Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Bereik uw Horizon t: Het Zwitserse bedrijf Horizon vangt de spanning tussen hemel en aarde met dit houtachtigeDavidoff , frisse product.

Geïnspireerd door de kracht van de natuur hebben Olivier Pescheux en Jacques Huclier een mannengeur gecreëerd die zowel de drager als zijn omgeving vrijheid geeft.

Davidoff Horizon goedkoop kopen

De geur +

Davidoff Horizon is het symbool van de verbinding tussen hemel en aarde.

Davidoff Horizon ruikt naar avontuur en vrijheid. De odeur mengt zijn ingrediënten tot een olfactorisch genot. Kruidige kruiden en de groene, frisse geur van bos en hout bepalen het karakter van het parfum. De topnoot begint zacht maar krachtig met vitale grapefruit en zoete, frisse mandarijn. Beide aroma's worden aangewakkerd door kruidige gember en sterke rozemarijn. Het opwekkende effect van Davidoff Horizon is hier al voelbaar.

Het wordt vergezeld door kalmerende patchoeli, nootachtige zwarte sesam, peper, warme nootmuskaat en cederhout. Deze geur barst van de mannelijkheid. Tegelijkertijd wordt de geur zachter. Net als de langzaam terugkerende rust na een paar meter wandelen in het bos. Voor de basis gebruikt Davidoff een absolue van cacao en vetiver, een tropisch gras met een groen-aardachtig en rokerig-houtachtig aroma. De geur van absolute vrijheid in de wilde natuur begint als een inspannende bergwandeling. Het is lichtvoetig en enthousiast, verandert dan in een aangenaam tempo en culmineert in het warme en gelukkige gevoel te zijn aangekomen.

De mannengeur is vooral geschikt als begeleider in de warmere maanden. In de donkere maanden van het jaar brengt een spray de herinnering aan de laatste zonnestralen terug. Davidoff Horizon is een opvallende en gezellige geur die elke dag gedragen kan worden.

Kopnoten:
Grapefruit
Gember
Rozemarijn
Hartnoten:
cacao-absolue
Muskaat
Basisnoten:
Patchoeli
Vetiver
Cederhout
Parfumeur:
Olivier Pescheux, Jacques Huclier
Jaar van uitgave:
2016

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten