Ze zijn hier:
Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971

De harmonische damesgeur Dior Dune

Als u op zoek bent naar een houtachtige oosterse vrouwengeur, kies dan voor de compositie Dior Dune. Met zijn frisse geur intensiteit, deze geur betovert de zintuigen en belichaamt rust en opwinding. Dior Dune richt zich op de vereniging van elementen van de aarde en de zee. Extracten van goudlak, lijn en pioenroos worden gecombineerd met amber, korstmossen en brem. Het resultaat is een uiterst sensuele geur die oosterse en bloemige noten accentueert.

De Eau de Toilette geeft een verleidelijke en aantrekkelijke uitstraling. De verschillende essences, aroma's en geuren van Dior Dune moeten de elementen lucht, zon en zee belichamen. De zon wordt weerspiegeld in de topnoot, die mandarijn, pioenrozen, Braziliaans palissander, bergamot en aldehyden combineert. Dit resulteert in frisheid en levendigheid. De lucht wordt belichaamd door de hartnoot. Het brengt luchtige, zachte en lichte aroma's naar voren. Bloemextracten van jasmijn, lelies, muurbloemen en rozen betoveren de zintuigen. De aarde wordt tenslotte vertegenwoordigd door de basisnoot. Het gebruikt nuchtere, houtachtige en kruidige aroma's. Vanille, amber, eikenmos, patchoeli, hars en ceder zijn bijvoorbeeld te zien.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

Al met al is Dior Dune een natuurlijke en bloemige geur die zijn inspiratie haalt uit de elementen en een oosterse charme uitstraalt. Een frisse en levendige noot komt echter niet te kort. Ontdek de veelzijdige en verleidelijke aroma's van Dior Dune.

alle klanten beoordelen positieve
Dior Dune
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen

Commentaar van
Helemaal tevreden
De eau de toilette is van de gebruikelijke kwaliteit. De geur is sterk, maar niet te opdringerig. Deze parfum is voor iedere leeftijdscategorie. Een vrouw kan de geur voor elke gelegenheid gebruiken. De prijs/kwaliteitverhouding is zeer goed.

Dior Dune - De klassieke geur van Jean-Louis Sieuzac

De betoverende vrouwengeur Dior Dune is het werk van de Franse parfumeur Jean-Louis Sieuzac, die sinds 1977 een van de toonaangevende parfumexperts is. Hij ontwierp parfumklassiekers voor internationale topmerken. Tot zijn werken behoort de parfumserie Oscar de la Renta. Hij creëerde ook Opium van Yves Saint Laurent samen met Raymond Chaillan en de mannengeur Dior Fahrenheit.

Met Dior Dune vierde Sieuzac in 1991 zijn comeback in het topparfumsegment. Het is een conceptueel volwassen eau de toilette die een duidelijk principe volgt. Verschillende geuren belichamen aarde, zon en zee en vloeien samen in een Gesamtkunstwerk. De zon schijnt als het ware van bovenaf, want de essences van pioenrozen, bergamot, palissander en mandarijn geven een fruitige en frisse indruk.

De hartnoot opent dan de lucht met lichte, zachte en luchtige aroma's. Sieuzac heeft bloemenextracten gebruikt van lelies, muurbloemetjes, jasmijn en rozen. De houtachtige en kruidige aroma's van de basisnoot dan vertegenwoordigen de aarde. Ze ronden het eau de toilette af met ambergris, eikenmos, vanille, hars, patchouli en cederhout.

Al met al is er een zeer veelzijdige geur gecreëerd, die soms bloemige, frisse en levendige noten onthult, soms oriëntaalse, kruidige en sensuele noten. Deze veelzijdigheid wordt ook weerspiegeld in het ontwerp van de fles. De vrouwengeur Dior Dune van Jean-Louis Sieuzac is de ideale eau de toilette voor speciale momenten.

Dior Dune - de harmonieus ontworpen fles

De Dior Dune eau de toilette combineert verschillende geuren op een creatieve manier om een waar kunstwerk te maken. Het staat voor de elementen zon, water en aarde . Dit is ook van invloed op de vormgeving van de fles. Het is een goed gevormde glazen flacon. Zowel met het transparante en gepolijste glas als met de afgeronde vormen wordt de roodbruine inhoud is betoverend geënsceneerd. Deze fles wordt bekroond met een gold-coloured cap. Om de elementen te symboliseren is de fles verdeeld in drie delen: het bolvormige middendeel en de twee zijgeurenkamers.

De glazen flacon overtuigt niet alleen in design, maar maakt ook flexibel en veelzijdig gebruik mogelijk. De sproeikop zorgt voor een gerichte, zuinige en goed gedimensioneerde toepassing. De compacte vorm van de fles zorgt ervoor dat de Eau de Toilette gemakkelijk op te bergen en mee te nemen is tijdens het rijden en onderweg. Dior Dune is herkenbaar aan het harmonieus vormgegeven glazen flacon en het Dior logo.

Dior duin - de reclamecampagne

De buitengewone vrouwengeur van Dior Dune wordt ook geënsceneerd met een buitengewone reclamecampagne. Poster reclame richt zich op de harmonieuze en fantasierijke vormgeving van de fles. Opwindende kleur- en lichteffecten staan voor het buitengewone en mysterieuze van dit eau de parfum. Net als de geur vormt de fles een eenheid van lucht, zee en aarde.

Dit komt ook naar voren in de tv-commercial Dior Dune. De makers zijn erin geslaagd interessante en buitengewone beelden vast te leggen en te combineren. Een woestijnlandschap dat altijd verandert door de wind wordt getoond. Men herkent hoe het zonlicht breekt in een glazen bol en onthult het zicht van een vrouwelijk lichaam. Uit de zandduinen, die altijd in beweging zijn, pellen de gelaatstrekken van de vrouw. De creatieve plek wordt begeleid door delicate pianogeluiden. Uiteindelijk vormen ze een harmonieuze melodie.

De reclamecampagne neemt het compositorische idee van Dior Dune over en brengt het met indrukwekkende beelden over. Aarde, lucht en zee blijven altijd in beweging en manifesteren zich in nieuwe vormen. Dit wekt nieuwsgierigheid op naar de unieke geur van Dior Dune, die elk van de elementen een eigen geurrichting geeft. Het resultaat is een totaal kunstwerk dat harmonie creëert uit tegenstellingen.