Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

10 136
toepassen
vandaag tot-24%1
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Molton Brown Neon Amber slaat nieuwe wegen in. De houtachtige unisex geur mengt frisse, bijna synthetische noten om een ongewone sillage te creëren die licht maar opvallend is.

Molton Brown Neon Amber goedkoop kopen

uitverkocht producten +

De geur +

De Molton Brown Neon Amber - een stralend neonlicht in de duisternis van de nacht

Stoutmoedig, intens en gepassioneerd - zo omschrijft Molton Brown de Neon Amber geurlijn voor mannen en vrouwen. De exclusieve ambergeuren stralen als de felle neonlichten van een grote stad in een donkere nacht; vol dynamiek en mysterieus tegelijk.

Molton Brown Neon Amber Eau de Toilette opent met een fruitige, kruidige topnoot. Frisse, levendige mandarijnolie ontmoet de verrassend zoete kruidigheid van roze peper en de ontspannen groene noten van viooltjesbladeren. In de hartnoot smelten zoete, gourmand tonka absolue en aromatische cederbladeren samen tot een heerlijke, warme melange. Frisse, minerale ambroxannoten bepalen de basisnoot en geven Molton Brown Neon Amber zijn onweerstaanbare, warme karakter. Heerlijke, balsamico labdanum en donkere, kruidige cederhoutolie maken de basisnoot compleet en geven de geur diepte.

Deze exquise samenstelling is niet alleen terug te vinden in de eau de toilette, maar ook in de verzorgingsproducten uit de Molton Brown Neon Amber geurlijn, zoals de douchegel en bodylotion.Molton Brown heeft voor het eau de parfum in haar Neon Amber collectie gekozen voor een iets andere samenstelling: donkerder, rijker en nog sensueler dan de eau de toilette. De intense geur wordt gekenmerkt door de verleidelijke signatuur van Dark Hay. Sprankelende bergamot en warme cistusolie zorgen samen voor een fruitige, zoete topnoot, die onmiddellijk wordt gevolgd door de ongelooflijk sensuele, warme hartnoot: intense, gourmand tonka absolue en exclusieve ambergris. De verleidelijk romige basisnoot van ambroxan, labdanum en patchoeli maakt de complexe compositie compleet en geeft Molton Brown Neon Amber Eau de Parfum zijn onmiskenbare, mysterieuze warmte.

Kopnoten:
Parfümeur:
Jérôme Di Marino
Jaar van uitgave:
2021

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten