Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

22 391
toepassen
vandaag tot-9%1
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Met Bleu de Chanel heeft huisparfumeur Jaques Polge een indrukwekkende geur voor mannen gecreëerd. De citrusfrisse nuance is complex maar altijd elegant.

De flacon toont een klassieke eenvoud die niet afleidt van de geur. De elegante kubusvorm in koningsblauw is even duurzaam als mysterieus.

Chanel Bleu de Chanel goedkoop kopen

De geur +

Bleu de Chanel, de citrusfrisse geur voor mannen

Chanel presenteert Chanel Bleu de Chanel, gecreëerd door Jacques Polge, een huisparfumeur die al heel lang in dienst is. Geïnspireerd door een van de favoriete kleuren van de oprichter van het bedrijf, Coco Chanel, creëerde hij een mannelijke, mysterieuze geur die allesbehalve rechtlijnig en eenvoudig is. De liefde voor perfectie is duidelijk in elke Chanel-creatie, en deze is daarop geen uitzondering.

Alleen de beste grondstoffen worden gebruikt in een Chanel parfum, waardoor compleet nieuwe olfactorische mogelijkheden worden gecreëerd. Bleu de Chanel begint sterk in de eerste akte: citrusnoten verfrissen de huid, vetiver en roze peper geven de topnoot een wrange, kruidige noot die de tinteling van de zee en ruige kliffen oproept.

Het hart klopt duidelijk en energiek, grapefruit voegt een bittere noot toe aan het citrusakkoord, droog cederhout en labdanum, de hars van cistusstruiken die voornamelijk groeien op stenige bodems in het Middellandse Zeegebied, zorgen voor een lichte aquatische frisheid - niet kalm en schilderachtig, maar onrustig, vlak voor een storm. De basisnoten zijn helder, solide en gestructureerd.

Licht sandelhout wordt gecombineerd met gember om een zelfverzekerde basis te creëren, terwijl wierook in een ondersteunende rol de elegante compositie kruidt en zoet maakt. Chanel Bleu de Chanel is een sportieve, charmante geur die verrassend geraffineerd en onconventioneel is ondanks de frisse citrusnoten.

Parfümeur:
Jacques Polge
Jaar van uitgave:
2010

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Chanel Bleu de Chanel met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 5 klant adviezen
Commentaar van Carolien Rotgers
Super verzorgend

Heerlijke subtiele geur. Mijn man gebruikt het en onze tiener zonen maken er ookal gebruik van. Na het scheren geeft het voldoende vocht en verzorging zodat de huis minder trekt.

Commentaar van Capperes
Chanel

Ik ben enthousiast over de hele serie van Chanel. Vooral ben ik gek op het badschuim. Supermooie schuim en de geur is gewoon een droom.

Commentaar van Bouricipt89
Goede deo-bescherming

Chanel is mijn merk! Vooral Bleu de Chanel. De deo gebruik ik 's morgens direct na het douchen. Ik vind het waanzinnig zo lang als de geur van deze deo houdt!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Chanel Bleu de Chanel in vergelijking met de SRP