Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten  ·  Prijs van het goedkoopste product in de serie Bvlgari Omnia Crystalline

Bvlgari Omnia Crystalline is een verleidelijk bloemenparfume.

Bvlgari Omnia Crystalline werd in 2005 opgericht door de grote parfumeur Alberto Morillas. Deze geur is geïnspireerd door een koel, lichtgevend kristal, wat Omnia Crystalline vakkundig wordt weerspiegeld in de delicatesse en helderheid van de Bvlgari geur. Het frisse en lichtgevende parfum ontvouwt zich uit een lichte bamboe noot en een frisse en fruitige Nashi tint. De hartnoot ontwikkelt zich van delicate, sensuele lotus, groene thee en warme, zoete kassie.

De lotusbloesem is een symbool van zuiverheid in Azië en belichaamt alles wat Bvlgari zou moeten Omnia Crystalline uitdrukken. Het vrouwelijke parfum wordt afgerond met een basis van warm balsahout, stimulerende muskus en aards eikenmos. Dit geeft het een sensuele diepte die betoverend is. Het Omnia Crystalline is een zeer vrouwelijke, heldere geur met filigraan nuances die op meesterlijke wijze de elegantie en delicatesse van de vrouw onderstreept. Naast de Eau de Toilette is er sinds 2013 ook de nieuwe editie van Omnia Crystalline L'Eau de Parfum.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

Deze geur begint met sensuele lotus, fruitige Aziatische mandarijn en een hartnoot van heliotroop en iriswortel. De basis bestaat uit sandelhout, muskus en Siam-Benzoe. Deze eau de parfum is geen intensivering van de Bvlgari Omnia Crystalline eau de toilette, maar een nieuwe interpretatie, waarop Alberto Morillas expliciet wil wijzen. Een zeer erotisch parfum, maar zeker niet vulgair.

alle klanten beoordelen positieve
Bvlgari Omnia Crystalline
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 3 klant adviezen

Commentaar van
Geweldig idee
Zo'n zakverstuiver is echt een super idee, een echte voltreffer. Ik sproei graag nog eens na voor ik een afspraak heb. Ook het design weerspiegelt de mooie geur. Super gelukt!
Commentaar van
Bulgari Omnia Crystalline
Deze zeer aangename en langhoudende geur heb ik pas onlangs ontdekt. Ik vond hem in de winkel heerlijk ruiken, maar wel behoorlijk prijzig. Gelukkig kon ik hem bij jullie een stuk voordeliger kopen!
Commentaar van
Dansen!
Heerlijke geur voor de zomer. Neem hem graag mee op vakantie. Vooral 's avonds lekker bij het uitgaan. Ik heb weer zin om te dansen!

Bvlgari Omnia Kristallijn, gemaakt door Alberto Morillas, betovert vrouwen wereldwijd

Spaanse sterparfumeur Alberto Morillas creëerde Bvlgari Omnia kristallijn in 2005, die is Bvlgari's belangrijkste parfumeur voor jaren en heeft talrijke succesvolle parfums voor dit huis naast Bvlgari Omnia kristallijn. Alberto Morillas werd geboren in 1950 in het prachtige Sevilla, Andalusië. Al op 20 jarige leeftijd begon hij zijn opleiding bij geur- en geurfabrikant Firmenich in Genève.

Drie jaar later, met zijn enorme dorst naar kennis en zijn passie voor de ontelbare ingrediënten, creëerde hij zijn eerste parfum. Sindsdien onderzoekt en ontwikkelt hij met veel passie en succes parfums voor alle luxemerken. Naast Bvlgari Omnia kristallijn, heeft Alberto Morillas ook diverse andere geuren ontworpen van de populaire Omnia geurlijn voor Bvlgari.

Alberto Morillas is nu één van 's werelds grootste parfumeurs. Op 20 jarige leeftijd werkte hij al bij het bedrijf Firmenich in Genève en leerde daar wat behoort tot het vakmanschap van een parfumeur. De Spanjaard werd beroemd om parfums als Sensi, L'Eau d'Issey en Flower by Kenzo, waarvoor hij in 2003 de Prix Francois Coty won.

De fles van Omnia Crystalline is net zo spannend als een nieuw sieraad.

De ontwerptraditie van het Bvlgari juwelenhuis is ook Omnia Crystalline onmiskenbaar in de Bvlgari-fles. De verpakking van het parfum wordt bewaard in een heldere, effen witte kleur. De naam van het merk Bvlgari en daaronder de naam van de serie Bvlgari is Omnia Crystalline te lezen in koperkleurige letters.

Als u de eau de toilette uit de vierkante verpakking haalt, houdt u een plagerige, originele fles in de hand. De fles lijkt op een kristal in de vorm van een transparante, heldere, koele glazen fles. Het vertegenwoordigt twee in elkaar grijpende, gladde schijven. De bovenste schijf dient ook als deksel voor BvlgariOmnia Crystalline . De fles doet denken aan het symbool van oneindigheid met zijn kruisende ronde vormen. Het staat voor de fusie van verleden, heden en toekomst.

Bij Omnia kristallijn, naakte huid ontmoet kostbare sieraden en parfum

Het betoverende gezicht van de reclamecampagne van Bvlgari Omnia Crystalline L'Eau de Parfum is het Litouwse model Edita Vilkeviciute. De blond verschijnt in de campagne volledig naakt en ondanks de edele geënsceneerd. Bvlgari combineert op een slimme manier parfum en sieradencampagne. Het model Edita draagt niets in de tv-commercial behalve een paar sieraden van Bvlgari en het sensuele parfum Omnia Crystalline. Langzaam verplaatst ze haar lichaam naar de muziek, maar de commercial lijkt op geen enkele manier vulgair.

Voor de toeschouwer van de plek voor Bvlgari Omnia kristallijn slechts kleine fragmenten van de vrouwelijke rondingen van deze mooie vrouw worden onthuld. Haar onberispelijke figuur en elfachtige huid zijn elegant geënsceneerd in een sensuele beeldvideo. De slotscène toont Bvlgari Omnia Crystalline L'Eau de Parfum van Bvlgari, die langzaam vervaagt en het zachte silhouet van Edita onthult aan de toeschouwer, die met haar rug naar de toeschouwer uit het beeld loopt. Een delicate, vrouwelijke plek die de schoonheid van de vrouwelijke rondingen sensueel onderstreept.

Edita Vilkeviciute is ook verschenen in de campagnes voor Bvlgari Parfum Omnia Amethyste, Omnia Indian Garnet en Omnia Coral. Het werkt ook samen met andere bekende labels zoals Louis Vuitton, Calvin Klein of Karl Lagerfeld. Meerdere malen was ze de cover meisje van Vogue en werd een model van de luxe categorie - perfect voor de parfum Bvlgari Omnia kristallijn.