Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Voor Zino Davidoff was het genot van kortstondig geluk het kostbaarste wat er in het leven kon zijn. Zijn streven om altijd alleen het allerbeste te creëren heeft geleid tot de Davidoff parfums, die elk op hun eigen manier betoverend zijn en staan voor de beste kwaliteit.

Meer info

Koop Davidoff Parfum goedkoop

Meer info +

Davidoff Parfum - Parfumcomposities met dat speciale iets

Het merk Davidoff staat voor hoogwaardige parfumcreaties en perfect op elkaar afgestemde geuren. Het traditionele Zwitserse label uit Basel ontwikkelt geuren die staan voor luxe en pure joie de vivre. Een geur Davidoff combineert kracht, zelfvertrouwen en een sterk karakter met frisse en elegante geuren. Voor zowel vrouwen als mannen biedt Davidoff een brede waaier aan fijne parfums voor elke smaak en elke gelegenheid. Het palet varieert van wrange houtachtige parfums tot bloemige en exotische variaties en volumineuze en zware parfumcomposities. Wij geven gedetailleerde informatie over het luxemerk en zijn voortreffelijke geurcreaties en geven tips over waar en hoe u Davidoff parfum goedkoop kunt kopen.

Parfums van het merk Davidoff staan voor sterke geuren voor sterke persoonlijkheden en hebben een heel speciale, adembenemende toets. Vrouwelijke of mannelijke parfums onderstrepen de persoonlijkheid van hun drager en omhullen iedereen met een speciaal tintje.

Van tabakswinkel tot Davidoff parfum

Zino Davidoff, het creatieve hoofd van Davidoff, is de telg van een Oekraïens-Zwitserse ondernemersfamilie die in 1911 van Kiev naar Genève emigreerde. Korte tijd later opende Zino's vader, Henri Davidoff, een kleine tabakswinkel in Genève die al snel een geheime tip werd voor liefhebbers van sigaretten en pijpen. Het assortiment werd uitgebreid met sigaren van hoge kwaliteit nadat Zino Davidoff terugkeerde van een reis naar Cuba. Het bedrijf vestigde zich al snel als een belangrijke sigarenleverancier en -fabrikant in Europa.

In de loop der jaren is het productassortiment van Davidoff uitgebreid met andere luxeproducten voor veeleisende klanten. Naast fijne tabaksproducten biedt het traditionele bedrijf ook koffie en alcoholische dranken aan. Bovendien varieert het assortiment van hoogwaardige lederwaren tot accessoires zoals luxe horloges en schrijfinstrumenten.

De parfums van het merk worden sinds 1980 verdeeld door de in Freiburg gevestigde Zino Davidoff SA. Ongeveer 500 contractuele partners en meer dan 50 eigen filialen maken nu deel uit van het distributienetwerk van het nobele merk Davidoff. Maar natuurlijk kunt u Davidoff parfum ook comfortabel en goedkoop online kopen. Een grote selectie ook de exclusieve lichaamsverzorgingsproducten van de parfumcollectie van het huis.

De meest populaire Davidoff parfums

Davidoff is al zijn hele leven een fijnproever, en de toewijding om altijd alleen het beste te creëren wordt ook weerspiegeld in zijn parfums. Waarschijnlijk het beroemdste Davidoff parfum is de klassieker Cool Water. Je kunt niet om deze geur heen als je Davidoff zoekt voor parfum online. De mannengeur is een van de best verkochte parfums in Duitsland. Cool Water is, zoals de naam al zegt, een water voor koele dynamische mensen met een sterk zelfvertrouwen, die midden in het leven staan. Het hoofd koel houden in elke situatie in het leven, dat is de boodschap die dit parfum wil overbrengen. Zo wordt het boeket van dit parfum Davidoff ook gekenmerkt door frisse accenten, die niettemin mannelijk en houtachtig afgerond zijn. Cool Water maakt indruk met een aromatische topnoot die elegant en licht bloemig is.

Na het grote succes van de mannengeur, liet een versie voor vrouwen niet lang op zich wachten. Davidoff Cool Water Woman wordt gekenmerkt door een buitengewone mix van frisse en fruitige componenten. Hier wordt ook gezinspeeld op de uitgestrektheid van de oceaan en wordt een duidelijke verwijzing gemaakt naar de onbegrensde mogelijkheden. Lichtheid en frisheid zijn bedoeld als symbool voor moderne en dynamische vrouwen.

Davidoff Parfum goedkoop kopen is tegenwoordig geen probleem. Vele aantrekkelijke aanbiedingen lokken en maken van de parfumaankoop een waar plezier.

U kunt dus ook andere variaties van de klassieke Cool Water gemakkelijk online kopen. Cool Water Sea Rose, bijvoorbeeld, verleidt als een speelse vrouwengeur die sensueel de vrouwelijkheid onderstreept. Het parfum Cool Water Game for Woman is verfijnd en een beetje afstandelijk. Echo Woman, ook uit de Cool Water editie, is een vrij sensuele-frisse geur met een fruitig bouquet en een zeer ongewone grappa noot.

Als mannengeur biedt de Hot Water-serie een opwindend contrast met Cool Water. Zelfs de flacon in felrood symboliseert precies het tegenovergestelde van het frisblauwe originele parfum van Davidoff. Wie besluit deze Davidoff geur te kopen, koopt passie en erotiek gecombineerd met sensuele warmte en pure mannelijkheid. Heet Water is pittig, erotisch en uitbundig. Het boeket is aromatisch met een oosters geurkarakter.

Naast de Cool Water-serie biedt Davidoff een grote verscheidenheid aan andere exclusieve creaties. De Davidoff parfumarrangementen van de Silver Shadow serie presenteren zich op elegante wijze. Davidoff parfum online kopen is trendy en gemakkelijk en ongecompliceerd. Uit de rijke selectie nobele composities vindt u snel de perfecte geur voor alle gelegenheden.

Het merk Davidoff biedt ook een ruim assortiment exclusieve deodorants en douche- en verzorgingsproducten voor mannen en vrouwen.

Davidoff Parfum - de makers achter de schermen

Achter elk groot parfummerk zit de zogenaamde "neus van het bedrijf". De parfumeurs zijn de belangrijkste spelers als het gaat om het creëren van nieuwe geurcomposities. Op Davidoff creëerde Pierre Bourdon de klassieker Cool Water. Maar de zoon van René Bourdon, geboren in Parijs in 1946 en voorheen algemeen directeur bij Christian Dior, wordt ook beschouwd als een van de meest innovatieve parfumeurs van zijn tijd. Zowel mannen- als vrouwenparfums behoren tot zijn meest succesvolle creaties.

Davidoff Koop parfum goedkoop - luxe en joie de vivre

Voor Zino Davidoff was het altijd belangrijk om het plezier van elk moment te benadrukken. Met zijn parfums wilde hij dan ook het beste van het beste tevoorschijn toveren. De geuren van het luxemerk Davidoff staan dus niet alleen voor pure levensvreugde en bijzonder genot, ze bevatten ook ingrediënten die zich onderscheiden door de hoogste kwaliteit. Davidoff parfum kopen betekent jezelf trakteren op het beste van het beste. Elke Davidoff geur bevat de erfenis van Zino Davidoff: zijn gevoel voor exclusieve levensstijl en kosmopolitische luxe. Dit is precies wat de dames- en herengeuren van het merk uitstralen.

Beroemdheden zijn evenzeer overtuigd van het luxemerk, en vele sterren verklaren publiekelijk dat zij een exclusief Davidoff parfum kopen. Elk jaar wordt ook de Oscar van de parfumindustrie uitgereikt aan de beste parfumcomposities. In 2015 ontving de geur Cool Water Night Dive de felbegeerde Fragrance Star Award in de categorie "Publieksprijs Mannen". Wie Davidoff parfum online wil kopen, is dus in het beste gezelschap en kan er zeker van zijn hoge kwaliteit te hebben gekocht met een extra vleugje luxe.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Davidoff met vier sterren of meer
4,89 uit 5 sterren — op basis van 28 klant adviezen
Commentaar van Roelof Dirkx
Perfect must have douchegel!

Bestelling is zeer vlot verlopen, dit tijdens de feestdagen. Geweldige klantenservice. Het product was perfect verpakt, veilig en stevig. Product is zoals je in Belgische parfumeries vindt, alleen een stuk goedkoper! Dit is een lekker ruikende deodorant. Een frisse, dynamische en zwoele geur! Jong, maar toch professioneel! Vergeet zeker niet de Eau de toilette en deodorant. Hier is zelfs aftershave van te vinden op EasyCosmetic. Geweldig gewoon! Eenvoudig te bestellen, online betalen en gemakkelijk de status van je bestelling en pakket op te volgen. Waarom nog naar een winkel gaan? Gewoon op het internet gaan en bestellen!

Commentaar van Roelof Dirkx
Geweldige reuk - must have!

Bestelling is zeer vlot verlopen, dit tijdens de feestdagen. Geweldige klantenservice. Het product was perfect verpakt, veilig en stevig. Product is zoals je in Belgische parfumeries vindt, alleen een stuk goedkoper! Dit is een lekker ruikende deodorant. Zo kan je gemakkelijk 1 reuk gebruiken en perfect beschermt zijn tegen zweet. Een frisse, dynamische en zwoele geur! Jong, maar toch professioneel! Eenvoudig te bestellen, online betalen en gemakkelijk de status van je bestelling en pakket op te volgen. Waarom nog naar een winkel gaan? Gewoon op het internet gaan en bestellen!

Commentaar van Marc Huiskamp
Klassieke herengeur

Binnen 2 dagen bezorgd. Heerlijke klassieke heren geur. Wel wat sterk, maar daardoor heb je maar weinig nodig en doe je extra lang met deze fles. Ga ik zeker vaker bestellen.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
  ·   Maximale besparingen van een product van de merk Davidoff in vergelijking met de SRP
vandaag tot-72%1