Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Italiaanse luxe met Griekse traditie - de Bulgari-familie stamt af van een dynastie van zilversmeden die zich in de 19e eeuw in Rome vestigden. De parfums zijn sinds 1993 in het gamma opgenomen en zijn, met hun juweelachtige flacons, het embleem van het merk geworden.

Meer info

Koop Bvlgari Parfum goedkoop

Meer info +

Bvlgari: parfum en juwelen van Romeins kwaliteitsvakmanschap

Bvlgari is een Italiaanse juwelenfabrikant en leverancier van luxegoederen uit Rome met Griekse wortels. Samen met Cartier en Tiffany is Bvlgari een van de drie grootste en populairste juwelenfabrikanten ter wereld. Het bedrijf is al sinds de 19e eeuw in Rome gevestigd en is nauw verbonden met de Eeuwige Stad, met haar geschiedenis, pracht en praal en kunst. Het biedt Bvlgari steeds weer fascinerende inspiratie voor zijn juwelen en parfums.

Bvlgari biedt al parfum aan sinds het begin van de jaren 1990. Bvlgari geuren en hun flacons zijn even smaakvol, edel, artistiek, betoverend mooi en van voortreffelijke kwaliteit als de juwelen en edelstenen van dit wereldmerk. Mannen en vrouwen vinden in elk Bvlgari parfum een expressieve, fijne geur met speciale composities van grote meesters, die een verfijnde stijl, schoonheid en esprit belichaamt, en de zintuigen streelt met luxe en een vleugje glamour.

De weg naar Bvlgari Parfum leidt via Condotti

Reeds de eigenaardigheid van de naam Bvlgari springt op het eerste gezicht in het oog. Het bedrijf draagt de naam van zijn oprichter Sotirios Voulgaris. De Griekse goudsmid was afkomstig uit het dorp Paramythia in de regio Epirus, waar hij ook zijn eerste winkel opende. In 1881 emigreerde hij uiteindelijk via Korfoe en Napels naar Rome en vestigde zich daar.

Voulgaris verandert zijn achternaam in Bulgari en begint een juwelen- en antiekwinkel in een straat aan de beroemde Spaanse Trappen in Rome. In 1905 opent hij een prestigieuze boetiek in de beroemde Via Condotti, die hij aanvankelijk exploiteert als de Old Curiosity Shop. Vanaf 1910 concentreerde Bulgari zich op de creatie en verkoop van juwelen. Na zijn dood in 1934 namen zijn zonen het bedrijf over en breidden het verder uit.

Het woord over de kwaliteit van de kostbare juwelen verspreidt zich, en zo wordt de boetiek uiteindelijk bezocht door vele beroemde filmsterren die in de jaren 50 en 60 - de tijden van het Dolce Vita - in de Cinecittà aan het filmen zijn. Tot de selecte clientèle behoren grote namen als Elizabeth Taylor, Clark Gable, Marlene Dietrich, Sophia Loren, Audrey Hepburn, Gary Cooper, Gina Lollobrigida en Romy Schneider.

In de jaren 1970 breidde Bvlgari zijn activiteiten internationaal uit en opende winkels in New York, Parijs, Genève en Monte Carlo. In de jaren tachtig zetten de kleinkinderen Paolo en Nicola Bulgari de leiding van het bedrijf voort, terwijl Francesco Trapani, de neef van Sotirios Bulgari, de leiding overneemt. Het is Trapani die uiteindelijk begin jaren negentig de parfumdivisie Bvlgari lanceert en het bedrijf omvormt tot een wereldberoemd luxemerk van juwelen, horloges, parfum, lederwaren en accessoires. In 1992 lanceerde hij zijn eerste parfum: het uniseks Eau Parfumée au Thé Vert, een groot succes. Sindsdien kun je Bvlgari parfum kopen - in vele speciale edele samenstellingen.

Precious Bvlgari Parfum: De beroemde geurcollecties

Bvlgari Perfume is geliefd bij mensen over de hele wereld. Als u online naar Bvlgari parfum zoekt, vindt u een verscheidenheid aan edele damesparfums, herenparfums, uniseks parfums en parfums van de haute parfumerie in de hoogste kwaliteit. In het bijzonder de volgende geurcollecties springen in het oog, waarvoor Bvlgari niet alleen parfums aanbiedt, maar in sommige gevallen ook bijpassende verzorgingsproducten bij de desbetreffende geur. Zo heeft Bvlgari parfum een gunstige invloed op het charisma van de drager, met meer dan alleen de geur. Deze omvatten:

-De damesparfumcollectie Goldea staat voor schoonheid en vrouwelijkheid. In de geest van gouden juwelen laat Bvlgari zich voor dit parfum inspireren door de glans van goud, die altijd al fascinerend is geweest. Het goud van de parfumerie is muskus, dat in de geuren van de Goldea-collectie in verschillende variaties centraal staat en de Bvlgari parfums een elegante, stralende uitstraling geeft. De geuren onthullen de verschillende kanten van koningin Cleopatra, die slangen als persoonlijke gelukbrengers beschouwde. De slang is ook een embleem van Bvlgari. Met droomachtige geuren zoals Goldea, Rose Goldea of Goldea The Roman Night is deze collectie ook een eerbetoon aan de legendarische juwelencollectie Bvlgari Serpenti.

-In de vrouwelijke parfumcollectie Splendida legt Bvlgari de nadruk op delicate nuances en accenten, waarbij de kostbaarste facetten van de elegantste bloemen uit de parfumkunst, van iris over jasmijn tot roos, tot in de perfectie tot hun recht komen. De Splendida Bvlgari collectie omvat de elegante zonnige geur Iris D'Or, de sierlijk romantische delicate Rose Rose en de verleidelijk sensuele geur Jasmin Noir.

-De damesgeuren in de Omnia-collectie zijn een eerbetoon aan kostbare edelstenen. Bvlgari wijdt een parfum aan elke edelsteen als eerbetoon aan het maken van juwelen. Schoonheid en vrouwelijkheid worden ook geëerd. Bijzonder populaire geuren zijn Omnia Paraiba, dat doet denken aan de Braziliaanse Paraiba toermalijn, of Omnia Indian Garnet, dat de magie van Indiase mandarijngranaat met tuberoos en osmanthusbloesem combineert.

De Bvlgari geuren van de Aqva collectie voor mannen omhullen elke man met de frisheid en kracht van de zee. De inspiratie voor deze geuren komt van het element water en de krachtige en imposante zee. Terwijl het parfum Aqva pour Homme een duik neemt in de mysterieuze diepten van de Middellandse Zee, omhult Aqva pour Homme Atlantiqve zijn drager met een frisse golf van de Atlantische Oceaan.

-De mannengeuren in de Bvlgari Man collectie vormen een uniek geurstatement en een nieuwe expressie van mannelijkheid. Zo is de geur Bvlgari Man in Black Essence een ode aan mannelijkheid en de wildernis van Afrika. Met ebbenhout neemt deze afrodiserende, oriëntaalse Bvlgari geur u mee naar het hart van Afrika en verkent hij de oorsprong van het mannelijke karakter.

Ook erg populair zijn de geuren van de collecties Bvlgari Le Gemme en de uniseks parfums van de serie Bvlgari Eau Parfumée van de chique parfumerie.

Bvlgari als onderdeel van de luxegroep LVMH

Bvlgari is sinds 2011 eigendom van Moët Hennessy Louis Vitton, kortweg LVMH. Na verloop van tijd wordt het handelsmerk van Bulgari veranderd in de klassieke Latijnse spelling Bvlgari, waarbij de letter U nog steeds als een V wordt gespeld. De individuele productnamen volgen dit ontwerp, bijvoorbeeld Atlantiqve of Blv.

Een parfum van Bvlgari wordt altijd op originele wijze ontwikkeld door de grote maîtres de parfumerie met fijne ingrediënten. Onder hen bevinden zich de wereldberoemde Franse parfumeur Jaques Cavallier, sinds 2012 hoofd parfumerie bij Louis Vuitton, parfumeur Daniela Andrier, die talrijke parfums heeft gecreëerd, onder meer voor Prada, en Alberto Morillas, een meesterparfumeur van Firmenich, eigenaar van het merk Mizensir en een van 's werelds grootste parfumeurs.

Jaques Cavallier is onder meer de "neus" achter het Bvlgari parfum Aqva pour Homme, creëerde Aqva pour Homme Atlantiqve en verschillende geuren uit de chique collectie Le Gemme. Alberto Morillas is de schepper van Blv pour Homme, de geuren uit de Omnia en Bvlgari Man collecties, alsook die uit de Goldea collectie, waaronder Goldea The Roman Night.

Geuren met een expressie van stijl, charme, schoonheid en persoonlijkheid

Frisse, inspirerende geuren, romantische, stimulerende en sensuele geuren of expressieve, originele geuren: welk Bvlgari parfum het ook is, Bvlgari biedt edele parfums van de luxeklasse en de hoge parfumkunst, die het leven verrijken door hun fascinerende charisma, de persoonlijkheid onderstrepen, het verborgene wekken en de zintuigen bedwelmen. Mannen en vrouwen kunnen hun favoriete Bvlgari parfum online kopen, zowel voor zichzelf als om cadeau te geven. Hoge kwaliteit hoeft niet onbetaalbaar te zijn. Of het nu gaat om mannelijke, vrouwelijke of uniseks geuren, in onze online winkel kunt u Bvlgari parfum goedkoop en met plezier kopen.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Bvlgari met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 36 klant adviezen
Commentaar van Abefor
Heerlijke geur

De lotion heeft een heerlijke, langhoudende geur. Geeft een mooie glans op de huid. Ik gebruik graag producten van Bulgari. Topprijs voor topkwaliteit.

Commentaar van Eric
Liever niet lezen...

Dit geurtje hou ik het liefste voor mezelf. Dus niet lezen dat dit zo lekker is. Want met z'n ingetogen frisheid in de voorgrond en heerlijke houtaccenten in de diepte, zou ik er zelfs in willen baden. Maar zulke grote flessen zijn er niet. Begrijp echt niet waarom dit eigentijdse geurtje niet populairder is. Al vind ik dat natuurlijk niet erg, want dan blijft het een beetje origineel. Kan mee in de sporttas, maar ook in de koffer voor een weekend in een wereldstad.

Commentaar van Shistur
Balsem

Een balsem vind ik altijd veel bijzonderder dan een gewone after shave. EN met de geur van Bulgari Men Extreme is het al helemaal een toppertje.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
  ·   Maximale besparingen van een product van de merk Bvlgari in vergelijking met de SRP
vandaag tot-61%1