Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-4%1
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Met mannen Davidoff Run Wild die nadenken over de originaliteit van de natuur. Brede, onontdekte wildernis, ver weg van de grote stad en beschaving. Maar ook moderne mannen herontdekken hun eigen kracht met deze zoete geur.

Davidoff Run Wild goedkoop kopen

De geur +

Een eigentijdse uitdrukking van mannelijke kracht en elegantie.

Davidoff Run Wild De mannengeur van het cultmerk ZinoDavidoff , gepubliceerd in 2019, komt uit de geurfamilie "spicy-aromatic". Hij opent met een mix van Madagaskar kaneel en gembernoten. De hartnoot betovert door de intense aromatische geur van Amerikaanse lavendel. Na een periode van 20-30 minuten zijn het de balsamico oliën van de dennenhars en de milde, licht vanille-achtige zoetheid van de tonkaboon die hun effect ontvouwen. Vooral de klanten zijn enthousiast over de opvallende nuances van dennenhars, gember en lavendel. Fris-kruidig, aromatisch en houtachtig - zo ervaart u de nieuwe geur van Davidoff .

Davidoff Run Wild volgt met deze combinatie consequent zijn traditie van het onmiskenbare mannelijke. De nieuwe geur van de nieuwe geur Davidoff begint met een gematigde Sillage. Dit betekent dat het beter waarneembaar is voor de drager en zeer naaste personen. De houdbaarheid wordt verlengd door een gemiddelde duur: dit maakt het een ideale metgezel voor vrije tijd en werk. Davidoff Run Wild Het is bijzonder geschikt als een geur voor het warme of matig warme seizoen. Ook al is het in de Davidoff Run Wild eerste plaats voor mannen gemaakt, dames waarderen ook de frisse en kruidige samenstelling. Dit kan niet in de laatste plaats te wijten zijn aan het fijne aroma van de tonkaboon, die met een zachte zoetheid rond de kruidige noten van de balsamicose dennengeur speelt.

Kopnoten:
Madagaskar-kaneel
Hartnoten:
Amerikaanse lavendel
Basisnoten:
sparbalsem
Parfumeur:
Alexandra Carlin, Pierre-Constantin Guéros
Jaar van uitgave:
2019

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten