Geen resultaten Resultaat: Resultaten:

Bvlgari Eau Parfumée Au Thé Blanc

De geur +

Bvlgari Eau Parfumée Au Thé Blanc is een bedwelmende uniseks geur.

Bvlgari Eau Parfumée au Thé Blanc is een bloemige unisex parfumée au Thé Blanc is een geur unisex met een houtachtig muskusachtig karakter. De revitaliserende Eau de Cologne werd in 2003 opgericht en werd ontwikkeld door parfumeur Jacques Cavallier, die lange tijd werd belast met geurcreaties voor het label Bvlgari. Bvlgari Eau Parfumée au Thé Blanc is een zeer lichte en luchtige geur, waarvan de bloemige en houtachtige geurelementen even populair zijn bij beide seksen. De Eau de Cologne wordt geopend met een hoofdnoot van groene thee en dragon, waardoor de geur een lichte kruiden geeft. Ook de hartnoot in Eau Parfumée au Thé Blanc kenmerkt zich door kruidige elementen.

In aanvulling op de bloem Aroma van witte bloemen, domineert de geur van witte en zwarte peper het midden van Bvlgari unisex geur. Eau Parfumumée au Thé Blanc wordt gecompleteerd met een sensueel zachte en warme basisnoot van Ambra en musk. Hoewel de eau de cologne meer kruidige geuren combineert, is de uniseks geur bijzonder zacht en sensueel. Het eigenlijke boeket ontwikkelt zich echter alleen in relatie met de huid.

Voor een mannelijke drager zijn de aroma's van de taart bijzonder duidelijk, terwijl een vrouwelijke drager een iets zachter en delicatere eau de cologne heeft. Bvlgari Eau Parfumumée au Thé Blanc maakt deel uit van een hele parfumserie van Bvlgari, allen gemaakt door parfumeur Jacques Cavallier. Het omvat onder meer ook de twee uniseks parfums Eau Parfumée au Thé Rouge en Eau Parfumée au Thé Vert.

Kopnoten:
Groene Thee
Estragon
Hartnoten:
Witte peper
Zwarte Peper
Bloemige noten
Basisnoten:
muskus
Amber

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Bvlgari Eau Parfumée Au Thé Blanc met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen
Commentaar Yess1967 van 20. september 2014
om te genieten

Met de lotion Thé Blanc voelt mijn huid zich lekker zacht aan. De fijne geur kan ik nog uren later ruiken, mijn kleding ruikt naar het zachte aroma van Thé Blanc.

Commentaar Siours van 05. september 2014
showergel, past perfect bij de serie

De geur heb ik samen met een vriend voor mezelf uitgezocht. Ik gebruik alle producten uit deze serie (eau de parfum, body lotion etc.). Van deze vriend kreeg ik een keer de heerlijke geurkaars. Heb ik echter nooit meer ergens gevonden.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-36%1