Geen resultaten resultaat: resultaten:

Biotherm Eau Soleil

De geur +

Biotherms Eau Soleil: de fruitige vrouwengeur met sensuele vijgen.

Biotherm zet haar eau-lijn voort met Eau Soleil, dat de cosmeticagroep in 1997 samen met Eau Vitaminee lanceerde. Elke geur in de collectie heeft een ander thema. Eau Soleil neemt op olfactorische wijze de luchtigheid van een zomerdag in zich op. De lichte, aquatische noot van het geurende water is perfect voor zon, strand en zee. Eau Soleil verfrist en revitaliseert met fruitige geureparfums en verzorgt tegelijkertijd de huid met zijn waardevolle ingrediënten. De lichaamsverzorging geur kan goed worden gedragen in de zon.

Het biedt echter geen bescherming tegen de zon. Het geeft de huid een verleidelijke geur van groene vijgen bij het zonnebaden, wat leidt tot een vleugje kokos en gras. De topnoot van de geur begint citroen met sinaasappel, citroen en zwarte bes. De hartnoot opent al snel met vijgenakkoorden en tiare, een schoonheidsolie uit Tahiti. Sandelhout en muskus vormen de sensuele basisnoot die de drager uitnodigt om te dromen op warme zonnige dagen.

De Eau de Toilette is geschikt voor mannen en vrouwen, de geur is ideaal als reukstof metgezel voor activiteiten op warme zomerdagen. Biotherm ontwikkelde de parfumserie Eau als uitbreiding op haar eersteklas huidverzorgingsproducten. Ze verwennen de huid, de geuren van de Eau-collectie strelen de geest. De geurende wateren ontvouwen zich snel hun complexe, verzachtende effect op de psyche. Ze hebben een even positief effect op het welzijn van hun dragers als de essentiële oliën van aromatherapie.

Kopnoten
Sinaasappel
Citroen
Zware Aalbessen
Hartnoten
Vijg
Tiare
Basisnoten
muskus
Sandelhout

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
Lijnen +
Productsoort +
prijs +
4 112
toepassen
vandaag tot-31%