Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Een krachtige geur voor sterke mannen: In lijn met zijn naam presenteert de machtige Davidoff Kampioen zich in een knoedelvormige fles.

De frisse, citroengeur samenstelling werd gemaakt voor mannen die precies weten wat hun doelen zijn en weten hoe ze die moeten bereiken. Kampioenen die voor de sterren reiken.

Davidoff Champion kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Davidoff Kampioen, de frisse citroengeur van de citroenmannen

Davidoff Champion is de nieuwste mannengeur van Davidoff en werd uitgebracht in augustus 2010. Het concept achter de houtachtige aromatische eau de toilette is eenvoudig: Davidoff Kampioen is een scent voor echte mannen, mannen die weten wat ze willen en dit proberen te bereiken met alle mogelijke middelen. Davidoff-kampioen is, zoals de naam al doet vermoeden, een geur voor echte kampioenen.

De kracht en kracht die hiervoor nodig zijn, wordt ook weerspiegeld in de parfumcompositie, die sterk geconcentreerd is op de typisch mannelijke aroma' s. De Davidoff Kampioen Eau de Toilette wordt geopend met een verfrissende en lichte topnoot van bergamot- en citroenaroma' s. De kern van de geur is een aromatisch en pikant geurige duo gemaakt van hard galbanum hars en kruidige salie.

Davidoff Kampioen wordt afgerond in de rug met een basisnoot van mannelijk kruidig cederhout en een natuurlijke groene eikenmosnoot.

Kopnoten:
Bergamot
Citroen
Hartnoten:
Galbanum
Scharlei
Basisnoten:
Eikenmos
Ceder
Parfumeur:
Aurélien Guichard
Jaar van uitgave:
2010

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Davidoff Champion met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen
Commentaar van Shis1984
Sensationeel mannelijk

Ik had een testeerde van deze geur en was meteen verliefd. Ik heb zoals bij al mijn geuren de hele serie *douchegel, eau de toilette etc.). Voor de zomer beveel ik Champion Energy van Davidoff aan vanwege zijn citroengeur.

Commentaar van Wherinew
Davidoff

Davidoff Champion is een goede opvolger van Cool Water. Na een paar in mijn ogen mislukte opvolgers, is dit eindelijk een waardige opvolger!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Davidoff Champion in vergelijking met de SRP

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

vandaag tot-69%1