Meer informatie:

Het concept

De Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting Blush cosmetische lijn biedt meer dan alleen een blush. Dit is een heerlijk licht poeder dat intense kleur maar geen zwaarte brengt. De fijne textuur ligt als een adem op de huid en geeft het gevoel nauwelijks verzadigd te zijn. Met deze poederrouge kan de make-up eenvoudig worden geperfectioneerd, omdat de kleur goed verdeeld kan worden en voor elke huidskleur de juiste nuance beschikbaar is. Door de hoge pigmentatie van deze poedervormige rouge wordt er ondanks de zachte procedure tegelijkertijd veel kleur in de look gebracht.
De kleurapplicatie is zeer nauwkeurig en gemakkelijk te doseren, dus deze blush is ook ideaal om bepaalde delen van het gezicht te accentueren. De kern van de hoogwaardige textuur van de Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting Blush-serie wordt gevormd door True Vision-technologie. Het Franse luxemerk maakt uitsluitend gebruik van deze technologie en onderscheidt zich daarmee in de menigte. True Vision betekent dat geconcentreerde kleurpigmenten worden gecoat met een laag die lijkt op een kristal. Dit zorgt voor een maximaal kleureffect. De kleuren lijken daardoor stralender en vervagen nauwelijks.
Ingrediënten uit de natuur zijn beschikbaar voor de verzorging van de huid. Hierbij is de sterkte van de bessen de belangrijkste factor. Kransbessen en Gojis staan bekend om hun anti-oxiderende eigenschappen, ze verzorgen de huid en kunnen haar zelfs verjongen. Zo kan de tere huid van het gezicht zich effectief wapenen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting Blush cosmetica combineert twee belangrijke kenmerken: de nieuwste technologieën zorgen ervoor dat het gezicht perfect gemodelleerd wordt en de verzorgende krachten van de natuur verwennen de huid. Deze cosmetische serie is daarom geschikt voor alle huidtypen. Deze blush is een uitstekende keuze voor vrouwen die een goed verzorgde en onberispelijke teint willen.

Het design

In een poeder rouge, de applicator is altijd het brandpunt van belang. De Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting Blush-serie is een kleine borstel van zeer hoge kwaliteit die zorgt voor een nauwkeurige kleuraanbrenging. En het geval van deze blush is ook een klein meesterwerk. Hier vindt u een kleine blikvanger in edelzwart en glanzend goud, die ook zal blijken te zijn een boodschapper van exclusiviteit en waarde op de weg. En natuurlijk bevat de hoogwaardige hoes ook nog eens een even uitstekende spiegel, die de make-up zeer effectief ondersteunt en zorgt voor een zorgvuldig gestileerde look. Dankzij zijn compacte vorm kan de blush op elk moment op de weg of op de weg worden genomen. Hij past in elke cosmetische tas en is eenvoudig en ongecompliceerd in het gebruik.

Het assortiment

De Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting Blush cosmetica serie is een kunstige samensmelting van vorm en functie. Dat blijkt ook uit de kleuren die deze blush de modewereld kan geven. Hier vindt u alle nuances die nodig zijn om het gezicht te modelleren. Ook wordt rekening gehouden met trends en klassiekers. Het is dan ook niet verwonderlijk dat hier een lichtroze wordt gevonden, wat veel sensatie zal veroorzaken, vooral bij een lichte teint. 230 Electric Pink accentueert de lichte huid. Het kan echter ook een voorzichtiger effect hebben: Met een donkerdere teint is het effect subtiel, waardoor deze blush een beetje jack van alle beroepen.
De donkerdere roze tinten van de Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting Blush-serie hebben een vergelijkbare reeks toepassingen. 220 Pink Kiss en 410 Rebel Rose kunnen totaal verschillende effecten hebben met behulp van een lichtere of donkerdere primer. Echter, als het uiterlijk nog sterker wordt beïnvloed door de rouge, dan is de keuze meestal valt op kleuren die dragen meer rood in hen. In de Pure Color Envy Sculpting Blushes valt deze taak onder de nuances 310 Perzikpassie en 330 Wilde Zonsondergang. Deze kleuren zijn sterk en effectief, maar overdrijven hun sterkte niet. Ondanks alle accenten ziet de make-up er natuurlijk en aantrekkelijk uit.
En voor al die vrouwen die slechts een vleugje kleur willen, biedt de Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting Blush-serie ook een waardevolle helper: 320 Lover's Blush brengt slechts een vleugje kleur en zorgt zo voor een discreet effect dat onder geen beding over het hoofd kan worden gezien. Zo vindt u hier alle kleuren die optimaal zijn voorbereid op de verschillende taken in de huidige trends en stijlen en voor een perfecte look zorgen.