Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-64%1
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Een parfum zo verfrissend en koel als een duik in de zee: Davidoff Cool Water Woman. De vrouwelijke versie van de aquatisch-frisse geur werd uitgebracht in 1996.

Davidoff Cool Water Woman belichaamt als geen ander parfum het verlangen naar de zee, het verlangen om volop van het leven te genieten en het streven naar nieuwe oevers.

Davidoff Cool Water Woman goedkoop kopen

De geur +

Citrustonen met een bloemenboeket: de maritieme geur van Davidoff Cool Water Woman

Bloemig, fruitig en fris, licht en verleidelijk tegelijk, dat is Cool Water Woman, de bekende geurserie van Davidoff. De combinatie van verschillende noten creëert een buitengewone geurbeleving die doet denken aan een warme zeebries op het strand - krachtig als de oceaan, maar tegelijkertijd delicaat en mysterieus als de geur van een boeket bloemen uit het verre Azië. De maritieme geur straalt sensualiteit uit in combinatie met reislust en dorst naar avontuur. Geen wonder dat Davidoff Cool Water Woman al jarenlang een van de populairste klassieke vrouwengeuren is.

De topnoot, de eerste geurimpressie, fascineert met een samenspel van Aziatische bloemenessences van de lotusbloem gecombineerd met fruitig-frisse kweepeer, ananas, zwarte bes, honingmeloen en een citrusnoot. Na een paar minuten ontwikkelt zich geleidelijk het hart van de geur - de middennoot. Hier ontvouwt zich een delicate bloemige compositie van jasmijn, waterlelie, lelietje-van-dalen en roos. Tot slot onthult de basisnoot, de basis van deze bloemig-fruitige geurexplosie met een kick van frisheid, een exotische, warme geurbeleving van sandelhout, muskus, vetiver en vanille gecombineerd met een vleugje braam, viooltjeswortel en framboos.

Een creatie voor alle vrouwen die zichzelf willen omringen met aantrekkelijke frisheid en tegelijkertijd hun individualiteit willen benadrukken met een speciale geur. Deze fascinerende geur is niet alleen terug te vinden in de eau de toilette, maar ook in de deodorant, douchegel en bodylotion.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Davidoff Cool Water Woman met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 4 klant adviezen
Commentaar van Commoodle
Zomerfris

De geur is fris en houdt je fris.Echt heerlijk voor de zomer. Er zijn geen leeftijdsgrenzen: deze geur kan iedereen dragen.

Commentaar van Anots1974
Zomerfris

De geur is fris en blijft fris. Zeer geschikt voor de zomer waarop we helaas weer even moeten wachten.... De geur kan door jong en oud worden gedragen. heerlijk om de body lotion met de douchegel te gebruiken.

Commentaar van Shess1996
adembenemend

Zeer fris, zal ik graag opnieuw bestellen. Zeer aangename geur. Niet te zwaar en goed voor alledaags gebruik geschikt. Dit product krijgt van mij 5 sterren!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Davidoff Cool Water Woman in vergelijking met de SRP