Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Parfums de Marly Herod

De geur +

Parfums de Marly Herod - een warme spreu

Parfums de Marly Herod is een geur voor dames en heren die van extravagante geuren houden. Het combineert de warm-kruidige aroma's van kaneel en vanille en krijgt een speciaal tintje door wierook en tabak. Het Eau de Parfum uit 2012 begint contrasterend met warme, ontspannende kaneel en een kruidig-houtig peperakkoord. De hartnoot is ook allesbehalve rustig: De zoete noten van osmanthus en cistus voegen een warme, empathische toets toe aan de geur van tabak en wierook. Vanille speelt de hoofdrol in de basis. Cederhout belichaamt de enorme elegantie van de geur. Cypriol onderstreept het warme gourmandkarakter met zijn zoete noten, musk zorgt voor een aangename romigheid, patchoeli en vetiver voegen een oosterse toets toe. Parfums de Marly Herod begeleidt avondgebeurtenissen en speciale gelegenheden, vooral in de koude seizoenen.

De flacon van Parfums de Marly Herod combineert het contrasterende karakter van de geur op onnavolgbare wijze. De fles en de dop hebben een bruine kleur die doet denken aan de aarde, het ziet er warm en nuchter uit. Maar de lak is hoogglans en weerspiegelt de omgeving. Dit maakt de vlaai cool, bijna elitair. In de geur komt deze tweedeling tot uiting in het warme basiskarakter, dat koele nuances krijgt door peperachtige en rokerige elementen. De kleur komt ook overeen met die van een vanilleboon, die ook donker schijnt en deze geur domineert.

Olivier Pescheux werkt sinds het begin van zijn carrière voor adellijke merken, vaak voor nichehuizen. Na zijn opleiding aan het ISIPCA in Versailles werkte hij onder meer voor het Maison Annick Goutal. De Fransman creëerde ook verschillende geuren voor Dyptique. In Parfums de Marly Herod buit hij zijn liefde voor het experiment perfect uit. De geur combineert traditie en moderniteit, warmte en koelte, licht en schaduw.

Parfums de Marly Herod is geen leergeur, maar in de twee reclamefoto's van het merk vinden we leer op de achtergrond van de fles. Het leer is in warme, aardse tinten en ziet er zeer zacht uit. Op één foto ligt het op een houten achtergrond, wat verwijst naar de houtachtige noten van het parfum. De grote en kleine flessen zijn omgeven door fijne rookslierten. Twee gouden paardenschaakstukken maken het plaatje compleet. Op de andere foto ligt de fles op een zwart-witte rivier, opnieuw symbool voor de contrasterende geur. Enkele peperkorrels en gouden munten belichamen de kruidige en warme elementen van het heerlijke parfum.

Kopnoten:
Kaneel
Pepperwood™
Hartnoten:
Osmanthus
Tabak
Wierook
zonneroosje
Basisnoten:
vanille
Cederhout
Vetiver
Patchoeli
cypriol
muskus
Parfümeur:
Olivier Pescheux
Jaar van uitgave:
2012
Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten