Geen resultaten Resultaat: Resultaten:

Bvlgari Aqva pour Homme Marine

De geur +

Bvlgari Aqva pour Homme Marine - de frisheid van de zee voor de moderne mens

Voor ons mensen is de zee altijd zoiets als een plek van verlangen - zelfs als we al aan zee leven. Water staat in het algemeen voor frisheid en levendigheid. Geen wonder: Al het leven komt eindelijk uit het water. En zonder water zou er geen leven zijn. Al deze aspecten worden Aqva pour Homme Marine tot op zekere hoogte benut door de mannengeur Bvlgari. Het is een aquatische geur die een enorme hoeveelheid frisheid en positieve energie uitstraalt.

De topnoot stijgt dan op met pompelmoes die even sappig als pittig is en geflankeerd wordt door neroli. Het bevat ook mandarijn en bittere sinaasappel. Neptunusgras en rozemarijnbloesems ontmoeten elkaar in de hartnoot. Ze zijn omgeven door andere geuren die in het algemeen als aquatisch kunnen worden omschreven. In de basisnoot geven mineraal amber en cederhout zich eindelijk een bijna klassieke rendez-vous.

De gehele samenstelling geeft het goede gevoel van een zonnige ochtendfrisheid. Het lijkt levendig en vol leven. Tegelijkertijd zijn er echter ook veel mannelijke indrukken die Bvlgari Aqva pour Homme Marine duidelijk identificeren als een mannengeur. De doelgroep is duidelijk de moderne mens, die stevig geworteld is in het leven en extreem kosmopolitisch is.

Kopnoten:
Neroli
Grapefruit
Hartnoten:
Rozemarijnbloesem
Basisnoten:
Wit cederhout

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Bvlgari Aqva pour Homme Marine met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 3 klant adviezen
Commentaar Matureaus van 03. november 2014
Lekker fris

Deze douchegel is heerlijk fris en verkwikkend. Reinigt de huid zachtjes en grondig en geeft je de hele dag een heerlijk fris gevoel.

Commentaar Frookes van 22. september 2014
zeer goed product

Ik gebruik uitsluitend lotion/balsem producten. Dit product trekt lekker snel in en ruikt lang. Je hebt eigenlijk geen parfum meer nodig. Irriteert de huid helemaal niet.

Commentaar Aint1998 van 18. juli 2014
vakantiegevoel!

Net voor de vakantie deze geur gekregen. Nu ik terug ben doet hij me nog altijd aan de zwoele zomeravonden denken. Ik ben fan! Niet alleen van de geur maar ook van Easycosmetic nu!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-47%1