Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Parfums de Marly Kuhuyan

uitverkocht producten +

De geur +

Parfums de Marly Kuhuyan verleidt met onconventionele veelzijdigheid

Parfums de Marly Kuhuyan is een parfum voor iedereen die van leergeuren houdt. Het past bij zowel vrouwen als mannen omdat het een gematigde zoetheid en bloemigheid heeft. De kruidigheid en de oosterse noten zorgen voor levendigheid, rokerige en harsachtige akkoorden zorgen voor nonchalance, terwijl de onderliggende warme romigheid alles harmonieus verenigt.

Het Eau de Parfum uit 2013 begint met groene noten van viooltjesblad en een subtiele jasmijnbloesem. In het hart neemt leer de leiding. Heliotroop voegt een mooie bloemige noot en zoetheid toe. Oud ontvouwt zich duidelijk in de basis, maar blijft getemd door balsamico-romige amber en vanille-kruidig-warme tonkaboon. Het resultaat zijn slechts licht dierlijke noten. Parfums de Marly Kuhuyan is een heerlijk warme geur, vooral in het koude seizoen, die met zijn eigenheid zeker niet iedereen zal bevallen, maar die de eigen persoonlijkheid vakkundig onderstreept.

Parfums de Marly Kuhuyan verschijnt in een zwarte flacon met een gouden dop. Onder het logo van het luxemerk uit Frankrijk staat de naam van het parfum in gebogen, gouden letters. De combinatie van mat zwart en glanzend goud heeft een nobel effect. Het donkere ontwerp belichaamt het donkere karakter van het parfum goed. Hoewel het niet zwaar is, heeft het een mysterieuze kant en ook een onmiskenbare kracht. Het parfum is een duidelijk statement, en dat is precies wat de flacon symboliseert.

Alexandra Kosinski houdt van de natuur. Zij ziet parfum als een manier om alle facetten van de natuur te vangen en draagbaar te maken. Na haar studie scheikunde volgde ze een opleiding aan het gerenommeerde ISIPCA in Versailles en werkte vervolgens bij Givaudan. Sinds 2018 is ze UK Director of Perfumery bij CPL Aromas in Londen. Het grootste geschenk van een parfum is volgens haar dat als het echt bij de persoonlijkheid past, het een enorme boost geeft aan het zelfvertrouwen en net zo makkelijk je geest kan oppeppen. Met Parfums de Marly Kuhuyan heeft ze een geur gecreëerd die persoonlijkheden onderstreept die heel dicht bij de natuur staan en sterk zijn.

Parfums de Marly Kuhuyan is een prachtig voorbeeld van de filosofie die het nichehuis uit Frankrijk aanhangt. Het wil geuren creëren die de boel opschudden, verrassen met onverwachte noten en het moderne en het verleden kunstig combineren. De fijn gekruide en oosterse leergeur van Kuhuyan heeft een prachtige balans tussen geuren die opschudden en geuren die kalmeren. Het karakter is door en door modern, maar de afzonderlijke noten herinneren aan de traditie van vroegere parfums.

Kopnoten:
Viooltjesblad
Jasmijn
Hartnoten:
leder
Heliotroop
Basisnoten:
Oud
Amber
Tonkaboon
Parfumeur:
Alexandra Kosinski
Jaar van uitgave:
2013
Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten