Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-71%1
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Zo wild als de natuur - dat is waar Davidoff Adventure voor staat. De mannengeur roept herinneringen op aan avonturen in de wildernis. Het houtachtig-kruidige parfum straalt het aura uit van de eenzame reiziger die de elementen trotseert.

Terwijl cederhout doet denken aan het boslandschap, hebben vetiver en muskus ook een nauwe band met het buitenleven en zijn geurwereld. Samen zijn ze zeer mannelijk en hun warmte zorgt voor een balans met het kruidige boeket.

Davidoff Adventure goedkoop kopen

uitverkocht producten +

De geur +

Een aromatische geur voor avonturiers - De geur van Davidoff Adventure

Verschillende houtsoorten, aromatische kruiden en geselecteerde fruitextracten komen samen in Davidoff Adventure. Deze geur voor avontuurlijke mannen is net zo wild als de natuur zelf. De opening is sprankelend en verfrissend, als de heldere lucht op een berg. Citrusnoten van limoen, bergamot en mandarijn worden aangevuld met peper en theebladeren. Dit resulteert in een verkwikkende start voordat verdere specerijen worden toegevoegd in het hart. Piment en sesam voegen een zekere kruidigheid toe en zorgen voor meer pit.

Het motief van de avonturier en de man met lef wordt voortgezet in de basis van de geur. Terwijl cederhout doet denken aan het boslandschap, hebben vetiver en musk ook een nauwe band met het buitenleven en zijn geurwereld. Samen zijn ze zeer mannelijk en hun warmte brengt het kruidige boeket in balans. Davidoff Adventure voert de zintuigen mee naar de ruige buitenlucht, zelfs als hij in het dagelijks leven en in de stad wordt gedragen.

Frisse en fruitige noten, die vaak voorkomen in sportgeuren, worden gecombineerd met langdurige nuances van elegante houtsoorten. Het mannenparfum is daarom een perfecte mix van lichte en snel vervagende eau de toilettes en elegantere avondgeuren. Het is voor moderne avonturiers die nooit de weg kwijtraken, niet alleen in de wildernis maar ook in de wirwar van de stedelijke jungle.

Hartnoten:
Basisnoten:
Parfümeur:
Antoine Lie
Jaar van uitgave:
2008

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Davidoff Adventure met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van l
de beste herengeur

deze herengeur is uniek. het een geur die je uit duizende kunt herkennen. heerlijk mannelijk zonder dat het overdreven is. hij blijft lang op het lichaam zitten en je kan het dagen later nog in een overhemd herkennen. een echte aanrader.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Davidoff Adventure in vergelijking met de SRP