Toegevoegde producten
verder winkelen naar kassa

Met Bleu de Chanel lanceert het luxe label een mannengeur op de markt die al lang een internationale klassieker is.

Met verkwikkende akkoorden zoals roze peper, pompelmoes, gember en veel frisheid van citroen, benadrukt de creatie alle facetten van de mannelijke persoonlijkheid op een voordelige manier.

Chanel Bleu de Chanel

De geur +

Bleu de Chanel, de citroengeur van verse mensen

Chanel Chanel Bleu deChanel , gemaakt door Jacques Polge, een oude huisparfumeur. Geïnspireerd door een van de favoriete kleuren van de oprichter van het bedrijf Coco, Chanel creëerde hij een mannelijke, mysterieuze geur, allesbehalve eenvoudig en eenvoudig. De liefde voor perfectie is duidelijk zichtbaar in elke Chanel schepping, en dit is geen uitzondering.

Alleen de beste grondstoffen vloeien in een Chanel parfum, waardoor volledig nieuwe olfactorische mogelijkheden ontstaan. Bleu de Bleu de Bleu Chanel begint de eerste handeling sterk: citroenachtige noten verfrissen de huid, vetiver en roze peper geven de topnoot een taart, kruidige noot die de tintelingen van de zee en de ruige kliffen oproept.

Het hart pond duidelijk en energiek, grapefruit geeft een bittere noot aan de citrus akkoord, droge cederhout en labdanum, de hars van cistus struiken, die voornamelijk groeien op steenachtige bodems in de Middellandse Zee, bieden wij een lichte aquatische frisheid - niet rustig en pittoresk, maar gekweld, kort voor een storm. De basisnoten zijn duidelijk, solide en gestructureerd.

Licht sandelhout en gember vormen samen een zelfverzekerde achtergrond, wierook in de ondersteunende rol kruidt de elegante compositie.

Kopnoten
Grapefruit
Citroen
Labdanum
Gember
Muskaat
Hartnoten
Munt
Jasmijn
Rode Peper
Basisnoten
Sandelhout
Cederhout
Patchoeli
Rookaroma 's
Vetiver

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Chanel Bleu de Chanel met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 5 klant adviezen
Commentaar van
Chanel

Ik ben enthousiast over de hele serie van Chanel. Vooral ben ik gek op het badschuim. Supermooie schuim en de geur is gewoon een droom.

Commentaar van
Goede deo-bescherming

Chanel is mijn merk! Vooral Bleu de Chanel. De deo gebruik ik 's morgens direct na het douchen. Ik vind het waanzinnig zo lang als de geur van deze deo houdt!

Commentaar van
Zeer aangenaam

Ik ben helemaal enthousiast over Chanel. Nu gebruik ik voor het eerst ook de aftershave die mij ook helemaal heeft overtuigd. Voor mijn huid en voor mezelf.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

vandaag tot-15%