Geen resultaten Resultaat: Resultaten:

Hermès Rouge Hermès

De geur +

Een vrouwengeur met verrassing

In 2000 lanceerde het luxelabel Hermès de vrouwengeur Hermès RougeHermès , de voorbode van het nieuwe millennium. Zoals u kunt verwachten van zo'n hoge kwaliteit geur, is de houdbaarheid en sillage bovengemiddeld hoog. Maar het echt verrassend aan Hermès Rouge Hermès is het bloemige en pittige Sillage, wat verrassend is voor een dames eau de toilette.

De geur is gemaakt door Akiko Kamei, die drie van de beste Hermès geuren creëerde in het midden van de jaren tachtig. Ze gaf Hermès Rouge Hermès een topnoot van iris, rozen en ylang-ylang. De hartnoten van ceder, vanille, sandelhout en hars. De eau de toilette wordt afgerond met mirre, kruiden en labdanum.

De geur is sensueel en tegelijkertijd brutaal. Het is bedoeld voor vrouwen die niet wachten tot iemand de deur voor hen opent, hen een boeket bloemen geeft of ze met cadeautjes besprenkelt. De dragers van Hermès Rouge Hermès accepteren dat graag. Maar ze openen liever zelf de deuren en kijken wat er achter hen zit, stelen de bloemen in de tuin en zijn zich absoluut bewust van zichzelf.

Kopnoten:
Roos
Ylang Ylang
Iris
Hartnoten:
Ceder
Sandelhout
vanille
Amber
Basisnoten:
Kruiden
Myrtle

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-25%1