Toegevoegde producten
verder winkelen naar kassa

Rum en specerijen, leder en hout karakteriseren deze geur van ongeëvenaarde mannelijke uitstraling. De dames liggen aan de voeten van de drager van Bvlgari Man in Black en zullen hem niet uit het zicht laten.

Edelste Ingrediënten werden in symbiose gebracht voor de Bvlgari Man in Black en gevormd tot een geur die duidelijk de vrijheid, de sterke wil en het meest geheime verlangen van elke mens tot uitdrukking brengt.

Bvlgari Man in Black kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Bvlgari man in het zwart: de betoverende mythe van houtachtige oriëntaalse noten

Rum en kruiden, leer en hout kenmerken deze geur van onovertroffen mannelijke uitstraling. De dames zullen Man in Black aan Bvlgari's voeten liggen en hem nooit uit het oog verliezen. De beste ingrediënten zijn Man in Black in symbiose gebracht voor Bvlgari en gevormd tot een geur die duidelijk de vrijheid, de sterke wil en het meest geheime verlangen van ieder mens uitdrukt.

Zelfs in de topnoot is Bvlgari Man in Black anders dan elke andere geur die je ooit eerder hebt opgemerkt. De kop wordt gekenmerkt door rum en kruiden, voordat het iets zachter wordt in het hart en Tuberose en Iris Absolue verenigen zich met leer en zorgen voor aandacht.

Maar de intensiteit en het langdurige effect van Bvlgari Man in Black wordt ondersteund door een basis waarin benzoë, tonkaboon en guaiac hout zorgen voor een speciale harmonie en maken van deze nuance een populaire en zeer luxe mannengeur. Luxe komt niet met pracht en glamour, maar zoals de mens dat wenst met individualiteit, veel persoonlijkheid en authentieke expressiviteit.

Volgens Bvlgari is de Man in Black man een moderne en zelfbewuste tijdgenoot die zijn mannelijkheid wil benadrukken met een mannelijke geur.

Kopnoten
Rum
Kruiden
Hartnoten
Tuberoos
IRIS absolue
leder
Basisnoten
Benzoëzuur
Tonkaboon
Guajakhout

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

vandaag tot-52%