Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie
Chanel Bleu de Chanel

Met Bleu de Chanel heeft Jaques Polge, een eigen parfumeur, een mannengeur gecreëerd dat zeker indruk zal maken. De frisse, citrusachtige nuance is complex, maar altijd elegant.

De fles toont een klassieke eenvoud die niet afleidt van de geur. Het nobele kuboïde in koningsblauw lijkt even consistent als mysterieus.

Chanel Bleu de Chanel kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Bleu de Chanel, de citroengeur van verse mensen

Chanel Chanel Bleu deChanel , gemaakt door Jacques Polge, een oude huisparfumeur. Geïnspireerd door een van de favoriete kleuren van de oprichter van het bedrijf Coco, Chanel creëerde hij een mannelijke, mysterieuze geur, allesbehalve eenvoudig en eenvoudig. De liefde voor perfectie is duidelijk zichtbaar in elke Chanel schepping, en dit is geen uitzondering.

Alleen de beste grondstoffen vloeien in een Chanel parfum, waardoor volledig nieuwe olfactorische mogelijkheden ontstaan. Bleu de Bleu de Bleu Chanel begint de eerste handeling sterk: citroenachtige noten verfrissen de huid, vetiver en roze peper geven de topnoot een taart, kruidige noot die de tintelingen van de zee en de ruige kliffen oproept.

Het hart pond duidelijk en energiek, grapefruit geeft een bittere noot aan de citrus akkoord, droge cederhout en labdanum, de hars van cistus struiken, die voornamelijk groeien op steenachtige bodems in de Middellandse Zee, bieden wij een lichte aquatische frisheid - niet rustig en pittoresk, maar gekweld, kort voor een storm. De basisnoten zijn duidelijk, solide en gestructureerd.

Licht sandelhout en gember vormen samen een zelfverzekerde achtergrond, wierook in de ondersteunende rol kruidt de elegante compositie.

Kopnoten:
Grapefruit
Citroen
Labdanum
Gember
Muskaat
Hartnoten:
Munt
Jasmijn
Rode Peper
Basisnoten:
Sandelhout
Cederhout
Patchoeli
rookaroma's
Vetiver

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Chanel Bleu de Chanel met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 5 klant adviezen
Commentaar van Capperes
Chanel

Ik ben enthousiast over de hele serie van Chanel. Vooral ben ik gek op het badschuim. Supermooie schuim en de geur is gewoon een droom.

Commentaar van Bouricipt89
Goede deo-bescherming

Chanel is mijn merk! Vooral Bleu de Chanel. De deo gebruik ik 's morgens direct na het douchen. Ik vind het waanzinnig zo lang als de geur van deze deo houdt!

Commentaar van Shaver
Zeer aangenaam

Ik ben helemaal enthousiast over Chanel. Nu gebruik ik voor het eerst ook de aftershave die mij ook helemaal heeft overtuigd. Voor mijn huid en voor mezelf.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
naar de complete lijn

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

19 499
toepassen
vandaag tot-27%1