Gegevensoverzicht Bvlgari Omnia Crystalline

Productsoort:Damesparfum
Merk:Bvlgari
Officiële website:www.bulgari.com
Parfumeur:Alberto Morillas
Jaar van uitgave:2005

Bvlgari Omnia Crystalline is een verleidelijk bloemenparfume.

Bvlgari Omnia kristallijn werd opgericht in 2005 door de grote parfumeur Alberto Morillas. De inspiratie voor dit parfum is een helder, koel kristal, dat vakkundig wordt weerspiegeld in zijn zachtheid en helderheid in de parfum Bvlgari Omnia kristallijn. Het frisse en stralende parfum ontvouwt zich vanuit een lichte bamboe noot en een frisse en fruitige nashi nuance. De hartnoot ontwikkelt zich uit delicate, sensuele lotus, groene thee en warme, zoete kassie.

De lotusbloesem staat symbool voor zuiverheid in Azië en belichaamt alles wat Bvlgari Omnia Kristallijn zou moeten uitdrukken. Het vrouwelijke parfum wordt afgerond met warm balsahout, stimulerende muskus en aardachtig eikenmos. Dit geeft het een sensuele diepte die betoverend is. Omnia Crystalline is een zeer vrouwelijke, heldere geur met filigrain nuances die op meesterlijke wijze de elegantie en tederheid van de vrouw onderstreept. Naast de Eau de Toilette, is de nieuw gecreëerde Omnia Crystalline L'Eau de Parfum beschikbaar sinds 2013.

Dit parfum begint met sensuele lotus, fruitige Aziatische mandarijn en een hartnoot van heliotroop en iriswortel. De basis is sandelhout, muskus en siam-benzoe. Deze eau de parfum is geen intensivering van de Bvlgari Omnia kristallijn Eau de Toilette, maar een nieuwe interpretatie waar Alberto Morillas expliciet op wil wijzen. Een zeer erotisch, maar zeker niet vulgair parfum.

Kopnoten:Bambus
Hartnoten:Lotus, Nashi
Basisnoten:Balsahout
Geurnoten:bloemig

De fles van Omnia Crystalline is net zo spannend als een nieuw sieraad.

De designtraditie van de Bvlgari sieradenwinkel is ook onmiskenbaar in de Bvlgari Omnia Kristallijne fles. De verpakking van het parfum wordt bewaard in een helder, effen wit. De naam van het merk Bvlgari en de naam van de serie Bvlgari Omnia kristallijn zijn te lezen in koperkleurige letters.

Wanneer u het eau de toilette uit de vierkante verpakking haalt, houdt u een speelse, originele fles in uw hand. De fles lijkt op een kristal in de vorm van een transparante, heldere, koele glazen fles. Het vertegenwoordigt twee in elkaar grijpende, gladde schijven. De bovenste schijf dient ook als deksel voor Bvlgari Omnia kristallijn. De fles doet denken aan het symbool van oneindigheid door de elkaar kruisende ronde vormen. Het staat voor de versmelting van verleden, heden en toekomst.

Klantbeoordelingen van Bvlgari Omnia Crystalline

5 uit 5 sterren — op basis van 5 klant adviezen

De laatste beoordeling van Bvlgari Omnia Crystalline L'Eau de Parfum bodylotion (100 ml) door op

Onlangs heb ik bij easycosmetic Bvlgari Omnia Crystalline L'Eau de Parfum Body Lotion gekocht. Een hele mond vol voor een heerlijke geur en een heel lekker gevoel over je hele lichaam.

meer 4 Klantrecensies voor Bvlgari Omnia Crystalline L'Eau de Parfum bodylotion (100 ml)

De laatste beoordeling van Bvlgari Omnia Crystalline Set met 2 x onderhoud door op

heerlijke set van Bulgari. Heb hem voor mijn beste vriendin gekocht voor haar verjaardag. Ze heeft me wel 100 keer gezegd hoe blij ze er mee is.

meer 4 Klantrecensies voor Bvlgari Omnia Crystalline Set met 2 x onderhoud

De laatste beoordeling van Bvlgari Omnia Crystalline EdT Pocket spray (25 ml) door op

Zo'n zakverstuiver is echt een super idee, een echte voltreffer. Ik sproei graag nog eens na voor ik een afspraak heb. Ook het design weerspiegelt de mooie geur. Super gelukt!

meer 4 Klantrecensies voor Bvlgari Omnia Crystalline EdT Pocket spray (25 ml)

Meer producten van Bvlgari

Naast Bvlgari Omnia Crystalline vindt u in de easyCOSMETIC Beauty-shop de volgende series: