Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Het concept

De Chanel Rouge Coco Baume cosmetische lijn is exclusief en uniek. De lippen worden onweerstaanbaar glanzend en krijgen het nodige vocht voor een delicate uitstraling. Het speciale hydraterende en zachte complex is verrijkt met drie componenten en geeft de gevoelige huid op de lippen een stralende uitstraling. De natuurlijke ester heeft enerzijds een gladmakend en hydraterend effect en anderzijds zorgt een afgeleide weideschuimolie voor een vochttoevoer van de huid van minstens acht uur. De Chanel Rouge Coco Baume combinatie van een zuur en een alcohol zorgt chemisch voor een natuurlijke ester. Natuurlijke esters worden meestal verkregen uit een kernolie zoals sojaolie, koolzaadolie of zonnebloemolie. Weideschuimolie lijkt erg op jojoba-olie, heeft een hoog vochtvasthoudende werking en is daarom zeer geschikt voor de normale tot zeer droge huid. De huid voelt glad, zijdezacht en niet vettig aan. Het verlengt de houdbaarheid van meervoudig onverzadigde oliën in mengsels. Het derde bestanddeel, fytoceramiden, beschermt en verzacht. Fytoceramiden hebben een uitstekende anti-verouderingswerking als Chanel Rouge Coco Baume regelmatig wordt gebruikt. De huid ziet er veel jonger uit en voelt soepel aan.
Dagelijks gebruik is gemakkelijk en eenvoudig. Chanel Rouge Coco Baume kan alleen of onder een lippenstift gebruikt worden. Gebruik zonder lippenstift maakt de lippen zacht en glanzend. De hydratatie van de huid is de hele dag gegarandeerd. De transparantie maakt het product elegant en onzichtbaar. Een direct gevoel van welbehagen wordt gecreëerd. Het huidvernieuwende effect is elke dag meer voelbaar en zichtbaar. Vrouwen die goed voor hun lichaam zorgen en een statement willen maken over kwaliteit en stijl kiezen voor Chanel Rouge Coco Baume. Het zeer hydraterende effect is geschikt voor zowel vrouwen als mannen. Aangezien lippenstift geen zonbeschermingsfactor heeft, wordt het gebruik ervan 's avonds aanbevolen. De lippen verschijnen daarna nog iets voller.

Het design

Het elegante design van de Chanel Rouge Coco Baume verpakking maakt meteen indruk. Typisch Chanel - de glanzende zwarte lakverpakking met een gouden metalen ring in het midden wordt gecombineerd met exclusiviteit en waarde. Zoals gebruikelijk wordt het bedrijfslogo aan de bovenzijde van het deksel bevestigd en glanst het in het wit. De brede gouden middenring in kwestie sluit de Chanel Rouge Coco Baume verpakking goed af, zodat de prachtige lippenstift ook goed beschermd is als je hem in je tas meeneemt. Dit ontwerp heeft een herkenningswaarde, omdat alle Chanel lippenstiften op deze manier zijn ontworpen. De vierkante doos is ook in het zwart. Deze toon lijkt nobel en waardevol.

Het assortiment

De belangrijkste focus van het Chanel Rouge Coco Baume productassortiment is het hydraterende effect. Er tegelijkertijd goed uitzien en zorgen is het motto. Een onmiddellijk aangenaam gevoel van de huid op de lippen en een verzorgend hydraterend effect worden bereikt. Het biedt een continu hydraterend effect en exclusieve kleuren. Het effect: vollere lippen. Een perfecte kus is aantrekkelijk en aantrekkelijk. Voor een ideaal effect kan de Chanel Rouge Coco lippenstift met Le Crayon Lèvres in de juiste kleur opnieuw worden behandeld. De lippenstift voedt en hydrateert de huid uit de drie natuurlijke componenten zonnebloem, jojoba en mimosa. Het resultaat is een goede consistentie.
Het kleurenpalet is geïnspireerd op 24 persoonlijkheden. Hun kenmerken hebben 24 kleuren opgeleverd, elk met een andere naam. Bijvoorbeeld Arthur, Adrienne, Roussy of Dimitri. Ook de Georgische beeldhouwer Isabelle Roussadana Mdivani (1906-1938), Roussy genaamd, kreeg een intense kleur in nobel roze. Roussy komt uit de Georgische aristocratische Mdivani-familie. Een andere persoonlijkheid is Émilienne d'Alençon, een Franse danseres en actrice (1869-1946), met een donkere, intense en licht iriserende kleur. Dit geeft de indruk van een levendige en intense persoonlijkheid. Ook voor tante Adrienne Chanel is een speciale kleur ontwikkeld. Het kreeg een nogal aardse en heldere toon.
De Chanel Rouge Coco Shine lippenstift serie biedt ook een geweldig glanseffect. De glanzende versie van Chanel Rouge Coco is ideaal voor de avond of een stralende verschijning bij een speciale gelegenheid. Het kleurenpalet varieert van semi-transparant tot zeer intense tinten. Er is zeker iets voor elke dame. Chanel Rouge Coco Baume kan alleen gebruikt worden als hydraterende onzichtbare lippenstift of onder de eigenlijke lippenstift. Chanel Rouge Coco Baume rondt het assortiment perfect af.