuurlijke cosmetica die zijn afgestemd op specifieke verzorgingsdoelen en -behoeften. Van doucheverzorging en het ontspannende bad tot huidverzorgingsproducten voor het lichaam en speciale lichaamszones, massageoliën, zonnebescherming en deodorants: Weleda biedt een allesomvattend holistisch verzorgingsprogramma. Dit zorgt niet alleen voor reiniging, huidverzorging, diverse kwalen en schoonheidsproblemen, maar harmoniseert ook lichaam, geest en ziel. Voor de lichaamsverzorgingsproducten gebruikt Weleda hoogwaardige planten en geneeskrachtige kruiden van wortel tot bloem. Schoonheid en gezondheid gaan hand in hand op Weleda. Dames, heren en hele gezinnen kunnen hier zelf online kennismaken met de producten en productlijnen van Weleda lichaamsverzorging.

Het holistische verzorgingsconcept van Weleda Body Care

Niet alle zorg is hetzelfde. De manier waarop het lichaam wordt verzorgd, maakt ook deel uit van de gezondheid en het behoud van de gezondheid. Het lichaamsverzorgingsconcept van Weleda ondersteunt specifiek de huid en het hele organisme. Zo biedt Weleda ook lichaamsverzorgingsproducten die een positief effect hebben op de spieren, eventuele spanningen, de zenuwen of de huidstofwisseling. Weleda biedt een lichaamsverzorgingsprogramma voor de meest uiteenlopende huid- en verzorgingsbehoeften, dat helpt om je goed te voelen in je huid en lichaam en zo uiteindelijk vitaal, fit, efficiënt, levenslustig en mooi te blijven.

De lichaamsverzorgingsproducten van Weleda Natural Cosmetics bieden ook wellness voor de zintuigen en de ziel. De lichaamsoliën van dit merk hebben bijvoorbeeld een holistische werking op lichaam, geest en ziel door hun samenstelling van plantenoliën en plantenextracten en de geuren van essentiële oliën.

De deodorants van Weleda bevatten ook essentiële oliën die een aangenaam gevoel van frisheid geven en 24 uur lang beschermen tegen lichaamsgeur. De essentiële oliën in de deodorants en roll-on deodorants van Weleda remmen met hun antimicrobiële werking de groei van de bacteriën die verantwoordelijk zijn voor transpiratiegeur. Alle deodorants van Weleda zijn vrij van aluminiumzouten: de huidporiën worden door deze natuurlijke cosmetische deodorants niet afgesloten of vernauwd, zodat de natuurlijke processen van het lichaam niet worden verstoord. De natuurlijke cosmetische deodorants van Weleda zijn een zacht en doeltreffend alternatief voor antitranspiratiemiddelen.

Weleda Lichaamsverzorging kopen - de series en producten

Weleda ontwikkelt en produceert al meer dan 100 jaar holistische, natuurlijke lichaamsverzorging. Talrijke lichaamsverzorgingsproducten van Weleda zijn door het consumententijdschrift Öko-Test bekroond met topscores en verschillende eervolle vermeldingen.

Weleda biedt zijn lichaamsverzorging onder meer op de volgende gebieden aan:

-douche verzorging

-Baden

-huidverzorging

-hand- en nagelverzorging

-Voetverzorging

-Childcare

-Mother and Baby Care

-Gentleman's Care

-Sun Care

Weleda biedt verschillende soorten producten voor lichaamsverzorging, afhankelijk van de toepassing en de verzorgingsdoelstellingen:

-douchegels

-bad additieven

-Soaps

-huidverzorgingsoliën

-Massageoliën

-Refreshing Oils

-Lotions

-Creams

-huidmelk

-Deodorants

-Voetbalsems

Met bijzondere natuurlijke plantenextracten, geneeskrachtige planten, plantaardige oliën, etherische oliën en andere natuurlijke ingrediënten biedt Weleda lichaamsverzorgingsproducten die verzorgen, opbouwen, revitaliseren, beschermen, ontspannen en ook de meest uiteenlopende klachten verlichten of de lichaamseigen herstelprocessen en het zelfgenezend vermogen stimuleren. Weleda heeft verschillende zorgreeksen ontwikkeld, die elk gewijd zijn aan een specifiek zorgdoel. De lichaamsverzorgingsreeksen omvatten onder meer:

- Citrus Body Care: Lichaam en geest worden verkwikt door de Citrus Body Care met een zomerse lichte geur van biologisch geteelde citroenen en sinaasappels, een voedende, herstellende biologische zaadolie en essentiële oliën uit de schillen van citrusvruchten.

- Arnica lichaamsverzorging: De Arnica lichaamsverzorgingsserie biedt een Arnica massageolie en een Arnica sportdouchegel met extracten van arnicabloemen en berkenbladeren, alsmede zonnebloemolie en olijfolie, die bijdragen tot de regeneratie van de spieren en een betere doorbloeding van de huid en die ook doeltreffend zijn tegen kneuzingen, spanning en krampen.

- Lavendel lichaamsverzorging: De kalmerende werking van lavendel is al sinds mensenheugenis bekend. Met de verzorgingslijn lavendel voor het lichaam doet Weleda een beroep op de ontspannende krachten van de geneeskrachtige plant. Als badtoevoeging, zeep of lichaamsolie heeft lavendel een positief effect op het lichaam en de zintuigen.

- Duindoorn lichaamsverzorging: De lichaamsverzorging met de kostbare en actieve ingrediëntenrijke duindoornolie is een allround talent dat de huid beschermt, versterkt en verzacht en zorgt voor vitaliteit en kracht. Deze collectie omvat een vitaliserende douche, de vitaliserende verzorgingsolie, een verzorgingslotion, een handcrème en het duindoornelixer ter ondersteuning van het immuunsysteem.

- Birch Body Care: Krachtig en voedend, de Birch Body Care met extracten van berkenblad, rozemarijn en ruscus gecombineerd met jojobaolie, tarwekiemolie en abrikozenpitolie ondersteunt de celbescherming, vetverbranding, stofwisselingsactiviteit en de afvoer van overtollig water uit de weefsels. De berken lichaamsverzorgingslijn helpt de huid gladder, steviger en verfijnder te maken met de berken douchepeeling, de berken cellulitisolie en de berken actieve drank.

- Calendula lichaamsverzorging voor baby's: Deze lichaamsverzorgingslijn is speciaal ontwikkeld voor de behoeften van de gevoelige babyhuid. De producten van deze verzorgingslijn, die in samenwerking met vroedvrouwen zijn ontwikkeld, zijn bijzonder mild en verzachten de geïrriteerde huid. Bovendien hydrateren de verzorgingsproducten, voorkomen ze dat de huid uitdroogt en beschermen ze haar. Op die manier wordt de huid vanaf het begin zacht maar intensief verzorgd.

Bekroonde natuurlijke cosmetica: Weleda Lichaamsverzorging kopen tegen een geweldige prijs

Weleda heeft al verschillende prijzen gewonnen voor zijn lichaamsverzorgingsproducten. Zo werd de regenererende verzorgingslotion uit de granaatappelreeks in 2013 bekroond met de Glammy Beauty consumentenprijs in de categorie "Biologisch". De granaatappelverzorgingsserie van Weleda trok echter al eerder de aandacht. In 2010 ontving het de Prix de Beauté van Cosmopolitan, de "Oscar" van de internationale cosmetica-industrie, in de categorie "Natuurlijke Cosmetica". In 2016 werd de verzorgingslotion Weleda Mandel Sensitiv ook bekroond met de Cosmopolitan Prix de Beauté in de categorie "Green Beauty".

Weleda Koop lichaamsverzorging online en zorg goed voor uzelf

Weleda biedt talrijke verzorgingsseries en uitstekende verzorgingsproducten voor lichaamsverzorging. Niet alleen vrouwen van alle leeftijden vinden hier hun geschikte lichaamsverzorgingsserie. Weleda biedt ook speciale lichaamsverzorgingsseries met uitstekende natuurlijke cosmetica voor mannen, kinderen en baby's. De producten en verzorgingsseries van Weleda lichaamsverzorging kunnen tegen lage kosten en uiteraard naar wens worden aangevuld en gecombineerd. Of het nu gaat om een verfrissende douchegel, een regenererend bad, een herstellende lichaamsolie, een zacht voedende lichaamscrème, een anti-aging lichaamsverzorging, een diepwerkende massageolie of een ontspannende voetbalsem, iedereen vindt een geschikt product in onze Weleda lichaamsverzorging online shop: natuurlijke cosmetica voor het hele lichaam die zorgen voor een gezonde en mooie verzorging!

Haarverzorging +

Tarwe, gierst en haver maken Weleda haarverzorging bijzonder zacht. Het reinigt niet alleen haar en hoofdhuid, maar voorziet ze ook van waardevolle voedingsstoffen.

Weleda Haarverzorging - met de natuur naar gezond, mooi haar

Met de haarverzorging van Weleda leidt de weg terug naar de prachtige wortels van de natuur! De nieuwe generatie haarverzorging streeft naar gezondheid en schoonheid van hoofdhuid en haar door een zachte behandeling, milde reiniging en langdurige verzorging, geheel zonder siliconen, sulfaathoudende oppervlakte-actieve stoffen en grondstoffen op basis van minerale oliën.

In Weleda haarverzorging worden voornamelijk haver, gierst en tarwe gebruikt voor hoofdhuid en haar. De haarverzorging op Weleda volgt ook het holistische concept, waarbij een gezonde en vitale hoofdhuid een eerste vereiste is voor even gezond en mooi haar.

Weleda Haarverzorging voor mooi haar en een gezonde hoofdhuid

Centraal in de haarverzorgingslijn van Weleda staan de drie graansoorten haver, gierst en tarwe. Door de structurerende werking zijn granen bijzonder waardevol voor het haar. Toch heeft elk van deze granen zijn eigen unieke effect:

- Haver heeft een hoog gehalte aan waardevol kiezelzuur in waterige vorm, dat het tijdens zijn groei opneemt en bindt. Haver heeft dus een herstellende, voedende en beschermende kracht, die het aan het haar doorgeeft. Bovendien bevat haver slijmstoffen, ijzer en fosfor, die de voedende eigenschappen versterken. In de haarverzorging doet haver het werk van de opbouw van het haar. Het herstelt, voedt en beschermt met name beschadigd, gespleten en breekbaar haar. Haver maakt het haar soepel, glanzend en mooi.

- Gierst daarentegen zorgt voor het behoud van een goede textuur en de schoonheid van het haar en geeft het kracht. Met zijn rijkdom aan mineralen en sporenelementen zoals ijzer, magnesium en silicium, en zijn coating van kiezelzuur, is gierst zeer welkom voor het haar. In de haarverzorging wordt gierst gebruikt om het haar te voeden, te beschermen, te structureren, te versterken en meer veerkracht te geven.

- Tarwe staat bekend om zijn balancerende werking. Sterk maar zacht, tarwe brengt onevenwichtige en geïrriteerde hoofdhuid weer in balans. Tarwekiemolie is rijk aan vitamine E en lecithine, die de haarstructuur ten goede komen. De meervoudig onverzadigde vetzuren ondersteunen de opbouw van cellen in de haarwortel, gaan haaruitval tegen en vertragen overmatige roos op de hoofdhuid.

Weleda Haarverzorging kopen - de series en producten

Weleda Hair Care is voorzien van een samenstelling van zorgvuldig op elkaar afgestemde actieve bestanddelen die het haar en de hoofdhuid op milde wijze reinigen en doelgericht verzorgen. De lichaamseigen zelfregulering en het natuurlijke evenwicht van haar en hoofdhuid worden ondersteund door kostbare oliën zoals macadamianootolie, tarwekiemolie en duindoornolie, alsmede door extracten van granen, salie, viooltjes en wit helmbloemkruid. Geselecteerde combinaties van oppervlakte-actieve stoffen van honderd procent natuurlijke oorsprong zorgen voor een uitstekende reiniging.

Weleda biedt de volgende soorten producten aan in haarverzorging:

- Reinigende shampoo

- Opbouw- en onderhoudsshampoo

- Shampoo voor kinderen

- Spoeling/Conditioner

- Haarbehandelingen

- Haar tonicum

- Haaroliën

De verschillende haarverzorgingsreeksen volgens de toonaangevende planten en de verzorgingsbehoeften.

- Haver haarverzorging: Met de haver haarverzorgingslijn biedt Weleda droog, gestrest, beschadigd en zwak haar een haarverzorgingsprogramma met rijke samenstellingen die sterk opbouwend werk verrichten. Deze verzorgingscollectie bestaat uit de Oat Build-up Shampoo, de Oat Build-up Conditioner en een Build-up Hair Treatment.

- Gierst haarverzorging: De haarverzorgingsserie met gierst is ideaal voor normaal haar en een gezonde hoofdhuid en zorgt voor langdurige glans, veerkracht en kracht. De Millet Care Shampoo reinigt en verzorgt haar en hoofdhuid met organische macadamianootolie, organische gierstdoppenextracten en organische salie, terwijl fruitige grapefruit, verkwikkende pepermunt en houtachtig-warme amyris zorgen voor een verfrissende en sensueel verkwikkende geur.

- Tarwe haarverzorging: In de tarwe haarverzorgingslijn biedt Weleda doeltreffende hulp voor een gestreste en geïrriteerde hoofdhuid, evenals een langdurige verzorging voor het haar. De tarwegroosshampoo uit deze collectie bevat tarwekiemolie, extracten van brem, viooltjes en biologische salie, alsmede rozemarijn en copaibaolie. De shampoo vermindert roos, remt de vorming van nieuwe roos, brengt een geïrriteerde hoofdhuid in evenwicht en bevordert de gezondheid van de hoofdhuid. Ondertussen wordt het haar duurzaam verzorgd zonder te worden verzwaard.

- Speciale verzorging voor het haar: Weleda haarverzorging heeft een bijzonder gunstig effect op dunner wordend en broos, breekbaar haar met speciale producten. De verkwikkende haartonic voor dunner wordend haar gaat haaruitval tegen en bevordert de haargroei met rozemarijnolie en extracten van mierikswortelbladeren en muurpeper. De intensief voedende Weleda haarolie voedt en beschermt broos haar met rozemarijn, pindaolie, klaverbloesemextract en kliswortelextract.

- Haarverzorging voor kinderen: Weleda heeft ook voor de allerkleinsten geschikte en vooral aangename haarverzorgingsproducten. De Kids 2in1 Shower & Shampoo Care, die verkrijgbaar is in de varianten Lively Lime, Fruity Orange en Sweet Vanilla, biedt bijzonder wasplezier. Met ingrediënten als sesamolie, calendula-bloemextract, citroenolie, sinaasappelolie en vanille-extract biedt dit haarverzorgingsproduct een milde reiniging en zachte verzorging voor huid en haar. Deze milde haarverzorging voor kinderen is ook zacht voor de ogen bij het wassen van het haar.

Weleda Koop haarverzorging tegen een geweldige prijs - verwen uw haar & hoofdhuid met natuurlijke cosmetica

Door de bevorderende en stimulerende werking van Weleda hair care samen met de zuiver plantaardige verzorgingsingrediënten vinden haar en hoofdhuid hun evenwicht terug en kunnen ze regenereren. Het masseren van de hoofdhuid tijdens het wassen biedt waardevolle ondersteuning. Enerzijds wordt de hoofdhuid hierdoor grondiger gereinigd en worden vuildeeltjes en aanslag zorgvuldig verwijderd. Anderzijds wordt de doorbloeding van de hoofdhuid gestimuleerd, wat op zijn beurt een gezonde haargroei bevordert en de toevoer van voedingsstoffen naar de haarwortel verbetert. Afhankelijk van de verzorgingsbehoefte wordt aanbevolen om de Weleda Oat Restructuring Conditioner na elke haarwasbeurt te gebruiken en af en toe af te wisselen met de Oat Restructuring Treatment.

Weleda Koop haarverzorging online voor mooi en gezond haar

Volgens een holistisch verzorgingsconcept houden de haarverzorgingsproducten van Weleda het haar gezond en regenereren beschadigd haar en de hoofdhuid. Drie soorten granen helpen de hoofdhuid en het haar op natuurlijke wijze om nieuwe groei, vitaliteit, kracht, soepelheid, evenwicht en stralende schoonheid te bereiken. Mannen en vrouwen kunnen online de gewenste Weleda haarverzorging samenstellen voor zichzelf en hun kinderen of het hele gezin. Natuurlijke cosmetica voor een zachte, grondige reiniging en een doeltreffende en speciale verzorging vindt u in onze online shop Weleda hair care. Mooi en aangenaam verzorgd haar met natuurlijke cosmetica van Weleda!

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten