Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie
Dolce & Gabbana The Only One

Dolce & Gabbana The Only One werd uitgebracht in 2018 als opvolger van het populaire origineel en is voorzien van noten van viooltje, bergamot, iris en koffie.

Een geur die staat voor sensualiteit, verleiding en toewijding. Voor het vinden van de Ene.

Dolce & Gabbana The Only One kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Zelfbewust, expressief en verleidelijk

Raverend elegant en hypnotiserend is Dolce & Gabbana The Only One . De opvolger van de populaire The One boeit met zijn violet- en koffienoten, die vrouwelijkheid met complexiteit combineren. Terwijl The One klassiek luxueus was, werd het gecreëerd The Only One voor vrouwen wier zelfvertrouwen met de tijd meegaat. Ze zijn geraffineerd en eigenzinnig, en beloven een verscheidenheid aan charmes aan degene die ze verleidt. Daarvoor beweren ze, The Only One dat ze de enige zijn.

Ongebruikelijke geurakkoorden zoals de liaison van bloemeniris en verse bergamot, van aardse patchoeli met heerlijke vanille-aroma's, geven het Dolce & Gabbana The Only One een betoverend en tegelijkertijd eigentijds timbre. Het boeket opent met zachte violette aroma's, gevangen door taart bergamot en sinaasappel. Deze voldoen aan een gastronomisch geurend hart van verleidelijke mokka, bloemeniris en betoverende rooskleurige nuances, omgeven door peer en oranjebloesem. Een symfonie van contrasten is ook het geurbed waarin de akkoorden eindigen: expressieve patchoeli, gevangen door zachte vanille- en suikerkaramelnuances. Violet en iris domineren deze onstuimige geur, gevolgd door gekarameliseerde bloemen- en koffieakkoorden. De drager van de Dolce & Gabbana The Only One geur glijdt uit in een aura die haar zelfverzekerde levenslust belooft.

Kopnoten:
Viooltje
Bergamot
Hartnoten:
Koffie
Iris
Basisnoten:
vanille
Patchoeli

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-44%1