Bvlgari Eau Parfumée Au Thé Blanc is een bedwelmende uniseks geur.

Bvlgari Eau Parfumée au Thé Blanc is een bloemige unisex parfumée au Thé Blanc is een geur unisex met een houtachtig muskusachtig karakter. De revitaliserende Eau de Cologne werd in 2003 opgericht en werd ontwikkeld door parfumeur Jacques Cavallier, die lange tijd werd belast met geurcreaties voor het label Bvlgari. Bvlgari Eau Parfumée au Thé Blanc is een zeer lichte en luchtige geur, waarvan de bloemige en houtachtige geurelementen even populair zijn bij beide seksen. De Eau de Cologne wordt geopend met een hoofdnoot van groene thee en dragon, waardoor de geur een lichte kruiden geeft. Ook de hartnoot in Eau Parfumée au Thé Blanc kenmerkt zich door kruidige elementen.

In aanvulling op de bloem Aroma van witte bloemen, domineert de geur van witte en zwarte peper het midden van Bvlgari unisex geur. Eau Parfumumée au Thé Blanc wordt gecompleteerd met een sensueel zachte en warme basisnoot van Ambra en musk. Hoewel de eau de cologne meer kruidige geuren combineert, is de uniseks geur bijzonder zacht en sensueel. Het eigenlijke boeket ontwikkelt zich echter alleen in relatie met de huid.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

Voor een mannelijke drager zijn de aroma's van de taart bijzonder duidelijk, terwijl een vrouwelijke drager een iets zachter en delicatere eau de cologne heeft. Bvlgari Eau Parfumumée au Thé Blanc maakt deel uit van een hele parfumserie van Bvlgari, allen gemaakt door parfumeur Jacques Cavallier. Het omvat onder meer ook de twee uniseks parfums Eau Parfumée au Thé Rouge en Eau Parfumée au Thé Vert.

alle klanten beoordelen positieve
Bvlgari Eau Parfumée Au Thé Blanc
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen

Commentaar van
om te genieten
Met de lotion Thé Blanc voelt mijn huid zich lekker zacht aan. De fijne geur kan ik nog uren later ruiken, mijn kleding ruikt naar het zachte aroma van Thé Blanc.
Commentaar van
showergel, past perfect bij de serie
De geur heb ik samen met een vriend voor mezelf uitgezocht. Ik gebruik alle producten uit deze serie (eau de parfum, body lotion etc.). Van deze vriend kreeg ik een keer de heerlijke geurkaars. Heb ik echter nooit meer ergens gevonden.

De Franse Jacques Cvallier is de bedenker van deze speciale geur

Bvlgari Eau Parfumée au Thé Blanc werd in 2003 opgericht door de Franse parfumeur Jacques Cavallier. Cavallier, die al jaren voor Bvlgari werkt, ontwikkelde ook de twee andere uniseksgeuren uit de Thé-collectie, Eau Parfumée au Thé Vert en Eau Parfumée au Thé Rouge. De Bvlgari mannengeuren Aqua pour Homme, Aqua pour Homme Marine, Bvlgari pour Homme en Bvlgari Extreme behoren ook tot de creaties van de bekroonde parfumeur.

Andere creaties van Jacques Cavallier zijn geuren zoals Calvin Klein Eternit voor vrouwen, Yves Saint Laurent Elle, Nina Ricci van Nina Ricci, Emporio Armani Diamonds voor hem, L'Eau d'Issey van Issey Miyake, Jean Paul Gaultier Classique en tal van andere bekende vrouwen- en mannengeuren van ontwerpers zoals Paco Rabanne, Lancome, Jil Sander en Oscar de la Renta.

De parfumeur Jacques Cavallier groeide op in de Franse stad Grasse, waar al vele jaren geurige oliën worden geproduceerd en vele parfumeurs trainen. Jacques Cavallier leerde de kunst van het parfumeren van zijn vader, die ook in de parfumindustrie werkte. Samen met zijn mentor Alberto Morillas, een Spaanse parfumeur, is Jacques Cavallier een van de bekendste en meest getalenteerde parfumeurs van onze tijd. In 2004 ontving Jacques Cavallier de Internationale Parfumprijs.

Een edele fles voor een edele geur - Bvlgari Eau Parfumée Au Thé Blanc

Compatibel met de naam van de geur van Bvlgari, Eau Parfumée au Thé Blanc, de fles van de Eau de Cologne werd volledig in het wit bewaard. De transparante melk glas flacon heeft een ronde basisvorm en is langwerpig in hoogte. De fles is bijzonder smal aan de hals ontworpen en mengt zich daar direct in de zilveren spuitkop, die bedekt is met een ronde, deels zilverkleurige, deels melkachtig bewolkte cap . In het midden van de fles bevindt zich een witte opdruk die zich verticaal uitstrekt over bijna de gehele lengte van de fles Eau Parfumée au The Blanc, voorzien van het Bvlgari logo en de opschrift Eau Parfumée au Thé Blanc.

De fles is verpakt in een witte rechthoekige kartonnen verpakking. Aan de bovenkant van de verpakking wordt het logo Bvlgari in zwarte letters over de hele breedte van de fles aangebracht. In het midden vindt u hetzelfde witte raam dat u kunt vinden op de fles van Eau Parfumée au Thé Blanc. Op dit punt wordt de doos weer bedrukt met de naam van de geur. De flacons in de verschillende formaten zijn allemaal ontworpen in dit ontwerp. De kleine geur, die 25 ml houtachtig bloemige eau de Cologne bevat, is ontworpen in een kleine cirkelvormige fles, die ook te vinden is in de Bvlgari Omnia collectie.

De campagne voor de uniseks geur Bvlgari Eau Parfumée Au Thé Blanc

De postercampagne voor de uniseks geur Bvlgari Eau Parfumée Au Thé Blanc uit 2003 onderstreept de nobele, bloemige-wobbige geur van de geur ontwikkeld door Jacques Cavallier. Een paar belichaamd door de wind en de penumbra van de lage zon, met Hollywood-actrice Rachel Weisz en megamodel Donny Lewis, kijken samen in de zonsondergang. De glazen fles van Bvlgari Eau Parfumée au Thé Blanc is discreet naast hen geplaatst.

Achter de reclamezijde staat het in Hamburg gevestigde Mega Model Agency. De internationaal gewaardeerde campagne voor Boelgaren werd gelanceerd door het Zwitserse reclamebureau Vizeum Zwitserland. Vizeum heeft al diverse reclameprijzen gewonnen en is regelmatig te vinden op de Cannes shortlists. Model Donny Lewis, geboren in 1976 in Texas, was al de inspiratie voor gerenommeerde labels als Guess, Hugo Boss, Roberto Cavalli, Armani en Davidoff.

Tegelijkertijd was hij muziekvideoacteur voor bijvoorbeeld Kylie Minogue en David Guetta. Samen met Rachel Weisz belichaamde Lewis het romantische gezicht van de campagne voor Eau Parfumée au Thé Vert (1992). Rachel Weisz, geboren in 1970 in Londen, was zelf een model voordat ze in 1995 de bioscoopwereld veroverde als actrice in het filmdrama "Feeling and Confusion" van Bertolucci. Weisz werd wereldberoemd in 2006 voor haar rol als echtgenote van een Britse diplomaat in de Braziliaanse triller "De Eeuwige Tuinman", waarvoor ze de Oscar en de Gouden Globe ontving. Daarna volgden rollen in "Klokkenluider" (2010), "Das Bourne Vermächtnis" (2012) en "Die fantastische Welt von Oz" (2013).

Daarnaast blijft Rachel Weisz een reclame gezicht voor Bvlgari. Samen met Kirsten Dunst gaf ze in 2011 vorm aan de campagne Bvlgari Jasmin Noir. Voor Bvlgari Eau Parfumée Au Thé Blanc kijkt Weisz, schouder aan schouder met Donny Lewis, samen uit naar een romantische toekomst, wat het unisex karakter van Eau Parfumée Au Thé Blanc onderstreept.