Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Molton Brown Labdanum Dusk

De geur +

Oosterse weelde en moderne elegantie smaakvol gecombineerd

Luxueus, weelderig en mysterieus - dat is de geur van de buitengewone Molton Brown Labdanum Dusk. De exclusieve compositie herinterpreteert de heerlijk kruidige, oriëntaalse labdanum volledig en verpakt het in een heerlijk mozaïek van kostbare houtsoorten, groene bladeren en verleidelijke zoetheid.Cederblad en saffraan openen de verleidelijke unisex geur. In de hartnoot ontvouwt Molton Brown Labdanum Dusk zijn mysterieuze, oriëntaalse karakter. Cypriol, cederhout en leer smelten hier samen tot een imposante, opwindende combinatie. De balsamico, sensuele labdanum wordt in al zijn glorie onthuld in de basisnoot van deze heerlijke geur, omhuld door nobele oud, vanille, patchoeli en gourmandzoete tonkaboon.

Terwijl de Molton Brown Labdanum Dusk inspireert met zijn weelderige sensualiteit, overtuigt de flacon met zijn moderne, rechttoe rechtaan design. De elegante glazen flacon trekt alle blikken naar zich toe met zijn harmonieuze, ronde vorm en de edele, donkerbruine kleur. Het bovenste deel van de flacon, dat in hoogglanzend zilver is uitgevoerd, vormt een charmant contrast. De echte blikvanger is echter de dop, die als een edele marmeren bal op de flacon troont en de elegante look perfectioneert.

De kruidig-sensuele Molton Brown Labdanum Dusk is afkomstig van een van de bekendste Engelse bedrijven voor nicheparfums: Molton Brown. Opgericht in de jaren 1970, specialiseerde het toen nog kleine label zich in verzorgingsproducten en cosmetica met natuurlijke ingrediënten, duurzaam geproduceerd en zonder dierproeven.De Britse identiteit is iets wat hoog in het vaandel staat bij Molton Brown. Sinds de oprichting heeft het bedrijf altijd in Engeland geproduceerd en gebruikt het - waar mogelijk - grondstoffen van lokale teelt. Keer op keer toont het bedrijf ook zijn speciale band met het Koninkrijk door middel van speciale samenwerkingen met aloude Britse instellingen. En sinds 2012 is Molton Brown zelfs een van de officiële leveranciers aan het hof van de Britse koninklijke familie.

Ervaren parfumeur Nathalie Koobus zit achter de spannende samenstelling van Molton Brown Labdanum Dusk. De Franse neus werd al op jonge leeftijd aangetrokken door de fijne wereld van geuren - misschien niet verwonderlijk als je weet dat ze opgroeide in Grasse, de bakermat van de parfumerie. Later maakte ze van haar passie haar beroep en nu creëert ze al enkele jaren met veel succes een grote verscheidenheid aan geuren voor haar veeleisende klanten. Koobus laat zich voor haar composities vooral inspireren door het gevarieerde en prachtige landschap in haar thuisland. Ze houdt van edele, sensuele houtnoten, die ze graag combineert met weelderige, oriëntaalse aroma's - zoals in de heerlijke Molton Brown Labdanum Dusk.

Kopnoten:
cederblad
Safran
Hartnoten:
cypriol
Cederhout
leder
Basisnoten:
Labdanum
vanille
Tonkaboon
Patchoeli
Oud
Parfumeur:
Nathalie Koobus
Jaar van uitgave:
2021
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

10 131
toepassen
vandaag tot-23%1