Geen resultaten Resultaat: Resultaten:

Chanel Chance Eau Tendre

De geur +

De prachtige geur van een unieke collectie - Chanel Chance Chance Eau Tendre

Chanel Chance Eau Tendre van de Chance-lijn is een geur voor vrouwen die net zo aangenaam is als een langverwachte kans. Charmant. Fascinerend. Hemels. Dit betoverende elixer bekoort door zijn delicate, aangename chypre-geur en zijn lichte kruidigheid.

Het voorspel is een sprankelend akkoord van hesperidische componenten. In de topnoot zorgt een verkwikkende frisse samenstelling van kweepeer en grapefruit voor fruitige groene geuren. In het hart wordt het parfum bloemig. Een boeket van hyacint en jasmijn absolue geeft de geur een romantische, delicate noot. De geur wordt afgerond met warme, fluweelachtige tonen. Aan de basis van de geur smelten de klanken van het cederhout, de poederachtige iris nuance, de fluweelachtige witte muskus en het zachte amber Chanel Chance Eau Tendre samen tot een harmonieus geurakkoord.

Dit unieke geurconcept verspreidt een bloemig-fruitig aroma en betovert onmiddellijk elke vrouw. Als een zee van delicate roze bloemen met een vleugje frisheid, ligt de geur licht en onopvallend op de huid. Chanel Chance Eau Tendre is een kans om in het land van de fantasie te duiken, een magie te ervaren en geïnspireerd te worden. Het is de kans op die zachte, tedere romantiek die de zintuigen betovert, de kans op groot geluk.

Chanel Chance Eau Tendre is sinds april 2010 op de markt beschikbaar. Na het succesvolle parfum Chance uit 2003 en zijn opvolger Chance au Fraîche uit 2007, is nu Chanel Chance Eau Tendre het derde parfum uit deze serie beschikbaar. Deze onweerstaanbare geurcreatie is dan ook de derde kans om te genieten van een prachtig parfum uit deze serie. Het aroma van het elixer is ideaal voor jonge, speelse vrouwen die graag dromen en zeker kunnen meegaan met zijn voorgangers.

D

Kopnoten:
Grapefruit
Quince
Hartnoten:
Hyacint
Jasmijn
Basisnoten:
Amber
Iris
muskus
Cederhout

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Chanel Chance Eau Tendre met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 3 klant adviezen
Commentaar Priscilla van 08. december 2014
Un super cadeau

Ma fille a choisi ce cadeau pour Noël C'est une grande fan de Chanel comme moi Ce parfum est classe et discret il convient très bien à une adolescente comme tous les parfums Chanel il tient bien et reste présent toute la journée

Commentaar Hambsood van 03. december 2014
Chanel Chance Eau Tendre body spray

Heerlijke body spray om overal lekker naar Chanel te ruiken. Ben hier erg blij mee, net als met de andere producten die ik van Chanel heb.

Commentaar Comemall van 22. september 2014
een sexy maar toch verfrissende geur

Op mijn werk of privé een prima geur. Discrete geur die zelfs de geur van roken overtreft. Ook bij het sporten heerlijk om te dragen zonder te opdringerig te zijn. Geur voor elke gelegenheid dus.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
Lijnen +
Productsoort +
prijs +
18 473
toepassen
vandaag tot-4%1