Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Parfums de Marly Byerley

uitverkocht producten +

De geur +

Parfums de Marly Byerley - Een parfum voor sterke manne

Parfums de Marly Byerley is een opvallend krachtige mannengeur die vooral in het begin de aandacht trekt. Een wrange, citrusachtige bergamot krijgt zoete, kruidige noten door kardemom. De hartnoot brengt vooral de geur van cederhout naar voren, vergezeld van donker, rokerig guaiac-hout. Het is veel rustiger dan de topnoot. In de basisnoot wordt de geur warmer en balsamico. Java vetiver toont zijn groene, aardse kant en wordt aangevuld met balsamico noten. Byerley, gelanceerd in 2013, is een heerlijke bosgeur die fris begint en warmer en rustiger wordt.

De flacon van Parfums de Marly Byerley straalt grote grandeur en rust uit. Dit kan een beetje irritant lijken aan het begin van de geur, maar uiteindelijk is het precies goed voor het karakter van de geur. De wildheid van de krachtige start kan worden gesymboliseerd door de twee hengsten die rijzen boven een wapenschild met het jaartal 1743. De zware glazen flacon toont het wapen van Parfums de Marly in fijn reliëf, wat de exclusiviteit van het merk onderstreept. De donkergroene, matte kleur van het glas weerspiegelt de overheersende geurnoten van Byerley. Het doet denken aan het groen van dennennaalden of kruiden in de schaduw van het bos.

Met Parfums de Marly Byerley verwezenlijkt Yann Vasnier veel ideeën die kenmerkend zijn voor een traditionele mannengeur. Het parfum heeft een sterke aanzet, ruikt naar de natuur en straalt een grote sereniteit uit. De in Frankrijk geboren parfumeur liet zich inspireren door de hengst Byerley Turk. Samen met twee andere hengsten wordt de hengst beschouwd als de stamvader van de Engelse volbloedpaarden die opkwamen in de 17e en 18e eeuw. Er wordt gezegd dat Byerley een gevreesd oorlogspaard was dat niet bang was voor kanonschoten of het lawaai van de strijd. Het parfum belichaamt perfect deze enorme kalmte in combinatie met legendarische moed.

De reclamecampagne voor Parfums de Marly Byerley laat een foto zien waarop de fles wordt omringd door bruin hout. De sfeer van het beeld is warm, bijna intiem, omdat de fles in close-up wordt getoond en het hout aan de randen vervaagt. De zilveren dop weerspiegelt de warme bruine kleur en glinstert goudkleurig. De diep donkergroene kleur van de flacon creëert een geraffineerd en mysterieus effect. De combinatie van hout en groene geurnoten creëert een indrukwekkende geur. Deze geur is ideaal voor mannen die zich bewust zijn van hun kracht en dat graag laten zien.

Kopnoten:
Bergamot
Kardemom
Hartnoten:
Cederhout
Guajakhout
Basisnoten:
Java-vetiver
balsem
Jaar van uitgave:
2013
Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten