Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-7%1
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Davidoff Cool Water Wave Woman

De geur +

Davidoff Cool Water Wave Woman, de aquatisch-fruitige geur voor vrouwen

Davidoff Cool Water Wave Woman is een verfrissende bloemengeur voor vrouwen met een verkwikkende, fruitige geur. De zomerse eau de toilette betovert vooral door zijn zorgeloze lichtheid en gracieuze frisheid. Davidoff Cool Water Wave Woman is een geurversie van de beroemde klassieke geur Davidoff Cool Water Women, die in 1996 werd gelanceerd.

De vrouwengeur Davidoff werd in 2007 gecreëerd door de Franse parfumeur Philippe Bousseton, die een jaar later ook de mannelijke geur Cool Water Freeze Me for Men creëerde. De verkwikkende vrouwengeur Davidoff Cool Water Wave Woman opent met een fruitige topnoot van passievrucht, mango, watermeloen en guave, die een licht vleugje zomers exotisme in de geur oproepen. De hartnoot van de eau de toilette betovert met sensuele bloemige noten van pioenroos, fresia en een vurig vleugje rode peper. De verkwikkend lichte geurcompositie wordt afgerond door een basisnoot van iris, sandelhout, muskus en amber, waarvan de delicate kruidigheid de geur een bijzonder verleidelijk karakter geeft.

Naast Davidoff Cool Water Wave Woman en de originele geur Davidoff Cool Water Women, bevat de beroemde Davidoff geurcollectie ook de geuren Cool Water Frozen, Cool Water Game, Cool Water Happy Summer, Cool Water Ocean Radiance en Cool Water Freese Me. De damesgeuren Cool Water Women en Davidoff Cool Water Game en de herengeuren Cool Water en Cool Water Game Men. Deze zijn ook verkrijgbaar in de easyCOSMETIC webshop.

Parfümeur:
Philippe Bousseton
Jaar van uitgave:
2007

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten