Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-66%1
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Davidoff Zino is de geur voor mannen die van het leven houden. Het parfum werd in 1986 gelanceerd en is snel uitgegroeid tot een van de populairste mannengeuren.

Iedereen die kan genieten van de fijne momenten van het leven en op avontuur durft te gaan, heeft in Davidoff Zino de perfecte metgezel gevonden. Ontwaakt in plaats van monotoon, moedig in plaats van conventioneel; deze geur laat de man in al zijn facetten zien.

Davidoff Zino goedkoop kopen

De geur +

Davidoff Zino - Een kruidig-houtachtige geur met een extra vleugje bruis

De herengeur Davidoff Zino werd gelanceerd in 1986. De eau de toilette neemt de drager mee op een reis door de veelzijdige olfactorische werelden van het Oosten.

De opening van de geur is fris, elegant en aromatisch. De wrange, bittere en fruitige geurelementen van bergamot roepen associaties op met citroenen, terwijl rozenhout oriëntaalse, houtachtige geuraccenten ontvouwt met rokerige facetten. Lavendel voegt pure nuances toe die doen denken aan de geur van zoethout. De topnoot wordt aangevuld door de kruidachtige, leerachtige, harsachtige, dierlijke en warme geurcomponenten van muskaatsalie. Een delicaat geurend bloemenboeket van roos, jasmijn, geranium en lelietje-van-dalen vormt het middelpunt van de eau de toilette. Fruitige, frisse en zoete bloemennoten die doen denken aan citroenen, die subtiele dierlijke en bedwelmende geurnuances bevatten, worden gecombineerd met licht poederige, intens citroenachtige, groene en zuivere geurelementen om een harmonieuze geurcompositie te creëren. De bloemige geurcomponenten van het bloemenboeket worden gecompenseerd door de kruidige, exotische geuren van de basisnoten. Patchouli geeft Davidoff Zino een oriëntaalse flair met zijn houtachtige geurcomponenten, die associaties oproepen met de geur van bossen. De warme, zoet-melkachtige, balsamico-houtige, wrange noten van vanille, sandelhout en cederhout versterken het exotische geurkarakter van de eau de toilette.

Het samenspel van de verfrissend aromatische topnoot en de contrasterende bloemige en houtachtige geuren maken van Davidoff Zino een opwindende geurbeleving.

Parfümeur:
Michel Almairac
Jaar van uitgave:
1986

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Davidoff Zino met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen
Commentaar van Hielturry
Zeer betrouwbaar

Aangenaam op de huid, heerlijke geur, vooral bij stressvolle situaties. Kan ik graag aan iedereen aanbevelen die graag fris ruikt!

Commentaar van Yeaboopple1985
fantastische geur, een van de beste parfums

ik gebruik dee geur al jaren en ben erg blij dt deze geur bij jullie altijd beschikbaar is. Jarenlang kon ik hem moeilijk vinden. En dan ook nog tegen een zeer goede prijs. Ga zo door!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten