Geen resultaten Resultaat: Resultaten:

Bvlgari co-creëerde Omnia Crystalline een gepassioneerd en vrouwelijk vrouwenparfum dat al snel een onmisbare klassieker werd.

Omnia Crystalline von maakt Bvlgari indruk met zijn delicate, vrouwelijke, heldere en onweerstaanbare compositie. Een universeel parfum dat perfect in elk seizoen past.

Bvlgari Omnia Crystalline kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Bvlgari Omnia Crystalline is een verleidelijk bloemenparfume.

Bvlgari Omnia Crystalline werd in 2005 opgericht door de grote parfumeur Alberto Morillas. Deze geur is geïnspireerd door een koel, lichtgevend kristal, wat Omnia Crystalline vakkundig wordt weerspiegeld in de delicatesse en helderheid van de Bvlgari geur. Het frisse en lichtgevende parfum ontvouwt zich uit een lichte bamboe noot en een frisse en fruitige Nashi tint. De hartnoot ontwikkelt zich van delicate, sensuele lotus, groene thee en warme, zoete kassie.

De lotusbloesem is een symbool van zuiverheid in Azië en belichaamt alles wat Bvlgari zou moeten Omnia Crystalline uitdrukken. Het vrouwelijke parfum wordt afgerond met een basis van warm balsahout, stimulerende muskus en aards eikenmos. Dit geeft het een sensuele diepte die betoverend is. Het Omnia Crystalline is een zeer vrouwelijke, heldere geur met filigraan nuances die op meesterlijke wijze de elegantie en delicatesse van de vrouw onderstreept. Naast de Eau de Toilette is er sinds 2013 ook de nieuwe editie van Omnia Crystalline L'Eau de Parfum.

Deze geur begint met sensuele lotus, fruitige Aziatische mandarijn en een hartnoot van heliotroop en iriswortel. De basis bestaat uit sandelhout, muskus en Siam-Benzoe. Deze eau de parfum is geen intensivering van de Bvlgari Omnia Crystalline eau de toilette, maar een nieuwe interpretatie, waarop Alberto Morillas expliciet wil wijzen. Een zeer erotisch parfum, maar zeker niet vulgair.

Kopnoten:
Bamboe
Hartnoten:
Lotus
Nashi
Basisnoten:
Balsahout

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Bvlgari Omnia Crystalline met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 3 klant adviezen
Commentaar Wasust van 29. september 2014
Geweldig idee

Zo'n zakverstuiver is echt een super idee, een echte voltreffer. Ik sproei graag nog eens na voor ik een afspraak heb. Ook het design weerspiegelt de mooie geur. Super gelukt!

Commentaar Sessinget van 28. augustus 2014
Bulgari Omnia Crystalline

Deze zeer aangename en langhoudende geur heb ik pas onlangs ontdekt. Ik vond hem in de winkel heerlijk ruiken, maar wel behoorlijk prijzig. Gelukkig kon ik hem bij jullie een stuk voordeliger kopen!

Commentaar Thads1986 van 16. juni 2014
Dansen!

Heerlijke geur voor de zomer. Neem hem graag mee op vakantie. Vooral 's avonds lekker bij het uitgaan. Ik heb weer zin om te dansen!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-45%1