Geen resultaten Resultaat: Resultaten:

Dior Dune

De geur +

De harmonische damesgeur Dior Dune

Als u op zoek bent naar een houtachtige oosterse vrouwengeur, kies dan voor de compositie Dior Dune. Met zijn frisse geur intensiteit, deze geur betovert de zintuigen en belichaamt rust en opwinding. Dior Dune richt zich op de vereniging van elementen van de aarde en de zee. Extracten van goudlak, lijn en pioenroos worden gecombineerd met amber, korstmossen en brem. Het resultaat is een uiterst sensuele geur die oosterse en bloemige noten accentueert.

De Eau de Toilette geeft een verleidelijke en aantrekkelijke uitstraling. De verschillende essences, aroma's en geuren van Dior Dune moeten de elementen lucht, zon en zee belichamen. De zon wordt weerspiegeld in de topnoot, die mandarijn, pioenrozen, Braziliaans palissander, bergamot en aldehyden combineert. Dit resulteert in frisheid en levendigheid. De lucht wordt belichaamd door de hartnoot. Het brengt luchtige, zachte en lichte aroma's naar voren. Bloemextracten van jasmijn, lelies, muurbloemen en rozen betoveren de zintuigen. De aarde wordt tenslotte vertegenwoordigd door de basisnoot. Het gebruikt nuchtere, houtachtige en kruidige aroma's. Vanille, amber, eikenmos, patchoeli, hars en ceder zijn bijvoorbeeld te zien.

Al met al is Dior Dune een natuurlijke en bloemige geur die zijn inspiratie haalt uit de elementen en een oosterse charme uitstraalt. Een frisse en levendige noot komt echter niet te kort. Ontdek de veelzijdige en verleidelijke aroma's van Dior Dune.

Kopnoten:
aldehyde
Pinksterroos
Mandarijn
Bergamot
Braziliaans rozenhout
Hartnoten:
Lelie
Jasmijn
Ylang Ylang
Roos
Muurbloempje
Basisnoten:
Cederhout
Ambra
Patchoeli
muskus
Benzoë
Eikenmos
vanille

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Dior Dune met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar Therb1981 van 19. september 2014
Helemaal tevreden

De eau de toilette is van de gebruikelijke kwaliteit. De geur is sterk, maar niet te opdringerig. Deze parfum is voor iedere leeftijdscategorie. Een vrouw kan de geur voor elke gelegenheid gebruiken. De prijs/kwaliteitverhouding is zeer goed.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
Lijnen +
Productsoort +
prijs +
19 367
toepassen
vandaag tot-20%1