Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Babor

Babor kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

Babor - professionele huidverzorging in naam van schoonheid

Babor produceert sinds 1956 effectieve natuurlijke en luxe cosmetica. Het bedrijf werkt met regionale grondstoffen zoals thermaal water uit Aken en minerale extracten uit het vulkanisch gesteente van de Eifel. Elzasbessen worden gekweekt op hun eigen plantage, waarvan de rijke vitamine C essentie zorgt voor een verkwikkende kracht voor de Babor verzorging. De natuur en het milieu liggen het bedrijf na aan het hart. Bij de lokale productie wordt gebruik gemaakt van duurzame energiebronnen en dierproeven zijn altijd vermeden. Niet in de laatste plaats daarom siert een roos de O van de naamBabor . Het staat voor elegantie en uniciteit, voor kracht en natuurlijkheid. De Babor huidverzorging onderscheidt zich ook door deze eigenschappen. Het Babor levert uitstekende huidverzorgingsproducten voor het behoud van schoonheid, onderzoekt nieuwe actieve ingrediënten in het eigen laboratorium en werkt voornamelijk met natuurlijke ingrediënten. Babor Verzorging heeft een gunstig effect tegen speciale huidproblemen zoals roodheid of vlekken, wordt zeer goed verdragen en verrijkt de huid met waardevolle stoffen.

Verwenverzorging voor elk huidtype

Alle Babor verzorgingsproducten zijn online te koop. Met hen, kan het volledige lichaam effectief worden verfraaid en luxueus verwend. De huid wordt aanzienlijk steviger, stralender en gerevitaliseerd. Al de producten voor douchen en baden laten het lichaam deze luxe voelen. Douchemelk, doucheolie of douchegel zijn verkrijgbaar als verschillende texturen en voor specifieke zorgbehoeften.

Peeling crème en peeling gel ondersteunen de huid bij de vernieuwing van de bovenste huidlaag, omdat ze dode huiddeeltjes en verhoorning van de huid verwijderen en de bloedcirculatie bevorderen.

Na het reinigen voorziet de Babor verzorging de huid van zeer effectieve essences om het uiterlijk van de huid te verbeteren. Lichaamscrèmes geven met name de droge huid intensieve verzorging en laten haar soepel aanvoelen. In vergelijking daarmee hebben bodylotions een lichtere textuur, absorberen ze sneller en maken ze de huid aangenaam glad. Het lichaamsschuim biedt een zeer bijzondere ervaring. De luchtige consistentie absorbeert snel, geeft de huid een fluweelzacht gevoel en verfrist de zintuigen.

De handcrèmes in het Babor verzorgingsassortiment zijn rijk aan kalmerende en herstellende werkstoffen. Regelmatig wassen belast de handen veel, maar met de Babor handcrèmes blijven ze zacht en resistent. Voetcrème Babor helpt bij het verminderen van ruwe en gebarsten huid, eeltplekken en scheurtjes. De huid wordt zachter en gladder.

De zorgserie van het huis Babor

De artikelen zijn verkrijgbaar met verschillende geursamenstellingen en actieve ingrediëntencomplexen, die zijn onderverdeeld in verschillende productseries. De Babor verzorgingsproducten in de online winkel zijn onder andere de serie:

DOCTOR BABOR

BABOR SPA

BABOR MEN

ANTI-VEROUDERINGSZONVERZORGING

De huidverzorgingslijn DOCTOR BABOR combineert cosmetica en geneeskunde. De Cosmeceuticals van de zorgserie gebruiken hoogwaardige formuleringen uit het laboratorium van het bedrijf om precies tegen de meest voorkomende huidproblemen te werken. De basiscomponent van de serie is Biogen Plant Extract, een uiterst effectief werkstoffencomplex. Alle producten van de DOCTOR BABOR serie zijn klinisch getest op hun effectiviteit en geven een direct zichtbaar resultaat. De REPAIR CELLULAR subcategorie biedt Babor huidverzorging om de huid te regenereren, ondersteunt de wondgenezing en is geschikt als cosmetische pre- en postoperatieve verzorging. De Ultimate Forming Body Cream is geschikt voor de vrouwelijke probleemzones. Het maakt de striae zichtbaar gladder, de huid ziet er gladder uit. De NEURO SENSITIVE CELLULAR serie draagt bij aan de vorming van een intacte huidbarrière en ondersteunt de huid die gevoelig is voor neurodermitis en psoriasis. Alle artikelen uit de DOCTOR BABOR serie zijn online te vinden.

Voor een uitzonderlijk ontspannende ervaring, de SPA-serie van Babor verzorgingsproducten is goedkoop, en degenen die op zoek zijn naar rust kunnen producten kopen van deze vier themagebieden:

RELAXING: De Relaxing producten verzachten de huid. Met de bloemig-bloemige geurcompositie en een subtiele lavendelnoot, vliegt stress in de fonkelende ogen.

ENERGIE: Stamcellen van de champagnepeer beschermen de huid tegen milieu-invloeden. De geur van groene thee en limoen prikkelt de zintuigen en stimuleert het lichaam.

BALANCING: Beschermt en versterkt de huidcellen met champagneperen stamcelextracten. Bergamot, cederhout en vanille balanceren de ziel en geven het aangename gevoel van innerlijke rust.

SHAPING: Een synthese van de stamcelextracten van de Wild Service Tree en een plantaardig figuur-verbeterend werkstofcomplex verstevigt de huid. De geur van sinaasappel, mimosa, amandel en muskus ontspant zich als een wandeling in de warme zon van het zuiden.

BABOR MEN geeft mannen een vitaliserende douche- en haarshampoo die de huid mild reinigt en hydrateert. Het actieve bestanddelencomplex van Siberische ginseng, taurine en hop stimuleert de regeneratie van de huid en versterkt de beschermende laag.

ANTI-AGING SUN CARE: De zonverzorgingsproducten beschermen de huidcellen tegen beschadiging door UVA- en UVB-stralen. Ze verzorgen intensief en ondersteunen de regeneratie van de huid. Babor Care biedt verschillende mogelijkheden voor zonwering. De snel absorberende zonnebrandcrème is verkrijgbaar met zonbeschermende factoren van 50, 30 en 15. Ze beschermen de huid tegen veroudering door licht en stimuleren de cellen om zich weer te vormen. Na het zonnebaden kalmeert After Sun Repair Lotion de huid. Het vermindert het gevoel van spanning en warmte en verlicht huidirritaties. Tegelijkertijd zorgt een complex van werkzame stoffen voor een langere levensduur en een gelijkmatige bruining.

De huid is het grootste menselijke orgaan. Elke dag wordt het blootgesteld aan zon, kou, warmte, droge lucht en verontreinigende stoffen uit de omgeving. Babor Verzorging beschermt de huid tegen deze milieu-invloeden en voorkomt vroegtijdige huidveroudering. Daarnaast voorziet het de huid van bioactieve ingrediënten. De verzorgingsproducten moeten altijd worden aangepast aan het huidtype. Een droge huid heeft te weinig vet en/of vocht. Als de huid te weinig vet vormt, voelt ze ruw aan, ontstaan er kleine scheurtjes en schilferige plekken. Als de huid daarentegen te weinig vocht bevat, is ze ook ruw, jeukerig en gespannen. Ze Babor voorziet de huid van de nodige stoffen, ontspant en wordt soepel. De gevoelige huid is vaak rood, gespannen en gevoelig voor irritatie. Babor Verzorgingsproducten versterken de beschermende functie van de huid, verhogen de weerstand en laten de huid herstellen. De rijpere huid heeft minder elasticiteit, vocht en vet. Rimpelvorming en pigmentvlekken kunnen met Babor zorg effectief bestreden worden.

Babor beschermt en voedt de huid

Babor verwent elke huid met unieke actieve ingrediëntencomplexen, aangename geuren en zichtbare resultaten. Vooral huidveroudering staat centraal in alle Babor zorg. Vanaf de leeftijd van 25 jaar begint de huid aan elasticiteit, vocht en celactiviteit te verliezen. Externe en interne factoren kunnen het verouderingsproces van de huid versnellen. Veel Babor verzorgingsproducten gaan dit proces tegen. Ze versterken de beschermende functies van de huid en verminderen tekenen van veroudering zoals rimpels. De huid wordt glad, stevig en gelijkmatig mooi. Daarom is het de moeite waard om Babor verzorgingsproducten te kopen.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-27%1