Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

10 131
toepassen
vandaag tot-34%1
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Molton Brown Labdanum Dusk

uitverkocht producten +

De geur +

Oosterse weelde en moderne elegantie smaakvol gecombineerd

Luxueus, weelderig en mysterieus - dat is de geur van het buitengewone Molton Brown Labdanum Dusk. De exclusieve compositie herinterpreteert de heerlijk kruidige, oriëntaalse labdanum volledig en hult het in een heerlijk mozaïek van kostbare houtsoorten, groene bladeren en verleidelijke zoetheid. cederblad en saffraan openen de verleidelijke uniseks geur. In de hartnoot ontvouwt Molton Brown Labdanum Dusk zijn mysterieuze, oriëntaalse karakter. Cypriol, cederhout en leer smelten hier samen tot een indrukwekkende, opwindende combinatie. De balsamico, sensuele labdanum wordt in al zijn pracht onthuld in de basisnoot van deze heerlijke geur, omhuld door kostbare oud, vanille, patchoeli en gourmandzoete tonkaboon.

Terwijl Molton Brown Labdanum Dusk verrukt met zijn weelderige sensualiteit, maakt de flacon indruk met zijn moderne, ongecompliceerde ontwerp. De elegante glazen flacon trekt ieders aandacht met zijn harmonieuze, ronde vorm en elegante, donkerbruine kleur. Het bovenste deel van de flacon, dat in hoogglans zilver is uitgevoerd, zorgt voor een aantrekkelijk contrast. De echte blikvanger is echter de dop, die als een kostbaar marmer op de fles troont en het elegante uiterlijk perfectioneert.

Het kruidige, sensuele Molton Brown Labdanum Dusk is afkomstig van een van de bekendste Engelse bedrijven voor nicheparfums: Molton Brown. Het destijds kleine label werd opgericht in de jaren '70 en specialiseerde zich in verzorgingsproducten en cosmetica met natuurlijke ingrediënten die duurzaam en dierproefvrij werden geproduceerd, en de Britse identiteit is iets wat Molton Brown hoog in het vaandel heeft staan. Sinds de oprichting heeft het bedrijf altijd in Engeland geproduceerd en gebruikt het waar mogelijk lokaal ingekochte grondstoffen. Het bedrijf heeft ook herhaaldelijk zijn speciale band met het Verenigd Koninkrijk laten zien door middel van speciale samenwerkingen met aloude Britse instellingen. En sinds 2012 is Molton Brown zelfs officieel hofleverancier van de Britse koninklijke familie.

Achter de spannende samenstelling van Molton Brown Labdanum Dusk zit de ervaren parfumeur Nathalie Koobus. De Franse neus voelde zich al op jonge leeftijd aangetrokken tot de fijne wereld van geuren - misschien niet verwonderlijk als je bedenkt dat ze opgroeide in Grasse, de bakermat van de parfumerie. Later maakte ze van haar passie haar beroep en nu creëert ze al een aantal jaar met succes een grote verscheidenheid aan geuren voor haar veeleisende klanten, waarbij ze zich voor haar composities vooral laat inspireren door het gevarieerde en prachtige landschap van haar thuisland. Ze houdt van edele, sensuele houtnoten, die ze graag combineert met weelderige, oriëntaalse smaken - net als in het heerlijke Molton Brown Labdanum Dusk.

Kopnoten:
Hartnoten:
Parfümeur:
Nathalie Koobus
Jaar van uitgave:
2021
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten