Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Davidoff Cool Water Wave Woman

De geur +

Davidoff Cool Water Wave Wave Woman, de aquatische-vruchtbare vrouwengeur.

Davidoff Cool Water Wave Woman is een verfrissende bloemige vrouwengeur met een verkwikkend fruitig geurkarakter. De zomerse eau de toilette betovert vooral met zijn zorgeloze lichtheid en sierlijke frisheid. Davidoff Het Cool Water Wave Woman is een geurvariant van de beroemde klassieker Davidoff Cool Water Women, die in 1996 werd gelanceerd.

De Davidoff vrouwengeur werd in 2007 gecreëerd door de Franse parfumeur Philippe Bousseton, die een jaar later ook de mannelijke geur Cool Water Freeze Me for Men creëerde. De verkwikkende Davidoff vrouwengeur wordt geopend Cool Water Wave Woman door een fruitige topnoot van passievrucht, mango, watermeloen en guave, die een lichte zweem van zomerse exotisme in de geur oproepen. De hartnoot van de Eau de Toilette betovert met sensuele bloemige noten van pioenen, fresia's en een vurige hint van rode peper. De verkwikkende, lichte geurcompositie wordt gecompleteerd door een basisnoot van iris, sandelhout, muskus en amber, waarvan de delicate kruidigheid het bijzonder verleidelijke karakter van de geur geeft.

Naast Davidoff Cool Water Wave Woman de originele geur Davidoff Cool Water Women, bevat de beroemde Davidoff geurcollectie ook Cool Water Frozen, Cool Water Game, Cool Water Happy Summer, Cool Water Ocean Radiance en Cool Water Freese Me. De vrouwen Cool Water Vrouwen en Davidoff Cool Water Game, evenals de mannen Cool Water en Cool Water Game Mannen. Deze zijn ook verkrijgbaar in de easyCOSMETIC Webshop.

Kopnoten:
Passievrucht
guave
Mango
Watermeloen
Hartnoten:
Pinksterroos
Freesia
Roze Peper
Basisnoten:
Iris
Sandelhout
Amber
muskus
Parfumeur:
Philippe Bousseton
Jaar van uitgave:
2007

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Davidoff Cool Water Wave Woman met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Slis1969
Aangename geur

Ich ben meteen verliefd geworden op deze lichte geur. Het fruitige heeft mij erg aangesproken. Je kunt het gemakkelijk de hele dag dragen.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

vandaag tot-7%1