Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Parfums de Marly Kuhuyan

uitverkocht producten +

De geur +

Parfums de Marly Kuhuyan verleidt met onconventionele veelzijdigheid

Parfums de Marly Kuhuyan is een parfum voor iedereen die van leergeuren houdt. Het past bij zowel vrouwen als mannen, omdat het een gematigde zoetheid en bloemigheid heeft. De kruidige en oriëntaalse noten voegen levendigheid toe, rokerige en harsachtige akkoorden zorgen voor nonchalance, terwijl de subliminale warme romigheid alles harmonieus verenigt.

Het eau de parfum uit 2013 begint met groene noten van viooltjesblad en een subtiele jasmijnbloesem. Leer neemt de leiding in het hart. Heliotroop voegt een mooie bloemige noot en zoetheid toe. Oud ontvouwt zich duidelijk in de basis, maar blijft getemd door balsamico-romige amber en vanille-kruidige, warme tonkaboon. Het resultaat zijn slechts licht dierlijke noten. Parfums de Marly Kuhuyan is een heerlijk warme geur, vooral in het koude seizoen, die misschien niet iedereen aanspreekt met zijn onconventionaliteit, maar die je eigen persoonlijkheid vakkundig onderstreept.

Parfums de Marly Kuhuyan zit in een zwarte flacon met een gouden dop. De naam van de geur staat in gebogen, gouden letters onder het logo van het luxemerk uit Frankrijk. De combinatie van matzwart en glanzend goud zorgt voor een geraffineerde look. Het donkere ontwerp belichaamt het donkere karakter van de geur. Hoewel het niet zwaar is, heeft het een mysterieuze kant en ook een onmiskenbare kracht. Het parfum is een duidelijk statement, en dat is precies wat de flacon symboliseert.

Alexandra Kosinski houdt van de natuur. Ze ziet parfum als een manier om alle facetten van de natuur te vangen en draagbaar te maken. Na haar studie scheikunde volgde ze een opleiding aan het gerenommeerde ISIPCA in Versailles en daarna werkte ze bij Givaudan. Sinds 2018 is ze UK Director of Perfumery bij CPL Aromas in Londen. Ze gelooft dat het grootste geschenk van een parfum is dat het, als het echt bij je persoonlijkheid past, een enorme boost geeft aan je zelfvertrouwen en net zo makkelijk je geest kan opkrikken. Met Parfums de Marly Kuhuyan heeft ze een geur gecreëerd die de nadruk legt op persoonlijkheden die heel dicht bij de natuur staan en sterk zijn.

Parfums de Marly Kuhuyan is een prachtig voorbeeld van de filosofie van het nichehuis uit Frankrijk. Het wil geuren creëren die de boel opschudden, verrassen met onverwachte noten en moderniteit en verleden vakkundig combineren. De subtiel kruidige en oriëntaalse ledergeur van Kuhuyan heeft een prachtige balans tussen geurnoten die de boel opschudden en geurnoten die kalmeren. Het karakter is door en door modern, maar de individuele noten roepen de traditie van vroegere parfums op.

Kopnoten:
Viooltjesblad
Jasmijn
Hartnoten:
leder
Heliotroop
Basisnoten:
Oud
Amber
Tonkaboon
Parfümeur:
Alexandra Kosinski
Jaar van uitgave:
2013
Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten