Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-68%1
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Davidoff Zino is de geur voor mannen die van het leven houden. De geur werd al in 1986 gelanceerd en is al snel een van de meest populaire mannengeuren geworden.

Wie kan genieten van de mooie momenten van het leven en ook een avontuur durft te beleven, heeft de perfecte metgezellen gevondenDavidoff Zino . Helder in plaats van monotoon, moedig in plaats van conventioneel; deze geur toont de man in al zijn facetten.

Davidoff Zino goedkoop kopen

De geur +

Davidoff Zino - Een kruidig-houtachtige geur met een extra vleugje brui

De lancering van het herenparfum Davidoff Zino vond plaats in 1986. De Eau de Toilette neemt de drager mee op een reis door de veelzijdige olfactorische werelden van het Oosten.

De opening van het parfum is fris, elegant en aromatisch. De zure, bittere en fruitige elementen van bergamot roepen associaties op met citroenen, terwijl rozenhout oriëntaalse, houtachtige geuraccenten ontvouwt met rokerige facetten. Lavendel voegt zuivere nuances toe die doen denken aan de geur van zoethout. De topnoot wordt gecomplimenteerd door de kruidachtige, leerachtige en harsachtige, dierlijke en warme geurcomponenten van muskaatsalie. Een delicaat geparfumeerd bloemenboeket van roos, jasmijn, geranium en lelietjes-van-dalen vormt het hart van de eau de toilette. Fruitig-frisse en zoet-bloemige noten die doen denken aan citroenen, die discreet dierlijke en bedwelmende geurnuances bevatten, worden gecombineerd met licht poederige, intens citroenachtige, groene en zuiver ruikende geurelementen om een harmonieuze geurcompositie te creëren. De bloemige geurcomponenten van het bloemenboeket worden tegengegaan door de kruidige, exotische geuren van de basisnoten. Patchoeli geeft een oosterse flair aan Davidoff Zino met zijn houtachtige geurcomponenten die associaties oproepen met de geur van bossen. De warme, zoetige melkachtige, balsamico-houtachtige noten van vanille, sandelhout en cederhout versterken het exotische geurkarakter van de Eau de Toilettes.

Het samenspel van de verfrissend aromatische topnoot en de tegengestelde bloemige en houtachtige geuren maken Davidoff Zino tot een opwindende geurbeleving.

Kopnoten:
Bergamot
Rozenhout
Lavendel
Scharlei
Hartnoten:
Roos
Jasmijn
Geranium
Lelietje-van-dalen
Basisnoten:
Patchoeli
Sandelhout
vanille
Ceder
Parfumeur:
Michel Almairac
Jaar van uitgave:
1986

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Davidoff Zino met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen
Commentaar van Hielturry
Zeer betrouwbaar

Aangenaam op de huid, heerlijke geur, vooral bij stressvolle situaties. Kan ik graag aan iedereen aanbevelen die graag fris ruikt!

Commentaar van Yeaboopple1985
fantastische geur, een van de beste parfums

ik gebruik dee geur al jaren en ben erg blij dt deze geur bij jullie altijd beschikbaar is. Jarenlang kon ik hem moeilijk vinden. En dan ook nog tegen een zeer goede prijs. Ga zo door!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten