Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Parfums de Marly Athalia

uitverkocht producten +

De geur +

Parfums de Marly Athalia - voor de vrouw die zichzelf kent

De Parfums de Marly Athalia Eau de Parfum is een sterke geur waarin bloemige, poederige en houtachtige elementen centraal staan. Ze worden vergezeld door rokerige, zoete, oosterse, kruidige, leerachtige en romige geurnuances. Het vrouwenparfum, uitgebracht in 2016, begint met bittere sinaasappel en wierook, in het hart is er een poederige iris, die een delicate, zoete kant krijgt door oranjebloesem. Amber, witte muskus en vanille in de basisnoot ronden de geur op een warme en elegante manier af. Athalia is een parfum voor vrouwen die zichzelf niets meer te bewijzen hebben, maar zelfverzekerd en werelds hun weg gaan.

De flacon van Parfums de Marly Athalia schittert in een rijk zwart. De vierkante vorm heeft afgeronde hoeken en is getailleerd, wat de vrouwelijkheid van de geur duidelijk aangeeft. Gestileerde bladeren vormen een kader aan de voorkant van de flacon, wat doet denken aan een spiegel in een kasteel. Het zijdeachtige koord verwijst ook naar het koninklijke karakter van het parfum. De gouden, bolvormige dop en de gouden versieringen op het koord geven de flacon een eerbiedwaardige elegantie. De flacon laat duidelijk zien dat het parfum een grote uitstraling heeft, een combinatie van waardigheid, zelfvertrouwen, maar ook iets mysterieus en duisters.

Alexandra Kosinski houdt al sinds haar jeugd van de natuur en haar verschillende geuren. Voor haar was het een logische stap om deze liefde verder te ontwikkelen. Na haar studie chemie en opleiding aan het ISIPCA werkte ze voor Quest en Givaudan. Tijdens haar carrière legde ze zich toe op het creëren van parfums met natuurlijke grondstoffen. Ze gelooft dat mensen steeds meer belang hechten aan de grondstoffen van parfums die afkomstig zijn uit duurzame bronnen. Bij de creatie van Parfums de Marly Athalia vertrouwt ze op de kracht van een moderne iris, die door zijn medespelers nog meer elegantie en weelde krijgt.

Niet alleen in Parfums de Marly Athalia brengt het niche parfumhuis een vorm van schoonheid tot uitdrukking die lang vergeten was. De oprichter, Julien Sprecher, wil met alle parfums van het huis de luxe van Lodewijk XIV terugbrengen. De Zonnekoning had zijn lustpaleis in Marly. Alle parfums van Parfums de Marly tonen een band met het verleden, maar zijn verankerd in het heden. Zo krijgen traditionele geuren een spannende omgeving of een tegenhanger die een nieuwe kant laat zien. In Athalia geven oranjebloesem en amber iris een onverwacht elegante dissonantie.

Kopnoten:
Wierook
Sinaasappelbitter
Hartnoten:
Iris
Sinaasappelbloesem
cashmeran
Basisnoten:
witte muskus
vanille
Amber
Parfumeur:
Alexandra Kosinski, Givaudan
Jaar van uitgave:
2016
Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten