Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Dior Higher Energy

uitverkocht producten +

De geur +

Sterkere Hogere Energie, de dynamische mannengeur

Dior Higher Energy is een frisse, sportieve mannengeur en straalt de vitaliteit en aantrekkelijkheid van een actieve man uit. Verkrijgbaar sinds 2003, deze aantrekkelijke geur is een zeer sierlijke opvolger van Dior Higher. In de aromatische compositie van zijn topnoot combineert hij fruitige akkoorden van ananas, meloen en grapefruit. De kruidige extracten van peper, wierook en nootmuskaat geven de hartnoot een energiek accent.

Deze mannelijke geur is afgerond met aardse tonen van eikenmos, labdanum, sandelhout, muskus, ceder en vetiver, een tropisch zoet gras dat voornamelijk uit Indonesië komt en de geur een zekere rijpheid geeft. Vetiver wordt ook geteeld in andere tropische regio's van Azië, zoals Haïti. Deze vaste plant wordt in twee opzichten zeer gewaardeerd om zijn dichte wortelstelsel.

Enerzijds voorkomen de sterk verweven wortels bodemerosie, waardoor ze specifiek worden geplant in gebieden waar bodemerosie dreigt, en anderzijds zijn de wortels van het vetivergras de centrale geurdragers van deze plant. De etherische oliën worden uit de gereinigde, verse wortels geëxtraheerd door middel van stoomdestillatie. Dit houtachtige vetiverdistillaat wordt vooral gebruikt in oosterse, hersperide chypre composities. Het Dior Higher Energy ontvouwt zich als een basisnoot voor een verfijnd, gedurfd geurarrangement. Dior Het Higher Energy is een perfectie van lichte fruitige essenties die het een sportieve frisheid geven, met prachtige mannelijke tinten.

Kopnoten:
Ananas
Meloen
Munt
Grapefruit
Jeneverbes
Hartnoten:
Muskaatnoot
Peper
Wierook
Basisnoten:
Eikenmos
Labdanum
muskus
Sandelhout
Vetiver
Ceder

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
naar de complete lijn

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

7 378
toepassen
vandaag tot-22%1