Geen resultaten Resultaat: Resultaten:

Op de vraag wat ze 's nachts kleedt om in te slapen, antwoordde Marilyn Monroe ooit: "In bed draag ik maar een paar druppels. Chanel No. 5

Frisse aroma's in combinatie met kruidige accenten maken deze geurcreatie al decennia lang tot een bestseller.

Chanel No. 5 kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Kanaal Nr. 5 is de tijdloze klassieker onder de vrouwengeuren

Wie de geur van een Chanel No. 5 keer in zijn neus had, is het nooit vergeten. Dit is een van de redenen waarom het parfum tot de top tien van best verkochte geuren ter wereld behoort.

Het eerste geurelixer Chanel ooit gelanceerd door de Franse modeontwerper Coco, de topnoot van het parfum, met aldehydecomplexen, sinaasappelschillen en rozenblaadjes, is een genot om te zien. Daarnaast zijn er verse, citrusachtige facetten, die worden onderstreept door Bergarmott olie, linalool en petitgrain olie. In de hartnoot worden klassieke noten zoals jasmijn, roos, lelietjes-van-dalen, irisboter en aroma's van de ylang-ylangboom geëerd. Cassia en isoeugenol, toegevoegd in nuances, zetten pittige accenten. Ongewoon mannelijke invloeden van het tropisch zoete gras openen de basisnoot, die nog wordt geaccentueerd door de houtachtige aroma's van sandelhout en patchoeli-olie. De basisnoot beleeft een spannende doorbraak in het sensuele muskacomplex, dat wordt omgeven door eikenmos en kaneelschors. In totaal bestaat de geur uit 31 parfumgrondstoffen.

Chanel No. 5 overtuigt niet alleen door zijn uitstraling die doet denken aan een poederig boeket bloemen, maar ook door zijn iconische flacon. De tijdloosheid van de geurmix maakt de essentie tot een absolute klassieker onder de parfums. Kostbare ingrediënten zijn gecombineerd om elk facet van de vrouwelijke persoonlijkheid op de meest heilzame manier te benadrukken. Een absoluut meesterwerk!

Kopnoten:
aldehyde
Neroli
Ylang Ylang
Bergamot
Citroen
Hartnoten:
Iris
Iriswortel
Jasmijn
Lelietje-van-dalen
Roos
Basisnoten:
muskus
Ambra
Patchoeli
Sandelhout
Vetiver
vanille
Eikenmos
civetkat

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Chanel No. 5 met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 7 klant adviezen
Commentaar Thavite van 30. november 2014
Super geur

Om je te wassen of in de kast te leggen. Helaas wel wat aan de dure kant. Houdt echter wel lekker lang. Ongelofelijk lekkere geur.

Commentaar Herthould van 18. oktober 2014
zeer hoogwaardig

Dé deurklassieker naar mijn smaak. Wat ik ook probeer van andere merken, ik kom hier iedere keer weer op terug. Gewoon super!

Commentaar Formened van 27. september 2014
Goede klassieke geur, zeer compact

Mijn vriendin vindt deze geur heerlijk en daarom heb ik hem ook gekocht. Niet opdringerig, eerder klassiek en aangenaam. Als eau de parfum ene beetje moeilijk te doseren. Een verstuiver zou misschien gemakkelijker zijn.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
Lijnen +
Productsoort +
prijs +
19 466
toepassen
vandaag tot-13%1