Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Davidoff Run Wild for Her

De geur +

Vrijheid en wildernis verenigd in één geur

Een zeer exquise geur van vrijheid, geïnspireerd door de natuur - Davidoff Run Wild For Her combineert elegantie, sensualiteit en natuurlijkheid. Het is de tegenhanger van de geur Davidoff Run Wild voor mannen. De fijnste, ongewone ingrediënten maken de geuren iets heel bijzonders en combineren de geur van de wildernis in een olfactorische ervaring. Bloemig, sappig, heerlijk om in te bijten is Davidoff Run Wild For Her.

In de topnoot komt kostbare jasmijn naar voren. Zeer natuurlijk, intens bloemig, maar tegelijkertijd fris en zeer sterk is het aroma van de Aziatische plant. De betoverende, zoete essence heeft een verkwikkende werking en verheft de stemming. De pistachecrème in de hartnoot is een bijzondere toevoeging. Nootachtig en warm, maar tegelijkertijd fris, zoet en zeer smakelijk. De pistachecrème geeft Davidoff Run Wild For Her een aroma dat doet denken aan zomerijs. In de resterende basisnoot voegen granaatappel en zandbloemen zich uiteindelijk bij de geur. Granaatappel verrast door zijn extreem fruitige, zoete en frisse aroma en is puur leven. De zandbloem rondt Davidoff Run Wild For Her af met een romantische, bloemige, maar ook kruidige geur en geeft het naast diepte ook iets mysterieus.

Kopnoten:
Jasmijn
Hartnoten:
pistachecrème
Basisnoten:
Granaatappel
Parfumeur:
Aliénor Massenet, Emille Bevierre-Coppermann
Jaar van uitgave:
2019

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

vandaag tot-45%1