Geen resultaten Resultaat: Resultaten:

Wet Bvlgari Omnia Coral, de Spaanse sterparfumeur Alberto Morillas heeft een geur gecreëerd die de lichtheid en frisheid van het voorjaar tot leven brengt in reukzinvolle termen, ongeacht het seizoen.

De kleur van de flacon verwijst reeds naar de ingrediënten van de gojibes, hibiscus en granaatappel. Een geur bestaande uit rood fruit en bloemen, aangevuld met bergamot, waterlelie en cederhout.

Bvlgari Omnia Coral kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Bvlgari Omnia, de verfrissende bloemengeur voor vrouwen

Bvlgari Omnia Coral is de nieuwste toevoeging aan de Bvlgari Omnia geurencollectie. Met zijn verfrissende bloemengeur en fruitig karakter is Bvlgari Omnia Coral een typisch lenteachtige geur voor vrouwen. De eau de toilette spray is in 2012 gecreëerd door de Spaanse ster parfumeur Alberto Morillas.

De bloemengeur voor vrouwen opent met een samenspel van pittige bergamot en Japanse wolfbes, die slechts zelden wordt gebruikt in de creatie van deze geur. In de hartnoot zorgt een akkoord van aquatische lotusbloesem, exotische hibiscus en granaatappel voor een frisse, vrouwelijke geur. De sierlijke compositie wordt afgerond met een basisnoot van kruidige muskus en stimulerend cederhout, waarvan de aroma's een warm en verleidelijk karakter hebben.

Bvlgari Omnia Coral is de vijfde vrouwengeur in de Omnia collectie, die ook de geuren Omnia, Omnia Amethyste, Omnia Crystalline en Omnia Green Jade bevat. Met zijn betoverende geurmix is de creatie van Bvlgari al op weg om een internationale klassieker te worden.

Kopnoten:
Bergamot
Gojibes
Hartnoten:
Granaatappel
Hibiscus
Waterlelie
Basisnoten:
muskus
Ceder

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Bvlgari Omnia Coral met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen
Commentaar Expont van 04. oktober 2014
Passend bij de geur: de bodylotion=

Passend bij het parfum heb ik nu ook de bodylotion gekocht. Zo ben ik nog altijd goedkoper uit dan wanneer ik een van beide producten in de parfumerie koop. Alles Top!

Commentaar Shoulmons van 06. juni 2014
bloemig

Blloemige geur. Deze geur is mijn favoriet geurtje als het warm weer is. Heb hem de eerste keer besteld en geprobeerd afgelopen week en ben helemaal verliefd!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-47%1