Gegevensoverzicht Bvlgari Omnia Crystalline

Productsoort:Damesparfum
Merk:Bvlgari
Officiële website:www.bulgari.com
Parfumeur:Alberto Morillas
Jaar van uitgave:2005

Bvlgari Omnia Crystalline is een verleidelijk bloemenparfume.

Bvlgari Omnia kristallijn werd opgericht in 2005 door de grote parfumeur Alberto Morillas. De inspiratie voor dit parfum is een helder, koel kristal, dat vakkundig wordt weerspiegeld in zijn zachtheid en helderheid in de parfum Bvlgari Omnia kristallijn. Het frisse en stralende parfum ontvouwt zich vanuit een lichte bamboe noot en een frisse en fruitige nashi nuance. De hartnoot ontwikkelt zich uit delicate, sensuele lotus, groene thee en warme, zoete kassie.

De lotusbloesem staat symbool voor zuiverheid in Azië en belichaamt alles wat Bvlgari Omnia Kristallijn zou moeten uitdrukken. Het vrouwelijke parfum wordt afgerond met warm balsahout, stimulerende muskus en aardachtig eikenmos. Dit geeft het een sensuele diepte die betoverend is. Omnia Crystalline is een zeer vrouwelijke, heldere geur met filigrain nuances die op meesterlijke wijze de elegantie en tederheid van de vrouw onderstreept. Naast de Eau de Toilette, is de nieuw gecreëerde Omnia Crystalline L'Eau de Parfum beschikbaar sinds 2013.

Dit parfum begint met sensuele lotus, fruitige Aziatische mandarijn en een hartnoot van heliotroop en iriswortel. De basis is sandelhout, muskus en siam-benzoe. Deze eau de parfum is geen intensivering van de Bvlgari Omnia kristallijn Eau de Toilette, maar een nieuwe interpretatie waar Alberto Morillas expliciet op wil wijzen. Een zeer erotisch, maar zeker niet vulgair parfum.

Kopnoten:Bamboe
Hartnoten:Lotus, Nashi
Basisnoten:Balsahout
Geurnoten:bloemig

Bvlgari Omnia Kristallijn, gemaakt door Alberto Morillas, betovert vrouwen wereldwijd

Spaanse sterparfumeur Alberto Morillas creëerde Bvlgari Omnia kristallijn in 2005, die is Bvlgari's belangrijkste parfumeur voor jaren en heeft talrijke succesvolle parfums voor dit huis naast Bvlgari Omnia kristallijn. Alberto Morillas werd geboren in 1950 in het prachtige Sevilla, Andalusië. Al op 20 jarige leeftijd begon hij zijn opleiding bij geur- en geurfabrikant Firmenich in Genève.

Drie jaar later, met zijn enorme dorst naar kennis en zijn passie voor de ontelbare ingrediënten, creëerde hij zijn eerste parfum. Sindsdien onderzoekt en ontwikkelt hij met veel passie en succes parfums voor alle luxemerken. Naast Bvlgari Omnia kristallijn, heeft Alberto Morillas ook diverse andere geuren ontworpen van de populaire Omnia geurlijn voor Bvlgari.

Alberto Morillas is nu één van 's werelds grootste parfumeurs. Op 20 jarige leeftijd werkte hij al bij het bedrijf Firmenich in Genève en leerde daar wat behoort tot het vakmanschap van een parfumeur. De Spanjaard werd beroemd om parfums als Sensi, L'Eau d'Issey en Flower by Kenzo, waarvoor hij in 2003 de Prix Francois Coty won.

De fles van Omnia Crystalline is net zo spannend als een nieuw sieraad.

De designtraditie van de Bvlgari sieradenwinkel is ook onmiskenbaar in de Bvlgari Omnia Kristallijne fles. De verpakking van het parfum wordt bewaard in een helder, effen wit. De naam van het merk Bvlgari en de naam van de serie Bvlgari Omnia kristallijn zijn te lezen in koperkleurige letters.

Wanneer u het eau de toilette uit de vierkante verpakking haalt, houdt u een speelse, originele fles in uw hand. De fles lijkt op een kristal in de vorm van een transparante, heldere, koele glazen fles. Het vertegenwoordigt twee in elkaar grijpende, gladde schijven. De bovenste schijf dient ook als deksel voor Bvlgari Omnia kristallijn. De fles doet denken aan het symbool van oneindigheid door de elkaar kruisende ronde vormen. Het staat voor de versmelting van verleden, heden en toekomst.

Bij Omnia kristallijn, naakte huid ontmoet kostbare sieraden en parfum

Het betoverende gezicht van de reclamecampagne van Bvlgari Omnia Crystalline L'Eau de Parfum is het Litouwse model Edita Vilkeviciute. De blond verschijnt in de campagne volledig naakt en ondanks de edele geënsceneerd. Bvlgari combineert op een slimme manier parfum en sieradencampagne. Het model Edita draagt niets in de tv-commercial behalve een paar sieraden van Bvlgari en het sensuele parfum Omnia Crystalline. Langzaam verplaatst ze haar lichaam naar de muziek, maar de commercial lijkt op geen enkele manier vulgair.

Voor de toeschouwer van de plek voor Bvlgari Omnia kristallijn slechts kleine fragmenten van de vrouwelijke rondingen van deze mooie vrouw worden onthuld. Haar onberispelijke figuur en elfachtige huid zijn elegant geënsceneerd in een sensuele beeldvideo. De slotscène toont Bvlgari Omnia Crystalline L'Eau de Parfum van Bvlgari, die langzaam vervaagt en het zachte silhouet van Edita onthult aan de toeschouwer, die met haar rug naar de toeschouwer uit het beeld loopt. Een delicate, vrouwelijke plek die de schoonheid van de vrouwelijke rondingen sensueel onderstreept.

Edita Vilkeviciute is ook verschenen in de campagnes voor Bvlgari Parfum Omnia Amethyste, Omnia Indian Garnet en Omnia Coral. Het werkt ook samen met andere bekende labels zoals Louis Vuitton, Calvin Klein of Karl Lagerfeld. Meerdere malen was ze de cover meisje van Vogue en werd een model van de luxe categorie - perfect voor de parfum Bvlgari Omnia kristallijn.

Klantbeoordelingen van Bvlgari Omnia Crystalline

5 uit 5 sterren — op basis van 5 klant adviezen

De laatste beoordeling van Bvlgari Omnia Crystalline L ' eau de toilette bodylotion (100 ml) door op

Onlangs heb ik bij easycosmetic Bvlgari Omnia Crystalline L'Eau de Parfum Body Lotion gekocht. Een hele mond vol voor een heerlijke geur en een heel lekker gevoel over je hele lichaam.

meer 4 Klantrecensies voor Bvlgari Omnia Crystalline L ' eau de toilette bodylotion (100 ml)

De laatste beoordeling van Bvlgari Omnia Crystalline Set met 2x Verzorging door op

heerlijke set van Bulgari. Heb hem voor mijn beste vriendin gekocht voor haar verjaardag. Ze heeft me wel 100 keer gezegd hoe blij ze er mee is.

meer 4 Klantrecensies voor Bvlgari Omnia Crystalline Set met 2x Verzorging

De laatste beoordeling van Bvlgari Omnia Crystalline EdT Pocket spray (25 ml) door op

Zo'n zakverstuiver is echt een super idee, een echte voltreffer. Ik sproei graag nog eens na voor ik een afspraak heb. Ook het design weerspiegelt de mooie geur. Super gelukt!

meer 4 Klantrecensies voor Bvlgari Omnia Crystalline EdT Pocket spray (25 ml)

Meer producten van Bvlgari

Naast Bvlgari Omnia Crystalline vindt u in de easyCOSMETIC Beauty-shop de volgende series: