Geen resultaten resultaat: resultaten:

Een parfum voor de magische momenten van het leven: Dior Hypnotic Poison is een parfum waarvan de contrasterende facetten de zintuigen op een heel bijzondere manier verleiden. Arabische jasmijn en sensuele vanille vormen samen een ware explosie van parfums.

Dior Hypnotisch vergiftiging is pure verleiding. Het uiterlijk van de Pafum met zijn sensueel silhouet is ook absoluut vrouwelijk. Als een verboden vrucht uit 1000 en één nacht belooft het ontwerp verleiding, verleiding, verleiding en hartstocht.

Dior Hypnotic Poison kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Dior Hypnotic vergiftiging is een geurbeleving met explosief karakter

Dior Hypnotic Poison ontleent zijn magische kracht aan de tegengestelde facetten van zijn essenties. De geur opent met een extravagante topnoot van karwij en bittere amandel. Een licht bitter en extravagant accent dat een vleugje kruiden aan het parfum toevoegt. De hartnoot ruikt naar een versgeplukt boeket bloemen en verzwakt de strengheid van de bittere amandel enigszins. De bloemen van de Jacaranda boom stralen een betoverende flair uit. In de basisnoot geven vanille en muskus het explosieve karakter van Hypnotic Poison de Dior geur.

Er zijn contrasterende ingrediënten die het parfum tot een bijzondere ervaring maken. Zachte vanille-akkoorden verspreiden een delicaat kruidig aroma. De prachtige muskusbasis met zijn fijn-twee tot licht zoete basis maakt je verslaafd aan meer. Als een mystiek sprookje uit het Oosten. Er is nauwelijks een andere geur die zoveel sensualiteit kan bieden als deze.

Hypnotic Poison is niets minder dan pure verleiding, wat de drager een vleugje glamour en een flinke portie sexiness geeft met dat extraatje extra. De ongewone combinatie van bijna tegenstrijdige ingrediënten heeft een aura gecreëerd die elk facet van de vrouwelijke persoonlijkheid op de voordeligste manier benadrukt.

Dankzij het prachtige aroma is de essence goed op weg om een klassieker te worden.

Kopnoten:
Abrikoos
Kokosnoot
Pruim
Oiment
Hartnoten:
Jasmijn
Roos
Rozenhout
Tuberoos
Lelietje-van-dalen
Basisnoten:
Amandel
Sandelhout
vanille

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Dior Hypnotic Poison met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 4 klant adviezen
Commentaar Topoicusin1971 van 18. november 2014
Klasse deo

De deo ruikt orecies als het Hypnotic Poison perfum. Hij houdt zeer lang, ik gebruik hem ook als parfumvervanger voor alledaags gebruik.

Commentaar Whavuld70 van 11. oktober 2014
Dior Hypnotic Poison

Dit si sinds lang een van mijn favoriete geuren. Een beetje zwaar maar heel vrouwelijk, verleidelijk. Ben gek op producten van Dior.

Commentaar Bearbing van 21. juli 2014
Klasse!

Een superrijkere vrouwelijke geur met stijl. Ik wordt best vaak aangesproken met de vraag welk parfum ik draag! Mysterieus, lekker, romantisch.... Wat wil een vrouw nog meer?

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
Lijnen +
Productsoort +
prijs +
18 377
toepassen
vandaag tot-20%1