Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971

Clinique Calyx betovert liefhebbers met bloemige frisheid en een vleugje muntmunt.

Behind de naam Calyx, die zo melodieus en mysterieus is, verbergt een geur die de boodschap bevestigt en uitspreekt. Clinique Calyx is puur zelfvertrouwen en wilskracht, is verleiding en sensualiteit, een hulde aan de moderne vrouw die met beide voeten in het leven staat. Maar ook de sterke carrièrevrouw heeft behoeften en verlangens waar ze niet altijd openlijk over praat en die een plaats in haar dromen gevonden hebben.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

Due to the florale en fruitige frisheid een huil van verlangen, een uitnodiging tot passie. De topnoot bevat een geheim dat bestaat uit pompelmoezen en groene bladeren. In het hart vormen Rose, Jasmin en Freesie een melodie waarvan de charme ons doet denken aan het lied van sirenes en ons verlangende laat zien. De basis van eikenmos, iris en sandelhout vervolledigt Clinique Calyx tot een muzikaal meesterwerk en transporteert de zintuigen in foreign bollen. Dankzij deze samenstelling is het parfum allang geëvolueerd tot klassieke geur mausern.

Sterparfumeur Sophia Grojsman creëerde Clinique Calyx

Sophia Grojsman, een Russisch-Poolse immigrant geboren in 1945, is de neus achter Clinique Calyx en heeft deze geur een persoonlijk tintje gegeven. Grojsman is in feite een apotheker en had er niet eens aan gedacht om geluk te zoeken in de wereld van parfums. Vandaag de dag is Sophia Grojsman een wereldberoemde parfumeur en met haar chemische begrip, evenals haar creatieve gedachten heeft ze gezorgd voor een aantal geuren in het bovenste segment.

Clinique Calyx is één van haar meesterwerken, naadloos gevolgd door "Yvresse" van Yves Saint Laurent, "White Linen" van Estée Lauder, "True Love" van Elizabeth Arden, "Trésor Eau Etincelante" van Lancôme, "Sun Moon Stars" van Karl Lagerfeld en "Sotto Voce" van Laura Biagiotti. Grojsman geeft met een klein beetje zelfironie toe dat ze zichzelf geen fijne neus zou noemen.

Maar hier zijn de successen in de geurindustrie een leugen en laten zien dat de parfumeur is niet alleen creatief en succesvol, maar ook zeer bescheiden en zelfkritisch. Ze bewaakt het geheim van haar succes goed, maar het heeft haar een wereldberoemde reputatie opgeleverd in het parfumsegment. Dankzij haar creatie Clinique Calyx heeft ze dit opnieuw kunnen onderbouwen. Een wonderlijk bloemige essentie waarvan de samenstelling maatstaven heeft bepaald waaraan alle anderen moeten worden afgemeten.

Geur van Clinique Calyx ontvangt een puristisch design met liefdevol gedetailleerde details

De fles wordt geleverd in een puristisch ontwerp gemaakt van melkachtig glas, dat zich uitstrekt van de onderkant tot aan de fles hals in ringvormige optiek. Vrouwelijk, rond en mysterieus, deze fles lijkt een verhaal te vertellen, niet met glamour en pracht en praal, maar met zijn monumentale uitstraling.

Onder het glazen deksel van dezelfde dikte, knippert een zilver glanzende verstuiver die de enige kleurrijke individualiteit van de fles is. Een breed gehouden sluitring op de sluiting stuurt het oog in deze richting en stoort niet aan het eenvoudige ontwerp, waarbij de vorm en de zool Clinique Calyx als afdruk in de voorgrond staan.

Clinique Calyx ontslaat u van uitgebreide reclamecampagne

Voor Clinique Calyx is er geen uitgebreide reclamecampagne als richtlijn over hoe de geur het eigen leven beïnvloedt en welke veranderingen alleen door esprit en frisheid teweeg kunnen worden gebracht. De fabrikant heeft bewust afgezien van een reclamecampagne bij Clinique Calyx en zo een indruk gewekt die veel ruimte geeft aan de eigen wensen en gedachten en een positief effect heeft op de verbeelding.

Een zomerzee van bloemen, een vakantie in een pittoresk kasteel met parkachtig terrein, een perzikbos of een meloenplantage zijn slechts enkele details die aan belang winnen in de verbeelding en laten zien dat je eigen wensen een reclamemedium worden en uit de verborgen dromen breken.

Elke vrouw is mooi, vrouwelijk en sierlijk, wil Clinique Calyx graag zeggen, en raakt zo precies het punt dat de verbeelding prikkelt en laat de dames zien dat niet alleen het hier en nu, maar ook de toekomst slechts een product is van iemands eigen wensen en de uitvoering ervan. Of het nu als verleidster is of als slaaf, sensueel en stijlvol, de dame verpakt met een vleugje Clinique Calyx stapt in het centrum van elke samenleving.

Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.